Arkadaslar merhba
Burayi yazmayi kendime bir gorev olarak goruyorum cunku ben de buradaki arkadaslarin verdigi bilgilere gore kaear verdim.
Ankarada sayin dr mehmet akgunu oneren arkadaslarima cok tesekkur ederim. Biliyorum ki ilk kez uygulama yaptiracaksanIZ endişeniz oluyor ve reklam olmayan vatandasim yorumunu okumak istiyorsunuz.
Atanamayan ogretmenlerdenim vw bunu bir puanla kaybedince psikolojikman ii hiasetmiyordum. Tekrar bir yili vermek yasin geçmesi cok kotu hissediyor insan. Yeni baslangica ihtiya im vardi yuzumdeki yorgun ve yasli ifadeyi istemiyordum. Ben de su an bu yazıyı okuyn arkadas gibi google da fiyati butceme yetecek dolgu arayisina girdim. Vw bu sitede bilgi edindim
Dr Mehme akgunu oneren arkadaslara cok cokkk teşekkür ederim. Inanin iyi bi baslangic oldu benim icin. Kısıtlı butcem icin de bana kendiai cok yardimci oldu.
Burn yanak kenari sarkmasi vardi ve bu benj yasli yapiyordu. Dr beye anlattim durumu ve bana cok yardmci oldu sağolsun.
Kesinlikle AnkaradaysaniZ ve yuzunuzde degisiklik arayisindaysaniz en azindan bi görüşün. Asla pisman olmayacaksiniz
Sonuç cok dogal inanin erimesin gitmesin diye hep yuz ustu yatiyorim o kadar hosuma gitti
Tertemiz herkesin bulabilecegi merkezde bir yerde. Calisanlari da oldukca kibar ve tatlilar.