- Konu Sahibi white_girl
merhaba. benim yaklaşık iki yıl önce başlayan mide bulantım vardı... dışarı çıktığımda, stres ve heycan olduğumda midem bulanıyodu ve çıkarıyodum.. bir psikiyatriye gittim 8 aydır tedavi görüyorum ve bu rahatsızlığım tamamen ortadan kalktı çok şükür ! fakat kullandığım ilaçtanmıdır nerdendir benim kişiliğimde çokk önemli değişikler oluyor kendimi tanıyamıyorum... duygu durum bozuklukları ortaya çıktı. ben eski ben değilim.. yerime hiç bişeyi pek takmayan, sinirli, duygularını pek fazla kontrol edemeyn, konuşma bozukluğu, yani nasıl anlatsam duygularım çoooook karmaşıkkk bazı zamanlar çok sevinçli ve bir anda sevincimin ortasında sebeb yokken karamsarlığa düşme intihar etsem mi düşünceleri kendimi ordan ora vurma hissi.. sebeb yokken surat asıyorum yaa inanamıyorum kendime offfff noldu bana bölee ben böle biri deildim çok çaresizim ( kullandığım ilaç cipralex 10 mg kullanıyordum.. epileptik nöbetler geçirmemi tetikledi bu ilaç ve 2 aya yakındır 5 mg ye düşürttü doktorum... zaten ne olduysa sanırım ilacı düşürttükten sonra oldu yani bana öle geliyor... oysa tedavinin 4 haftasından sonra falan çokk iyiydim ben etrafa neşe saçan güler yüzlü sosyal hayata dönen biriydim.geçen gün doktoruma gittiğimde bu olanları az çok anlattım bunun yanında bana geceleri kullanmam için seroquel 25 mg hap verdi.. ilacın içeriğini okuduğumda şizofreni tedavisinde kullanıldığını okudum ! ben şizofrenimiyim ??? bu anlattıklarım şizofrenii belirtisimi yani ? içmek istemiyorum bu ilaci korkuyorum çünkü psikolojik durumumun iyiden kötü olmasını istemiyorum ben bu durumdan daha fazlasını kaldıramam... insanlarla olan ilişkilerim bozulmuş durumda çünkü herkes değiştiğimi söylüyor en önemlisi sözlüyüm ve böyle olduğumdan dolayı ilişkimiz yıpranmış durumda ! değiştiğimin çok çok bilincindeyim ama bu benim elimde olan bişey deil.. tüm bunları minik bi hap mı yaptırıyo bana? yoksa başka bi sebeb mi var ? nolursunuz bana yol gösterin dayanamıyorum artık normal bi insan olmak istiyorum ! şimdiden çok tşkr ederimm drkavcar-sirmali ablacım
sevgiler.....
sevgiler.....