Dr. Mehtap Yazıcıoğlu Medical park göztepe'de doğum yapanlar

Dr. Mehtap Yazıcıoğlu'nda doğum yaptınız mı?

• Evet, normal doğum yaptım.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Kimmik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
2.227
3.032
Merhaba,
4 aylik hamileyim. Mehtap Yazicioglu'na kontrole gidiyorum. Her seferinde aldigimiz randevu saatinden tam bir saat sonra bize sira gelip iceri alinmamiz sorunu disinda, (bunun tamamen hastanenin hatasi oldugunu dusunuyorum, randevu sistemi duzgun islemiyor) Mehtap hanim guler yuzlu ve aciklayici, olumlu birine benziyor. Ama simdiye kadar kendisiyle normal dogum veya sezaryenle alakali bir konuda konusmadik.

Size soracagim sorular şunlar;

Eger Mehtap hanimla dogum yaptiysaniz normal dogum muydu, yoksa sezaryen mi oldunuz?

Sezaryen yaptiysaniz kendi isteginizle mi, yoksa doktorun yonlendirmesiyle miydi, sebebi neydi ve sezaryen olmaniza kacinci ayinizda karar verildi?

Normal dogum yaptiysaniz Mehtap hanim dogum surecinde sizinle ne kadar ilgilendi? (Bazi doktorlar icin duyuyorum doktor sadece geldi, bebegi vakumla cekti gitti, ya da sadece kordonu kesmeye geldi diyenler var)

Doktorunuzdan ve hastanenizden memnun kaldiniz mi?

Vereceginiz cevaplar icin simdiden cok tesekkur ederim.

Merhabalar... doğumunuzu yaptınız mı nasıl
Merhaba,
4 aylik hamileyim. Mehtap Yazicioglu'na kontrole gidiyorum. Her seferinde aldigimiz randevu saatinden tam bir saat sonra bize sira gelip iceri alinmamiz sorunu disinda, (bunun tamamen hastanenin hatasi oldugunu dusunuyorum, randevu sistemi duzgun islemiyor) Mehtap hanim guler yuzlu ve aciklayici, olumlu birine benziyor. Ama simdiye kadar kendisiyle normal dogum veya sezaryenle alakali bir konuda konusmadik.

Size soracagim sorular şunlar;

Eger Mehtap hanimla dogum yaptiysaniz normal dogum muydu, yoksa sezaryen mi oldunuz?

Sezaryen yaptiysaniz kendi isteginizle mi, yoksa doktorun yonlendirmesiyle miydi, sebebi neydi ve sezaryen olmaniza kacinci ayinizda karar verildi?

Normal dogum yaptiysaniz Mehtap hanim dogum surecinde sizinle ne kadar ilgilendi? (Bazi doktorlar icin duyuyorum doktor sadece geldi, bebegi vakumla cekti gitti, ya da sadece kordonu kesmeye geldi diyenler var)

Doktorunuzdan ve hastanenizden memnun kaldiniz mi?

Vereceginiz cevaplar icin simdiden cok tesekkur ederim.

Merhabalar doğum oldu mu? Nasıl geçti sorduğunuz soruların cevabını ben de çok merak ediyorum 3 aylık hamileyim doktor arayışındayım cevap verirseniz gerçekten çok çok sevinirim... üyeler arasında bu konuda en bilgili en taze anne sizsiniz lütfen yardımcı olun

Merhabalar... doğumunuzu yaptınız mı nasıl

Merhabalar doğum oldu mu? Nasıl geçti sorduğunuz soruların cevabını ben de çok merak ediyorum 3 aylık hamileyim doktor arayışındayım cevap verirseniz gerçekten çok çok sevinirim... üyeler arasında bu konuda en bilgili en taze anne sizsiniz lütfen yardımcı olun
Merhaba, henuz dogum yapmadim. Ben Mehtap hanimin randevularinin surekli aksamasina daha fazla dayanamadim ve doktorumu, hastanemi degistirdim. Kendisi cok tecrubeli ve bilgili bir doktor buna cok eminim, ancak mevzu sirf randevu aksamasi da degil, bizimle olan iletisiminde de cok durgun, sakin ve asiri kibar sesiyle bizi bilgilendirme esnasinda dediklerini duyamadigimiz, ya da yanlis anladigimiz, ya da tekrar tekrar sormak zorunda kaldigimiz anlar cok artmaya baslayinca bu da canimizi epey sıktı ve baska bir doktor arayisina girmek zorunda kaldik. Simdi bu yorumumu okuyanlar, kaba doktor mu istiyorsun diye bana kizabilirler, demek istedigim tabii ki kibarligindan sikayetci olmam degil. Ama ben doktorumda gercekten tecrubenin yani sira enerji, motive ve canlilik da ariyorum.

Mehtap hanimin sezaryen ve normal doguma bakis acisini birebir ogrenemeden yollarimizi ayirdik ne yazik ki, ancak duyumlarima gore dogumlarinda anne adayinin istegine onem ve oncelik veriyor.

Ayrica ozel hastanelerin cogunun yapisiyla alakali edindigim genel bir bilgiyi vermem gerekirse (genelini soyluyorum, tabii ki farkli sistemde calisan ozel hastaneler de var)

Eger dogumunuz mesai saatleri disinda gereklesiyorsa kendi doktorunuz yaninizda olmayabiliyor, o sirada sizinle ilgilenen kisiler nobetci ebe ve nobetci doktor oluyor. Kendi doktorunuz sadece dogumun gerceklesmesine cok yakin hastaneye gelip son kontrolleri yaparak dogum aninda yaninizda oluyorlar. Bu da tabiri caizse kordon kesme zamanina denk geliyor. Doktorlar zaten normal gun icinde dogum yapiyor olsaniz bile surekli her dakika sizinle ilgilenmiyorlar, bu gorev ebenin. Doktorunuz ara ara gelip son durumunuzu kontrol edip tekrar ebeye devrediyor.

Umarim aciklayici ve yardimci olmusumdur. Gonlunuzdeki gibi bir doktor bulmaniz ve hayalinizdeki dogumu yasamaniz temennisiyle... Ben de sizden kolay ve hayirli bir dogum icin dua bekliyorum.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız rabbim yardımcınız olsun kolay hayırlı doğum olsun

Açıkcası böyle bir cevap beklemiyordum kafam şimdi daha da karıştı. ben şu anlık Çamlıca Erdem'e gidiyorum evime çok yakın çoğunlukla güzel duyumlar alıyorum ama az da kötü şeyler de duyduğum için çok kararsız kalmıştım mehtap hanıma gitmeye karar vermiştim ki şimdi yine kararsızım :KK43:

Şimdi nereye gidiyorsunuz peki?

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız rabbim yardımcınız olsun kolay hayırlı doğum olsun

Açıkcası böyle bir cevap beklemiyordum kafam şimdi daha da karıştı. ben şu anlık Çamlıca Erdem'e gidiyorum evime çok yakın çoğunlukla güzel duyumlar alıyorum ama az da kötü şeyler de duyduğum için çok kararsız kalmıştım mehtap hanıma gitmeye karar vermiştim ki şimdi yine kararsızım :KK43:

Şimdi nereye gidiyorsunuz peki?
Dedigim gibi Mehtap hanim cok tecrubeli ve bilgili bir doktor, bu cok aşikar. Madem ona gitmeye karar vermistiniz, gidin bir tanisin, belki de cok isinacaksiniz, benim gibi doktorla iletisimde hicbir sorun yasamayacaksiniz. Ama randevu saatlerinin aksamasi konusunda hazirlikli olmanizi oneririm kesinlikle.

Erdem hastanesi hakkinda bir bilgim yok ne yazik ki.

Ben su an Medipol hastanesinde Dr Seval Pata'ya gidiyorum, memnunum kendisinden cok sukur.

Dedigim gibi Mehtap hanim cok tecrubeli ve bilgili bir doktor, bu cok aşikar. Madem ona gitmeye karar vermistiniz, gidin bir tanisin, belki de cok isinacaksiniz, benim gibi doktorla iletisimde hicbir sorun yasamayacaksiniz. Ama randevu saatlerinin aksamasi konusunda hazirlikli olmanizi oneririm kesinlikle.

Erdem hastanesi hakkinda bir bilgim yok ne yazik ki.

Ben su an Medipol hastanesinde Dr Seval Pata'ya gidiyorum, memnunum kendisinden cok sukur.

Zor işmiş doktor seçimi :/ tamam ben biraz daha düşünim o zaman

E Evinkucugu Merhaba nasilsiniz? Ben cok iyiyim elhamdulillah. 30 Aralik gecesi Dr Seval Pata ile normal dogum yaptim. Ebemden ve doktorumdan cok memnun kaldim. Yalniz onceki verdigim yanlis bilgilendirmeleri duzeltmek istiyorum. Ozel hastanelerde gece dogumlari ekstra ucret ile kendi doktorunuz tarafindan gerceklestiriliyor. Ben de ozel olarak kendi doktorumu istedim ve once agrilarimi acilmam 8 cm olana kadar nobetci ebe ve nobetci doktor yardimiyla gecirdim. Bu sirada tum gelismelerden kendi doktorum da telefonla bilgilendirildi. 8 cm'e ulasildiginda ise kendi doktorum hastaneye geldi ve dogumun en sonuna yani kendi odama cikarilana kadar tum animda kendi doktorum, nobetci doktor, ebe ve hasta bakici esliginde dogumum gerceklesti. Sormak istediginiz baska bir sey olursa yardimci olabilirim.

E Evinkucugu Merhaba nasilsiniz? Ben cok iyiyim elhamdulillah. 30 Aralik gecesi Dr Seval Pata ile normal dogum yaptim. Ebemden ve doktorumdan cok memnun kaldim. Yalniz onceki verdigim yanlis bilgilendirmeleri duzeltmek istiyorum. Ozel hastanelerde gece dogumlari ekstra ucret ile kendi doktorunuz tarafindan gerceklestiriliyor. Ben de ozel olarak kendi doktorumu istedim ve once agrilarimi acilmam 8 cm olana kadar nobetci ebe ve nobetci doktor yardimiyla gecirdim. Bu sirada tum gelismelerden kendi doktorum da telefonla bilgilendirildi. 8 cm'e ulasildiginda ise kendi doktorum hastaneye geldi ve dogumun en sonuna yani kendi odama cikarilana kadar tum animda kendi doktorum, nobetci doktor, ebe ve hasta bakici esliginde dogumum gerceklesti. Sormak istediginiz baska bir sey olursa yardimci olabilirim.

Merhabalar iyim tşk ederim :) siz nasılsınız asıl hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağınıza aldınız bebeğinizi atlattınız çok şükür darısı başıma inşallah.. doğumunuz rahat kolay geçmiştir umarım..
evet parayla kendi doktorunun gelebildiğini duydum ama tüm özel hastaneler için geçerli değil sanırım...
ben de mehtap hanıma gittim personel güzel ilgilendi randevum 13.40'dı fakat ben yoğun olur düşüncesiyle 12.30 gibi oradaydım doktor hnm öğle arasındaydı 13.10 gibi beni aldılar bekletmediler randevu saatine kadar o yönden memnun kaldım.. ben içeri girerken bir kişi bekleyen vardı doktordan çıktığımda ise sayı bayağı artmıştı :)
Doktor hnm sizin de dediğiniz gibi çok sakin ve sessiz konuşuyor pür konsantre dinlemek gerekiyor :) ama memnun kaldım yine de
Sadece memnun kalmadığım taraf ultrason oldu Erdem hastanesine kıyasla Erdem daha net.. bebeğim 9 cm olmuş ama ben iki üç dakika sonra fln bebeği idrak edebildim ama Erdem de hemen anlıyabiliyordum daha küçük olmasına rağmen neyse sağlıklı olsun da ilerde bol bol görümcem zaten :)

X