• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Mehmet Nebil Bozdoğan hakkında

kellystar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
3
0
86
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben sizlere Estetik Cerrahi de Bir Numara dediğim kişiden yani Dr.Mehmet Nebil Bozdoğan dan bahsetmek istiyorum.
Artık kolsuz bluz giymemi sağlayan bunu da;iki kolumun koltukaltında bulunan deri sarkmasını mükemmel bir şekilde toplayıp alan Nebil Bey'e borçluyum...
Kendisine sizin sayenizde (yani Kadınlar Klübü sayesinde) ulaşmıştım ve bu da hayatımı hatta annemin hayatını da değiştirdi.
Çünkü benim ameliyatımdaki başarılı çalışması sonucunda annemde Nebil Bey'e daha dün ameliyat oldu,hemde 3'lü ameliyat....
Üst göz kapağını aldırdı,yanaklarına yağ enjeksiyonu yapıldı ve son olarak ta en büyük korkusu olan ve bu zamana kadar bu yüzden yaptıramadığı Burun estetiği........
Şu anda annem yanımda ve sargılı vaziyette,biraz ağrısı ve acısı var ama Dr.Nebil Bey'in sayesinde hayatında en çok istediği şeyi yani burun estetiğini yaptırmış halde mutlu...
Size Nebil Bey'le ilgili söyleyeceğim birçok şey abartılı gibi gelebilir ama ne yazıkki değil,gerçek... ben bu kadar hastasına ilgili ,herşeyi anlatan ,devamlı kontrol eden , herşeyi düşünen bir doktor hayatımda görmemiştim.Ama Nebil Bey bütün bunlara sahip,güleryüzlü,kendisini gördüğünüzde direk güven hissini veren ve gerçekten rahatlıkla güvenerek kendinizi ellerine teslim edebileceğiniz 1 Numara bir estetik cerrah...
Ayrıca size gösterdiği ihtimam ameliyatınızın üstünden aylar geçse de sizinle ilk tanıştığınızdaki gibi .......
Nebil Bey'in en güzel yanlarından biri de her sorunuza cevap vermesi,cevap iyi de olsa kötü de olsa....Ameliyatınızın derecesine göre en iyi hastane de ya da kliniğinde size gösterilen ilgi,alaka da cabası....
Yani anlayacağınız Herkese Tavsiyem Estetik bir Müdehale düşünüyorsanız önce Dr. Nebil Bozdoğan'a uğramanız yada onunla iletişime geçerek bilgi almanız...O zaman ne demek istediğimi anlayacak ve sizde O'ndan vazgeçmeyeceksiniz.....

Arkadaşıma katılıyorum.

Bende kendisine 23 gün önce göğüs küçültme yaptırdım. Beni kaç kez aramıştır bilemiyorum.
Son derece ilgili, sevecen, babacan vede tecrübeli bir dr. dur. Üstelik bir çok dr. gibi parayla hiç işi yok, Ankaradaki en makul fiyata yaptı ve fiyatı bile asistanıyla konuşuyorsunuz.

Bende herkese tavsiye ediyorum.

sebnemselayfurkan göğüs küçültme yapmışsın bedenin kaçtı kaça düşürdün ve maliyeti nasıl oldu bilgi verirmisin?

merhaba, ben de nebil beye burun estetiği olmayı düşünüyorum, daha önce nebil beye burun estetiği yaptıran arkadaşlar acaba sonuçlardan memnun kaldılar mı? kısa bi süre içinde karar vermem lazım yardımlarınızı bekliyorum bayanlar....

canım ikinize de geçmiş olsun inş herşey istediğiniz gibi olur.ben nebil bey amaliyatı çağ hastanesinde mi yaptı ve burun amaliyatı tam olarak kaça mal oldu bunu acele öğrenebilir miyim acaba.en kısa sürede bende düşünüyorum şimdilik doktor araştırması tamam sıra fiyatta.teşekkürler

canım ikinize de geçmiş olsun inş herşey istediğiniz gibi olur.ben nebil bey amaliyatı çağ hastanesinde mi yaptı ve burun amaliyatı tam olarak kaça mal oldu bunu acele öğrenebilir miyim acaba.en kısa sürede bende düşünüyorum şimdilik doktor araştırması tamam sıra fiyatta.teşekkürler

Bence randevu al ve görüş, zaten ücretsiz görüşmek.
Hem aklındaki tüm soruları yanıtlarsın hemde fiyat bilgisi alırsın.

canım ben mardinde yaşıyorum burnumdan estetik olmayı düşünüyorum ama norkozdan çok korkuyorum kaç gün sürdü memnunmusun yardımcı olursan sevinirim...

bence randevu al ve görüş, zaten ücretsiz görüşmek.
Hem aklındaki tüm soruları yanıtlarsın hemde fiyat bilgisi alırsın.
canım teşekkür ediyorum fikrin için ama küçük bir sorunum var ben muğlada oturuyorum.
Nebil beye ulaştığım zaman aklımda bir fiyat olsun istiyorum.
Ankara da üç kişi aklımda .birisi nebil bey.fiyat alırsam iyi olacak.görüşmeden hemen sonra amaliyat olacağım çünkü

yaptıranlar bana lütf fiyataı yzarlarsa iyi olur.
Teşekkürlerrr

:::ecrin_bebek:ecrin_bebek:_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:::ecrin_bebek:ecrin_bebek:

Kızlarr merhaba

konu uzun süre önce açılmış ama yine de şansımı denemek istedim. Nebil hocayla henüz görüşmedim ama aklımdaydı ki burda yazılanları da görünce iyice sevindirik oldum :teytey:

özellikle konuyu açan arkadaş beni çok mutlu etti. kolundan ameliyat olmuş ben hem göğüs hem kolumdaki çatlakların gitmesi için kolumdan da ameliyat olmak istiyorum...

bakalım bunları okuduğum için memnunum teşekkürler kısssllaarrrr

nebil hocanın muayenesi tam olarak Tunalıhilmide nerede yani daha iyi bulabilmek için yanında belirgin tarif edecek yerler var mı?

nebil hocanın muayenesi tam olarak Tunalıhilmide nerede yani daha iyi bulabilmek için yanında belirgin tarif edecek yerler var mı?

Tunalı Hilmi Cad. No: 70/12 (Ayakkabı Dünyasının hemen yanı)

Bende gögüs küçültme için dün gittim melek gibi bir insan inşalah bu kış bende ameliyat oluyorumm zemuszemus

Kızlarr merhaba

konu uzun süre önce açılmış ama yine de şansımı denemek istedim. Nebil hocayla henüz görüşmedim ama aklımdaydı ki burda yazılanları da görünce iyice sevindirik oldum :teytey:

özellikle konuyu açan arkadaş beni çok mutlu etti. kolundan ameliyat olmuş ben hem göğüs hem kolumdaki çatlakların gitmesi için kolumdan da ameliyat olmak istiyorum...

bakalım bunları okuduğum için memnunum teşekkürler kısssllaarrrr
mrb meltem ben sitede yeniyim.sen nebil bozdoğana ameliyat oldunmu?sonuçların nasıl?ameliyat sonrası ilgi ve alaka nasıl?yanıtlarsan sevinirim.

Nebil beyle salı günü görüştüm.Karın germe için mini karın germe önerdi bana.Karnım çok büyük değil..Sorduğum sorulara net cevap verdi.Hayel kurdurmadı..Bu anlamda nebil bey burdaki yazılanlar gibiymiş..Tahlillerime öncelikle bakıcak..ondan sonra dedi.Yani ticari değil doktorluğunu yapıyor.Bakalım haftaya tahlillerimi yaptırıcam..Ama Ferruh beylede görüşücem..Büyük ihtimal haftaya kesin kararımı vericem..

Merhaba,ben kulube yeni üye oldum.burun estetiği olmak istiyorum, doktor nebi bey2e ameliyat olan varsa tavsiyelerini yazarsa sevinirim,ayrıca fiyatıda belirtirse iyi olur...Teşekürrler herkesee acele cevap bekliyorum.

Back