• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR METIN KEREM/ YAG TRANSFERI/VUCUT KONTURU Yorumlar

esmamaist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
222
258
103
Merhaba kizlar,

Uzun suredir lazer lipo ve yag transferi konularini arastiriyorum. Burda saolsun bircok arkadasim bana goruslerini soylediler ve sorumlarima cevam verdiler. Dr. Metin Kerem adinda bir doktor buldum videolarini ve onunla ilgili birkac yorum okudum. Kendisi brazilian butt lift konusunda uzun yillardir tecrube edinmis saniyorum. Yani vucut konturu ve popo ameliyat konusunda iyi gibi. Amma ve lakin forumlarda bu doktorla ilgili pek bi yazi ve yorum goremedim. Eger aramizda bu konuda tecrubeli arkadaslar varsa anlatabilirler mi?

selam :) ben geçen kış ameliyat oldum metin kerem' e.. öncesinde çok doktor gezdim özel bir ameliyat çünkü meme gibi değil .. yani araştırdığım kadarıyla sık yapılmıyor. iki doktora gittim, içime sinmedi.. Sonra o na meme silikon yaptıran bir arkadaşım çok memnun kalmıştı önerdi, o na gittim tamam dedim, sık yaptığı bir ameliyatmış. hatta bir taşla iki kuş vurdum resmen sarkan popoma yağ transferi uyguladı. Kocaman bir simidim vardı :( o gitti .. şimdi süperim :KK47: ülke hazır olsa tanga bikini giyer güneşlenirim :KK45: bakalım yıllık izni ayarlarsam şimdi bide meme protez istiyorum.

selam :) ben geçen kış ameliyat oldum metin kerem' e.. öncesinde çok doktor gezdim özel bir ameliyat çünkü meme gibi değil .. yani araştırdığım kadarıyla sık yapılmıyor. iki doktora gittim, içime sinmedi.. Sonra o na meme silikon yaptıran bir arkadaşım çok memnun kalmıştı önerdi, o na gittim tamam dedim, sık yaptığı bir ameliyatmış. hatta bir taşla iki kuş vurdum resmen sarkan popoma yağ transferi uyguladı. Kocaman bir simidim vardı :KK43: o gitti .. şimdi süperim :KK47: ülke hazır olsa tanga bikini giyer güneşlenirim :KK45: bakalım yıllık izni ayarlarsam şimdi bide meme protez istiyorum.
Cok saol cevabin icin. Mutlu olmana sevindimmm. Resimlerini gormem mumkunmudur? Bu arada nasil gecti ameliyat? kac cc koydu popolarina? Cok agrin oldumu ??? Kac gun poponun ustune oturamadin? Peki fiyat araligi nasildi? 10 binden cok fazlamiydi? Kusura bakma seni buldum simdi kurutana kadar soru sorarimmm:))

ay ne demek :) seve seve bende senin gibi meraktan sora sora bi hal oldum adama ama sabırlı bir doktor şükür :))) ilk gittiğim doktor ne soruyorsun sen mi yapıcan ameliyatı demişti :-)karınım ve belimden 3 litre almış ama tamanını vermemiş popoya, çünkü çıkanı özel bir işlemden geçiriyormuş. toplamda sağ ve sol kalçama 1 litre yağ transfer etti. Bide oturmamda sıkıntı olmadı. Çünkü oturma bölgesine yapmıyo, azıcık yukarıda .. ağrıya gelince deeeee olmadı sayılır, 3 hafta korse giydim. bu arada ben nasıl yollarım foto sana bulamadım :( tarif edersen hemen yollarım... ay ama süpermiş bu forum ne ararsan var burda google gibi :KK71: fiyatta 10.000 lira ödedim. değdi de bu fiyata hem belim inceldi hem şahane bi popom oldu... sevgiler :KK200:

ay ne demek :) seve seve bende senin gibi meraktan sora sora bi hal oldum adama ama sabırlı bir doktor şükür :))) ilk gittiğim doktor ne soruyorsun sen mi yapıcan ameliyatı demişti :-)karınım ve belimden 3 litre almış ama tamanını vermemiş popoya, çünkü çıkanı özel bir işlemden geçiriyormuş. toplamda sağ ve sol kalçama 1 litre yağ transfer etti. Bide oturmamda sıkıntı olmadı. Çünkü oturma bölgesine yapmıyo, azıcık yukarıda .. ağrıya gelince deeeee olmadı sayılır, 3 hafta korse giydim. bu arada ben nasıl yollarım foto sana bulamadım :KK43: tarif edersen hemen yollarım... ay ama süpermiş bu forum ne ararsan var burda google gibi :KK71: fiyatta 10.000 lira ödedim. değdi de bu fiyata hem belim inceldi hem şahane bi popom oldu... sevgiler :KK200:
Supersinnn:) ozelden msj attim bu konuda. Cok saol msjin icin tekrar. Profil resmini profil ayarlarindan yapiyorsun doksya yukleyerek. Bende yeni sayilir buralarda:)

Bu operasyonda yağ transferi artı liposuction öncesi ve sonrası olarak. Bende böyle istiyorum. Sizinki böyle mi?
Brazilian-Butt-Lift-before-979674-1656311.png
Brazilian-Butt-Lift-after-979674-1656312.png

Bu operasyonda yağ transferi artı liposuction öncesi ve sonrası olarak. Bende böyle istiyorum. Sizinki böyle mi? Eki Görüntüle 1825145 Eki Görüntüle 1825141

Bu resim Metin Kerem in hastasinin kendi resmi degil ama. Realself te gordum ve bende cok begendim. Baska amerikali bir doktor yapmis. biraz abartili gibi ama boyle bi popo kim istemeeeez:rolleyes: bikac arkadasimla konustum burda ama boylesine koklu bir degisiklik gormedim. O sebeple umutlari bu kadar genisletmemek gerek. O orphanblack arkadasiminda resimleride baya guzel ama bu kadar buyuk bi degisim yok. Gerci oncesindede fizigi cok hosmus.

Bu resmi doktorlarla gorusmeye gittigimde gostericem bende wish picture diye. Siz herhangi biriyle gorusme yaptinizmi?

Real selften aldım bu fotoyu. Dominikli bayan doktor yapmış. Doktorun ötesinde bir sanatçıymış anlaşılan. Şu belin inceliğine poponun doğallığına hayran kaldım. Köşeyi dönünce dominiğe giderim artıkın :)
Görüştüm bir kaç kişiyle fiyatlar çok uçuk geldi. Yeterli yağım olsaydı acımaz verirdim ama yok işte. Kök hücreden zenginleştirilmiş istiyorum. Yinede olursam eğer bütün ayrıntıları paylaşırım. Sizde durum nedir.

Real selften aldım bu fotoyu. Dominikli bayan doktor yapmış. Doktorun ötesinde bir sanatçıymış anlaşılan. Şu belin inceliğine poponun doğallığına hayran kaldım. Köşeyi dönünce dominiğe giderim artıkın :)
Görüştüm bir kaç kişiyle fiyatlar çok uçuk geldi. Yeterli yağım olsaydı acımaz verirdim ama yok işte. Kök hücreden zenginleştirilmiş istiyorum. Yinede olursam eğer bütün ayrıntıları paylaşırım. Sizde durum nedir.

Hahahha valahi parayi yapip oralara gitmek gerek sanirim. Kimlerle gorustun acaba ve fiyatlar ne kadar civariydi? Bende Metin beyle ve Alper Tuncelle konustum. Alper tuncel 9-10 bin civari, Metin Kerem de 14 bin gibi bisi soyledi. Tabi maillestim sadece yuzyuze bu ay sonu gorusucem. Eminim fiyatlar oynar ve kisiye gore bolgeye gore degisir. Kesinlikle yuzyuze gorusmek gerek. Birde Levent Coskun Tasci var ama duyduklarima gore kendisinin fiyatlari ikisindende ucukmus ama gozu pek parada olmadigi icin baya bir indirim yaparmis. Bende bbl i deliler gibi arastiriyorum. Yag hucresinden zengin yontem nasil gerceklestiriliyor? Yani farkli bir liposuction yontemiylemi veya islemlemi? Hic bu konuya yogunlasmamistim. Bende vaser hd mi, laser lipo mu yoksa normal lipo mu bbl icin en iyisi onu cok merak ediyorum:/

İzmirde bir kaç doktor çok bilinen kişiler değil. Açıkçası sağda solda görüştüğüm doktorlara da yaptıranı görmedim. Normal yağ transferinde nakledilen yağların büyük çoğunluğu eriyor. Kök hücreden yağ transferinde yağ hücresi nakli yapıldığından kalıcı oluyor ve yağın alındığı yerde de kalıcı incelik sağlıyor. Hatta kilo alındığında nakil yapılan yerden alıyorsun. Bu yüzden kök hücre istiyorum.

Bahsettiğin üç doktorda kök hücreden yapıyor. çoşkunn beyin methini çok duydum. Birde Ferruh Bingöl ve Alper Tuncel bunlarda çok iyiymiş.

Bahsettiğin üç doktorda kök hücreden yapıyor. çoşkunn beyin methini çok duydum. Birde Ferruh Bingöl ve Alper Tuncel bunlarda çok iyiymiş.
anladim simdi neyden bahsettiginizi. Coskun beyde laser lipolizle yapiyormus diye duydum ama o durumdada yag hucreleri yakildigi icin popoda kalmasi zor deniyor. En iyisi yuzyuze gorusup bir karar vermek yakinda gorusup islemi gerceklestirirsem burda bi konu acar haberdar ederim sizleri:)

Back