Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr Mehmet Özköse burun ameliyatı olan varmı
- Konu Sahibi pnrtlki
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dr mehmet özköse
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2023
- 10
- 1
- 1
- 27
21 Eylül ameliyat tarihi aldım kapıda olan bir kadınla karşılaştım beğendim kızını getirmiş ti bide kızı da estetik olacakmış burnundanGittiniz mi ne dedi
Bir de dr çok mu dolu acaba uzunca bir süre sonraya tarih vermiş? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.Hayır olmadım 21 Eylülde olacağım devlet hastanesinde yapıyor 13 bin bulurmuş
Başka olanlardan tavsiye ile mi gittiniz? Sizden görünce ben de randevu aldım. Ancak yaptığı burunların fotoğrafları yok instagram hesabında. Fiyat olarak uygunmuş, ben bir de Dr Ersoy Tufan'a gideceğim Marmariste. Onun fiyatları nasıl bilmiyorum ama fotoğraflarda yaptığı burunlar güzel.Hayır olmadım 21 Eylülde olacağım devlet hastanesinde yapıyor 13 bin bulurmuş
- 4 Şubat 2023
- 10
- 1
- 1
- 27
Doktorlar sitesinde ki yorumları okuyarak gittim kimseden tavsiye almadım özelleri çok araştırmıştım en ucuzu 30 en pahalısı 100 bine kadar özeldeki doktorda devletteki değilmi diye bi kararla gittim tarihi aldım geldimBaşka olanlardan tavsiye ile mi gittiniz? Sizden görünce ben de randevu aldım. Ancak yaptığı burunların fotoğrafları yok instagram hesabında. Fiyat olarak uygunmuş, ben bir de Dr Ersoy Tufan'a gideceğim Marmariste. Onun fiyatları nasıl bilmiyorum ama fotoğraflarda yaptığı burunlar güzel.
- 4 Şubat 2023
- 10
- 1
- 1
- 27
Evet çok dolu şuan gitseniz belki seneye kalmıştır randevuları ben şubatta gitmiştimBir de dr çok mu dolu acaba uzunca bir süre sonraya tarih vermiş? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.
Evet haklısınız bugün mesajla sordum Ersoy Tufan için 40 bin lira dedi. Yüzyüze fiyatta yardımcı olur mu bilmiyorumDoktorlar sitesinde ki yorumları okuyarak gittim kimseden tavsiye almadım özelleri çok araştırmıştım en ucuzu 30 en pahalısı 100 bine kadar özeldeki doktorda devletteki değilmi diye bi kararla gittim tarihi aldım geldim
- 4 Şubat 2023
- 10
- 1
- 1
- 27
Ben fethiye de hüdayi atlıya gitmiştim bir kuruş bile düşmüyorEvet haklısınız bugün mesajla sordum Ersoy Tufan için 40 bin lira dedi. Yüzyüze fiyatta yardımcı olur mu bilmiyorum
merhaba güven verdi mi size 19 eylülde amelyatım var ama korkuyorum çok fazla yorum yok tandıkılarımız var olan biri memnun diğeri değilFethiye devlet hastanesinde Mehmet özköseye burun ameliyatı olan varmı acaba ?
- 4 Şubat 2023
- 10
- 1
- 1
- 27
Bilmiyorum olan iki tane hastasıyla karşılaştım memnunlar benim gördüklerim. Memnun olmayan kişi neden memnun değil acaba bende merak ediyorum 21 eylülde de benim ameliyatım varmerhaba güven verdi mi size 19 eylülde amelyatım var ama korkuyorum çok fazla yorum yok tandıkılarımız var olan biri memnun diğeri değil
size yazdım instagramdanBilmiyorum olan iki tane hastasıyla karşılaştım memnunlar benim gördüklerim. Memnun olmayan kişi neden memnun değil acaba bende merak ediyorum 21 eylülde de benim ameliyatım var
- 16 Ekim 2023
- 1
- 0
- 1
- 27
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba nasıl memnun kaldınız mıBilmiyorum olan iki tane hastasıyla karşılaştım memnunlar benim gördüklerim. Memnun olmayan kişi neden memnun değil acaba bende merak ediyorum 21 eylülde de benim ameliyatım var