Dr. Muhammet Erkan Lazer Liposuction

Reginagozde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
31
7
41
Arkadaşlar 8 nisan 2017 de dr. Muhammet Erkana basen bacak içi ve bel çevresinden ameliyat oldum . Kendisi son derece iletişimi kuvvetli ve mesleğini para için icra etmeyen bir doktor Kesinlikle reklam amaçlı olmayan bu konuyu açtım çünkü bu kadar yetenekli bir doktorun adının hiç geçmemesine şaşırdım Ameliyattan birgün önce dudağıma dolgu yaptı Ve muhteşem oldu fiyat performans yaptığı işleme ve hastaneye karşı gayet iyi sormak istediğin soruları gün gün cevaplarım heycanla neticeyi bekliyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 181
Geçmiş olsun hangi şehir hangi hastanede oldunuz ? Ve hangi lipo yöntemi kullanıldı? Kilo fazlanız var mıydı ? Bir de maliyet olarak kabataslak ne kadar ayırmamız gerekir?

Selam boyum 1.73 kilom 65 ti fakat üst bedenim inceyken alt basen kAlındı ve incelmiyodu
Geçmiş olsun hangi şehir hangi hastanede oldunuz ? Ve hangi lipo yöntemi kullanıldı? Kilo fazlanız var mıydı ? Bir de maliyet olarak kabataslak ne kadar ayırmamız gerekir?
Avrasya hospitalde oldu ameliyatım doktorun muayenesi ücretsiz asistanı her daim beni aradı nasılsınız diye inanın bende şaşırdım bu ilgiye ve doktır tesadüf instagramdan gördüğüm biri siz benim adımı verin fiyatı söylerler bu işlemde Şişli etiler fulya tarafındaki doktorlar 3 kat fiyat çektirdiler çok araştırdım ben

Peki çok teşekkür ederim fulya etiler fiyatlarını biliyorum facia :)) bacak içi genelde dalgalanma sorunu olduğunu okudum ödemler geçtikten sonra farkediliyormuş, dilerim iyileştikten sonra da memnuniyetiniz devam eder,
Geçmiş olsun

canım selamlar, nasıl oldun sonuçlardan memnujn kaldın mı?
Bende basen bölgemdeki fazlalık için düşünüyorum. Normalde zayıfım ama sporl bile gitmiyor... Ama korkuyorum sonrasınki sürecin nasıldı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…