• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Mustafa Ali yanik lazerle Burun Estetigi

Lunazehra

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
1
0
6
35
Almanya
Merhabalar. Ben almanyadan gelip dr Beyer Burun Ameliyati oldum. Oncelikle kesinlikle Tampon koymuyor dr bey. Hic agrimda olmadi sükür. Ben 5. Gun almanyaya dönüs yaptim. Donuste arkadaslarim Ameliyati oldugumu anlamadilar Bile. Hic korktugum olmadi Doktoruma sonsuz tesekkurler. 2 hafta gecmesine Ragmen cok memnunum.

ya ben de ailemden habersiz olmyı düşünüyorum ama korkuyorum geçenlerde haberde okudum burun estetiği olan biri sakat kalmış yalan söyleyerek iş yapmak istemiyorum lazerle on gün falan ailemin yanından ayrılabilirim aslında . sonra morluk falan makyaja kapatılabilecek bişeymi ?

hem kimse anlamasın istiyorum çk radikal bi değişiklik taraftarı değilim biraz kemer var ve öne düşük onu yaptırırm diyorum fiyat ne kadar acaba istemeden çok oynaylar mı burnumla?

Merhabalar. Ben almanyadan gelip dr Beyer Burun Ameliyati oldum. Oncelikle kesinlikle Tampon koymuyor dr bey. Hic agrimda olmadi sükür. Ben 5. Gun almanyaya dönüs yaptim. Donuste arkadaslarim Ameliyati oldugumu anlamadilar Bile. Hic korktugum olmadi Doktoruma sonsuz tesekkurler. 2 hafta gecmesine Ragmen cok memnunum.
suanda durumundan memnun musun ayrıca lazerle ameliyatı biraz açabilir misin yani normal estetikten farkları tam olarak nedir

MESAJI YAZDIKTAN SONTA BİRDAHA FORUMA GİRMEMİŞSİN , ENTERESAN...

Arkadaşlar yani cidden bu doktorun instagram hesabına attığı sonrası fotoğraflarındaki sıkıntıları fark etmiyor musunuz? Olmuş dediğim bir tane hastası yok neredeyse. Çok iyi araştırın.

sıkıntıları biraz açar mısınız? büyük burunları epey küçültüyor sanki çok başarılı gibi duruyor. ama siz dah ayetkinsiniz sanırım, geri dönüşünüz çok önemli yakın zamanda bir doktara burnumu yaptırmayı düşünüyorum da özellikle mustafa vey değil ama o da listemde
Arkadaşlar yani cidden bu doktorun instagram hesabına attığı sonrası fotoğraflarındaki sıkıntıları fark etmiyor musunuz? Olmuş dediğim bir tane hastası yok neredeyse. Çok iyi araştırın.

sıkıntıları biraz açar mısınız? büyük burunları epey küçültüyor sanki çok başarılı gibi duruyor. ama siz dah ayetkinsiniz sanırım, geri dönüşünüz çok önemli yakın zamanda bir doktara burnumu yaptırmayı düşünüyorum da özellikle mustafa vey değil ama o da listemde
Valla siz bilirsiniz ama sonrası fotoğrafları bariz shoplu. Bazılarının kanatları çökük gibi, bazılarının sırtı bi tuhaf, aşırı daraltılmış, oyulmuş. Çoğu kişi bambaşka birine dönmüş. Sanki ameliyat öncesi vr sonrası aynı kişi değil. Bu kadar radikal değişiklik bence çok korkutucu. Burunların ilk halleri çok büyük ve çok kötü olduğu için sonrası çoğu insana mükemmel geliyor. Ama kesinlikle değil.

Back
X