• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Lauranne Papaya Sprey

Normalde bu tür konular olduğunda herkes yorum yapar genelliklede kötülenir.Bu sefer kimse kullanmamış mı acaba bu ürünü.Bende şimdi nette denk geldim araştırıyodum,kesin kk'da bilen vardır dedim ama şaşırdım.Hanımlar, kimse yok mu bilen,duyan?

Merhaba gençler ve hep genç kalanlar,

Ben de nette görüp kesin kk da birileri biliyordur diye geldim ama bişey bulamayınca el mahkum kendi sitesine baktım. Yazdıkları, söyledikleri ikna edici fakat maalesef düzmece. Fondaki İngilizce konuşmalara dikkat ederseniz şayet kadının selülitten bahsettiğini duyabilirsiniz. Üzerine yapılan dublajda bahsi geçen spreyi anlatmışlar.

Dolayısıyla boşuna vakit harcamayın derim ben.. :)

Aynen, fashion tv'nin bi mankeni denemiş falan diyo,bende o yorumlara denk geldim ama çok olumlu herşey,bunu da biz kadınlar yemiyoruz artık.En iyisi yine geleneksel yöntemlere,pahalı yöntemlere dönüyoruz,dediğin gibi el mahkum :D

evet sitesindeki hersey bana da sanki düzmece gibi geldi o yüzden buraya yazıp kullananlarda fikir almak istedim ama kullanan yok sanırım .. dediğiniz gibi galiba en mantıklısı lazer epilasyon :(

Son düzenleme:
Back