Merhaba,
4 aylik hamileyim. Mehtap Yazicioglu'na kontrole gidiyorum. Her seferinde aldigimiz randevu saatinden tam bir saat sonra bize sira gelip iceri alinmamiz sorunu disinda, (bunun tamamen hastanenin hatasi oldugunu dusunuyorum, randevu sistemi duzgun islemiyor) Mehtap hanim guler yuzlu ve aciklayici, olumlu birine benziyor. Ama simdiye kadar kendisiyle normal dogum veya sezaryenle alakali bir konuda konusmadik.
Size soracagim sorular şunlar;
Eger Mehtap hanimla dogum yaptiysaniz normal dogum muydu, yoksa sezaryen mi oldunuz?
Sezaryen yaptiysaniz kendi isteginizle mi, yoksa doktorun yonlendirmesiyle miydi, sebebi neydi ve sezaryen olmaniza kacinci ayinizda karar verildi?
Normal dogum yaptiysaniz Mehtap hanim dogum surecinde sizinle ne kadar ilgilendi? (Bazi doktorlar icin duyuyorum doktor sadece geldi, bebegi vakumla cekti gitti, ya da sadece kordonu kesmeye geldi diyenler var)
Doktorunuzdan ve hastanenizden memnun kaldiniz mi?
Vereceginiz cevaplar icin simdiden cok tesekkur ederim.
Merhaba, henuz dogum yapmadim. Ben Mehtap hanimin randevularinin surekli aksamasina daha fazla dayanamadim ve doktorumu, hastanemi degistirdim. Kendisi cok tecrubeli ve bilgili bir doktor buna cok eminim, ancak mevzu sirf randevu aksamasi da degil, bizimle olan iletisiminde de cok durgun, sakin ve asiri kibar sesiyle bizi bilgilendirme esnasinda dediklerini duyamadigimiz, ya da yanlis anladigimiz, ya da tekrar tekrar sormak zorunda kaldigimiz anlar cok artmaya baslayinca bu da canimizi epey sıktı ve baska bir doktor arayisina girmek zorunda kaldik. Simdi bu yorumumu okuyanlar, kaba doktor mu istiyorsun diye bana kizabilirler, demek istedigim tabii ki kibarligindan sikayetci olmam degil. Ama ben doktorumda gercekten tecrubenin yani sira enerji, motive ve canlilik da ariyorum.Merhabalar... doğumunuzu yaptınız mı nasıl
Merhabalar doğum oldu mu? Nasıl geçti sorduğunuz soruların cevabını ben de çok merak ediyorum 3 aylık hamileyim doktor arayışındayım cevap verirseniz gerçekten çok çok sevinirim... üyeler arasında bu konuda en bilgili en taze anne sizsiniz lütfen yardımcı olun
Dedigim gibi Mehtap hanim cok tecrubeli ve bilgili bir doktor, bu cok aşikar. Madem ona gitmeye karar vermistiniz, gidin bir tanisin, belki de cok isinacaksiniz, benim gibi doktorla iletisimde hicbir sorun yasamayacaksiniz. Ama randevu saatlerinin aksamasi konusunda hazirlikli olmanizi oneririm kesinlikle.Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız rabbim yardımcınız olsun kolay hayırlı doğum olsun
Açıkcası böyle bir cevap beklemiyordum kafam şimdi daha da karıştı. ben şu anlık Çamlıca Erdem'e gidiyorum evime çok yakın çoğunlukla güzel duyumlar alıyorum ama az da kötü şeyler de duyduğum için çok kararsız kalmıştım mehtap hanıma gitmeye karar vermiştim ki şimdi yine kararsızım
Şimdi nereye gidiyorsunuz peki?
Dedigim gibi Mehtap hanim cok tecrubeli ve bilgili bir doktor, bu cok aşikar. Madem ona gitmeye karar vermistiniz, gidin bir tanisin, belki de cok isinacaksiniz, benim gibi doktorla iletisimde hicbir sorun yasamayacaksiniz. Ama randevu saatlerinin aksamasi konusunda hazirlikli olmanizi oneririm kesinlikle.
Erdem hastanesi hakkinda bir bilgim yok ne yazik ki.
Ben su an Medipol hastanesinde Dr Seval Pata'ya gidiyorum, memnunum kendisinden cok sukur.
Eger Mehtap hanima giderseniz izlenimlerinizi, hakkindaki fikirlerinizi buraya da yazarsaniz baska merak edenler icin de faydali olmus olur. Kolay gelsin tekrar.Zor işmiş doktor seçimi :/ tamam ben biraz daha düşünim o zaman
E Evinkucugu Merhaba nasilsiniz? Ben cok iyiyim elhamdulillah. 30 Aralik gecesi Dr Seval Pata ile normal dogum yaptim. Ebemden ve doktorumdan cok memnun kaldim. Yalniz onceki verdigim yanlis bilgilendirmeleri duzeltmek istiyorum. Ozel hastanelerde gece dogumlari ekstra ucret ile kendi doktorunuz tarafindan gerceklestiriliyor. Ben de ozel olarak kendi doktorumu istedim ve once agrilarimi acilmam 8 cm olana kadar nobetci ebe ve nobetci doktor yardimiyla gecirdim. Bu sirada tum gelismelerden kendi doktorum da telefonla bilgilendirildi. 8 cm'e ulasildiginda ise kendi doktorum hastaneye geldi ve dogumun en sonuna yani kendi odama cikarilana kadar tum animda kendi doktorum, nobetci doktor, ebe ve hasta bakici esliginde dogumum gerceklesti. Sormak istediginiz baska bir sey olursa yardimci olabilirim.