• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Mehmet vefa kılıç, dr. Ahmet bedir ve dr. Havva duru ipek'e ameliyat olan var mı ? Yardımcı olun lütfen 🌸

İnstagramdan takip ediyorum hastalarıylada görüştüm hepsi çok memnun ama görüşmede çok ikna edici konuşmadı bilmiyorum belki ben öyle hissettim istediğin buruna çok yakın yaparım dedi ama ince derili olduğun için kıkırdaklar biraz belli olabilir dedi 11 eylülde ameliyatım var siz görüştünüz mü

İnstagramdan takip ediyorum hastalarıylada görüştüm hepsi çok memnun ama görüşmede çok ikna edici konuşmadı bilmiyorum belki ben öyle hissettim istediğin buruna çok yakın yaparım dedi ama ince derili olduğun için kıkırdaklar biraz belli olabilir dedi 11 eylülde ameliyatım var siz görüştünüz mü
Ben şehir dışındayım. Ancak okullar tatil olduktan sonra görüşmeye gidebileceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah iyi ki bu doktora olmuşum diyeceğiniz biri olur. süreçten beni haberdar ederseniz çok sevinirim. Fiyat olarak ne dedi ? Ben sorduğumda 28-30 civarı demişti yanlış hatirlamiyorsam

Back
X