Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben vitamin takviyelerine başladıktan iki ay sonra hamile kaldım Tesadüfen denk mi geldi yoksa cidden takviyeler mi işe yaradı bilmiyorum ama bu takviyelerden önce başka şeyler de denemiştim 7 ay olmamıştı
Ben vitamin takviyelerine başladıktan iki ay sonra hamile kaldım Tesadüfen denk mi geldi yoksa cidden takviyeler mi işe yaradı bilmiyorum ama bu takviyelerden önce başka şeyler de denemiştim 7 ay olmamıştı
Kesin bir şey demek imkansız belki cidden vesile oldu belki tesadüf ama 7 ay boyunca birçok şey denedik en son mfk takviyelerini denedikten sonra oldu bizim