Dr. Melekber Cavus Ozkan

MYtH75

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
6
0
49
Merhaba,
Melek hanım hakkında araştırma yaparken buradaki araştırma ve soruların cevapsız olduğunu gördüm ve kendisiyle yaşadığım tecrübeyi sizlerle de paylaşmak istedim.
2 çok annesi, 44 yaşında bir kadınım.
İlk çocuğumun doğumundan sonra karnımdaki sarkma 2.çocukla daha da belirginleşmişti. ÇoK yol denedim. Hatta amatör de olsa spor yaşamımı tekrar planladım. İstikrarla Plunk yaptım. Her akşam neredeyse 4-6 km arası uzun koşular yaptım. Kavitasyon vs. fakat göbeğime hiç etkisi olmadı. Sadece inceldim, selilütlerim neredeyse yok oldu ayrıca ameliyatı hiç düşünmemiştim.
Yurtiçi, yurtdışı o kadar çok araştırma yaptım ki, anlatamam. 1 hafta, 1 ay, 6 ay sonra çekilmiş fotoğrafları inceledim. En büyük korkum görsellikti. Şanslıyım ki bir gün Melekber hocadan randevu aldım ve yollarımız kesişti. İlgisi, güleryüzü, sakin ve samimi açıklamaları beni daha da rahatlattı.
Ve 08 Ekim 2019 da Dr. Melekber Çavuş Özkan'a karın germe ameliyatı (abdominoplasti) oldum.
Ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalktım, sıvı beslenmeye başladım. Çok az sızım oldu fakat hiç ağrı hissetmedim. Sargılar açıldığındaki mutluluğumu zaten anlatamam. Mutluluktan ağladım. Morarma hiç yoktu. Gözüm kapalıyken güvenebileceğimi hissetmiştim.
Daha çok yeniyim 14. günüm hatta ödemler var fakat karnıma her baktığımda gülümsüyorum.
Sevgili hocam binlerce kez teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgiler

Son düzenleme:
X