How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr. Koray Çoşkunfırat hakkında bilgi

felisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
22
0
86
45
Antalya
Merhaba arkadaşlar Doç.doktor Koray Çoşkunfırat hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşın ya da Antalya da iyi bir plastik cerrah tanıyanlar

Özel yaşam hastanesinde özlem gündeşlioğlu var. ONa gidebilirsin burun ameliyatlarını 1000 TL falan yapıyor. Tabi sosyal güvencen varsa git konuş. Ben oldum şimdilik fena değil biraz ucu kalkık görünse de...

Özel yaşam hastanesinde özlem gündeşlioğlu var. ONa gidebilirsin burun ameliyatlarını 1000 TL falan yapıyor. Tabi sosyal güvencen varsa git konuş. Ben oldum şimdilik fena değil biraz ucu kalkık görünse de...

beyza peki senin nasıl bi sorunun vardı burnunda? bende antalyada doktor arıyorum ve hala güvenilir bi doktor bulamadım.benm burnumda kemer var senin sorununda mı buydu acaba?

antalyadaki arkadaşlara koray coşkunfıratı tavsiye ediyorum. ankaradayım ameliyat için antalyaya gidiyorum. koray hoca bana çok güven veriyor iknci büyük ameliyatı oldum bir ay olmadan ankarayadöndüm.

benim burnumu ömer refik özerdem yaptı ama ben pek memnun kalmadım

Son düzenleme:
Koray hocaya son zamanlarda burun ameliyatı olan birileri var mı kızlar?

benim burnumu doçent dr ömer refik özerdem ve op gökhan özerdem yaptılar çok memnun kaldım, öneririm. koray hocanın da iyi burun yaptığını bir arkadaşımdan duymuştum.

kızlar,koray bey akdenizde özkan beyle beraber birçok işe imza atmış diye duydum ve kuzenim onunla kulak ameliyatı için görüşmüş çok kibar ilgili bir beyfendiymiş bende burun için görüşeceğim ama daha önce burun ameliyatı olan var mı merak ettim sonucta her organda başarılı olacak diye birşey yok.tasarımlar falan nasıldı merak ettim.

ama Koray beye kadar 1 sene ıcın cok doktorla gorustum. moskva baku ıstanbul petersburg. koray beyde kendıme stop dedım:)

Back