Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boğaziçi tıp merkezıne burun estetıgı olmak ıcı dr goruşmesıne gıttım ılk olarak mehmet veli karaaltınla gorüştum.... resım gormek ıstedım yaptıgı amelıyatları lep tap ının yanında olmadıgnı soyledı vazgectım kendısıne amelıyat olmaktan..tekrar bogaziçine baska dr goruşmek ıstedıgımı soyledım bana tugrul beye gıtmemı soyledı orda calışanlar gıtttım goruştum ve işte bu dedım 13 aralıkta amelıyat oldum memnunnum DOÇ TUGRUL MARAL a
Peki burnunun şekliyle ilgili bilgi verebilir misin Benim burnumda kemer var, kemerimin gitmesini istiyorum Tabiiki kalkık ve güzel bir burnum olsun istiyorum ama önceliğim kemiğin gitmesi Senin burnunun ne problemi vardı ve şimdi aldığı şekil nasıl Ameliyat gününü aldım şubat ayı Tuğrul Beye Umarım herşey yolunda gider
mehmet veli karaaltını şahsen tanıyorum eskiden benim çalıştıgım hastanede çalışıyordu su an bogaz ıcı tıp merkezi diye biliyorum ....iii bir plastik cerrahi doktorudur bir çok ameliyatına şahsen tanık olmusumdur....
ilk nur ozcelik siz nerenizden estetik oldunuz suan ben koz kapaklarimida doktor mehmetveli karaaltin beye yaptirmak istiyorumben cok menmun kaldim benim yuzumme kok hucre estetigi yapti inanin cok farkli ve guzellik var suan zerre kadarda kirisik yokturkbayragiturkbayragi
1500 ytl olucak, çünkü ben ekim ayında gitmiştim ilk kez Yani kampanyalı fiyattan yararlanıyorum Sanırım senin de 1500'e olmuştur Burnunun ilk ve son hallerini gerçekten çok merak ettim Aynı doktora olucam ya, daha çok merak ediyorum :)