Dr. Mine Kermallı & Ankara Lina Kadin Hastalıklari ve dogum merkezi hakkinda bilgi sa

Haticehtc

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
10
0
6
Ankara
Merhaba arkadaslar.. Bende bi kac gün once hamile oldugumu ögrendim.. Ve doktor arayislarina girdim:))

Ankara daki Lina dogum merkezine gidenler varmi aranizda? Topicleri arattim ama güncel bi bilgi yok.. Genelde 2010-2011 de gidenler yazmislar.. Ozamanlar muayene ücreti 35 tl mis.. Simdi 60 tl olmus mesela..
Ben haftaya mine hanimdan randevu aldim ama yinede sizlerin goruslerini bilmek isterim.. Aranizda giden varmi oraya? Memnunmusunuz? Hangi doktorlara gittiniz? Fiyatlar sizce nasil? Daha sonra yapilacak test fiyatlari nasil? Cok pahaliya patlamasini istemiyorum.. Burasi biraz uygun gibi geldi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım artık doğum olmuşmudur bilmiyorum ama ben de tedavi için ilk kez gittim eşim varikolsel ilaç tedavisine başladık, 3ay sonra olmazsa aşılama denicez galiba :( hayırlısı

Yokmuu hic kimse? :KK43:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım artık doğum olmuşmudur bilmiyorum ama ben de tedavi için ilk kez gittim eşim varikolsel ilaç tedavisine başladık, 3ay sonra olmazsa aşılama denicez galiba :KK43: hayırlısı

Merhaba Lina kadın sağlığı merkezi iyi bir tercihtir.hem gebelik takibim hem doğum ve sonrası dönemimde çok memnun kaldım.Doktor Mine Hanım ve ekinine bana sağladıkları konfor ve güven için teşekkür ediyorum.Ayrıca ücretleride özel bir klinik için çok uygun geldi bana...

Mrhb muayene fiyatları nedir? Smear testi aldirmam gerekiyor? Fakat benim fobim var :( ilk önce psikolojik rahatlatacak bir kadın doktor arayisindayim..vajinusmus hastasiydim ondan kaldı bu fobi bende,acicak korkusu bilinçaltında..eli hafif tatlı dil güler yüz bir kadın doktor arayisindayim.lina kadın da vajinusmus icin gidenleride duymuştum..hangi doktoru onerirsiniz

Back
X