Dr. Mahmut Nuri Karatoprak meme buyutme ...

Slenderxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
231
133
40
Arkadaslar yenibosna da dr Mahmut Nuri Karatoprak a gogus büyütme ameliyatı olan varmı acaba ? Burun ameliyatı yorumları çok olumlu ama göğüs estetiğinde nasil bilen duyan varmi ?

Canim ben kendisiyle de gorustum ama elektrik alamadim. Oncesi sonrasi birkac resim gormek istedim zorla gosterdi yasak bu dedi. Tamam yasak ama benim bi sekilde yaptiginiz isi gormem lazimki guveneyim size dedim.. Bide ücret konusunda cok sacmalar yani tüccar gibiler.. O yuzden rotamı degistirdim

Çok teşekkür ederim pek fiyat ne dedi söyleesen sevinirim. Birde sanırım butarafta oturuyorsun Küçükçekmece deyim ben önerebiteceğin Dr varmı acaba ? Ne çok Sey sordum :KK16:

Sor canim istersen 100 soru sor :) ben de bahcelievler yenibosna arasindayim. Acikcasi butarafta bende hic doktor bulamadim. Dogru duzgun yok hepsi fulya tarafinda benimde simdiki doktorum orda. Ki ben simdiki doktorumu 2.3 senedir facebooktan takip ediyodum oda nişanlimin saç ekimi icin takip ediyodum banada kısmet oldu :) ama o taraflarda önerebilcegim kimse yok canim acikcasi. Fiyati ilk yuvarlak 8.500 dediler. Siz sakami yapiyosunuz dedim yani acik acik sonra bozuldular 6bin dediler. Hangi akıllı 2500 tl bir anda duserki mantık isi degil yani uzadim hemen

Gerçekten su fiyat konusu çok enteresan ben daha önce devlet hastanesine gittim Dr amelyati özelde yapiyor. Oda 6500 dedi ama sadece bir Dr gidip karar vermekte istemiyorum. Birde Bu fotoğraf konusunda her Dr gostermiyor diye duydum bende hastanın izni gerekliymis vs. Gerçi ben yaz sonunda biraktim yaz başı sıcak vs etkiler gibi geldi ve güneşe çıkmak pek iyi değilmiş diye duymuştum. Hakkımızda hayırlısı

Hayir cok doktora gitme esas. Insanin kafasida migdeside bulaniyor sonra vazgecicek kıvama geliyorsun tam cesaretlenmisken. Cunku herkes farkli birsey soyluyor. Kafanda 3.4 doktor belirle gorus onlarla hangisi kafana yatarsa onu tercih et. Şahsen ben öyle yaptim ve bu cuma ameliyatm var. Resim gostermiyor diye bisey olamaz bende merakli degilim kimsenin memesini gormeye. Ama resim gormeden de el becerisini anlayamam güvenemem dogal olarak mutlaka resim iste. Benim simdiki doktorum ben daha resim demeden bana yapicagi cc.leri gosterdi hemen dedim tamam bu doktor olcak :) daha bakar bakmaz hafif asimetrilk var dedi . doktor önemli yani. 1 aya yakın duzeliyorsun bende bayramda gidicem denize . erteledikce cesaretin kırılr ama unutma.

Simdiden cok gecmis olsun ozaman. İnşallah rahatlıkla atlatirsin ve istediğin görüntüye kavusursun.sakıncası yoksa Dr un kim ve ücret imi ogrenebilirmiyim.

Saolasin canim defne erkara . ucreti şoyle soyliyim damla 8.8bucuk arasi yuvarlakta 6bucuk 7bin arasi.

X