• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Müberra Namlı Kalem ve Sakura kadın doğum hast.hakkında bilgisi olan ?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
bu bayan dr hakkında bilgisi olan,daha önce giden tanıyan var mı? nasıl bir dr?

bir de Ankara Sakura kadın doğum hastanesine gidenler var mı? memnun musunuz? çok acil yardıma ihtiyacım var

Sakura beysukent civarında çok güzel bir merkez, yeni açılmış. Annem muayene oldu. Dr Müberra hnm çok ilgili ve iyi bir doktor. Bence çok memnun kalırsınız, mutlaka gidin.

dün bana da sakura nın broşürünü verdiler, aradım şimdi ama doğum ücretlerini söylemiyorlar, bilginiz varmı

tlf bilgi vermedikleri için ben hastaneye gittim.odalarını falan gezdim.hastane çok güzel temiz pırıl pırıl...ilgili alaka çok iyi.fiyatlarıda gayet iyi ilk doğumumu 5,5 sene önce yaptım nerdeyse o parayı ödedim.11 haftam kaldı ben sakurada doğurucam....müberra hocada çok iyi bi doktor ayrıca.

yeni üye olup tek bir mesaj yazan o da bu konuya olan arkadaşlar :) pek inandırıcı gelmediniz söyliyim :)

neyse zaten artık gerekte kalmadı medicanaya devam

yeni üye olup tek bir mesaj yazan o da bu konuya olan arkadaşlar :) pek inandırıcı gelmediniz söyliyim :)

neyse zaten artık gerekte kalmadı medicanaya devam

Uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum(sadece okuyup yaşanılan deneyimlerden faydalanıyordum)Evet yeni üyeyim peki neden mi yeni üyeyim .??sadece yaşadığım deneyimi paylaşmak istediğim için.size ister inandırıcı gelsin ister gelmesin

Bu Dr hanım ve eşi hakkında oda Dr eskiden çalıştıkları şehirde çok şey konuşuldu ama olumlu değil .ben tercih etmezsin

ben çorumda eşine gittim gayet ii güler yüzlü ilgili sanırım müberra hanıma gtme yolu göründü bana ankaraya gtcem diğer ay bakalım:)) ama ikiside çok iyi alanında uzman kişiler uzmanlık alanları infertilite zaten...

ben çorumda eşine gittim gayet ii güler yüzlü ilgili sanırım müberra hanıma gtme yolu göründü bana ankaraya gtcem diğer ay bakalım:)) ama ikiside çok iyi alanında uzman kişiler uzmanlık alanları infertilite zaten...

bende kararsız kaldım banada bir arkadaş tavsiye etti ama kararsız kaldım hastenyi aradım bana dönüş yapacaklarını söyledler ama herhangi bir dönüş yapılmadı. yılbaşından sonra tekrar gideceğim karar veremedim kafam çok karıştı giden arkadaşlardan net bir bilgi istiyorum lütfen bu konuda bana yardımcı olun arkadaşlar

tlf bilgi vermedikleri için ben hastaneye gittim.odalarını falan gezdim.hastane çok güzel temiz pırıl pırıl...ilgili alaka çok iyi.fiyatlarıda gayet iyi ilk doğumumu 5,5 sene önce yaptım nerdeyse o parayı ödedim.11 haftam kaldı ben sakurada doğurucam....müberra hocada çok iyi bi doktor ayrıca.

Merhaba fiyatları hakkında bilginiz var mı peki?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum ismi gecen bayanın eşi ile açtığı bir klinik eşi de kadın doğum uzmanı ve ben Çorumda iken eşine gitmiştim ve maalesef bebeğimi doğumda kaybettim şu anda davalığız, Çorum da bu iki doktora gitmiş olan ve sıkıntı yaşadığını söyleyen çok kişi vardır

Back