Buradaki olumlu yorumları okuyarak ve kapalı ameliyat yaptığınıda göz önünde bulundurarak, Murat Erdoğan nın doğru doktor olduğunu sanmıştım ama hüsrana uğradım.
2 hafta önce Murat Erdoğan'a Ereğlide ameliyat oldum.Ya doktorun beceriksizliği yada benim şanssızlığım. Eski burnumu arar oldum.Konuşarak anlaşarak yattım ameliyat masasına.Sağ tarafımda kemik alınıp,sinüzitlerim temizlenecekti. İki kaşımın ortasına kadar çıkmış,çatı yapmış,sivri olmuş burnum bu da yüzüme sertlik katmış.Tüm doğallığı bozulmuş burnumun.Bu arada kemik hala eskisi gibi yerinde. Tamponları ameliyatın 2.günü almasıda ayrı soru işareti.
5dk. boyunca oluk gibi kan aktı burnumdan.Burun deliklerimi kapatıp kanı durdurmaya çalıştı bu kezde kan genzime göndü.Kan kustum.Boğulma tehlikesi geçirdim.Yani burada allandıra ballandıra anlatıldığı gibi değil...
Hem paranı veriyorsun acısını çekiyorsun,hem mutsuz oluyrsn. Kanun yasa bişey çıkartsınlar. Bir sürü hasta var bu şekilde madur olan bunlardan biride benm.
Tekrar ameliyat olacağım.Ancak sütten yanan yoğurdu üfleyerek yer misal hiç bir doktora güvenemiyorum.
((((((((