Dr. Kist Var Dedi Ama Yokmuş Peki Adetim Neden Düzensiz ?

sudeyoncaa

pozitif ol..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.249
17
118
39
İstanbul
Ben 4 aylık evliyim. Evlenmeden önce adetim düzensizdi dr. gitmiştim o zamanlar dogum kontrol hapı kullandım pek bişey değişmedi.Malum evlenince düzelir dediler ve evlendim İlk 3 ay düzenli oldum çok sevindim sonra aralıkda olmadım hamileyim sandım eczanede satılan idrar testi yaptım çıkmadı ama adetde olmadım korktum yinemi düzensizleşti diye dr. gittim kanda gebeliğe baktık maalesef değildim. Ultrasonda baktı 5 cm. kist var dedi farlutal verdi adet olacaksın son günü tekrar gel dedi gittim kist yok dedi dr. eger kist olsaydı dogumkontrolhapı vermek zorunda kalıcaktım sende hamile kalamıcaktın dua et kist yok dedi sevindim .Eee peki neden böyle düzensiz adetim dedim yumurta çatlamıyordur dedi. Ne sakıncası var dedim gebe kalmakta zorlanabilirsin dedi. Sizce ben yine adet olmassam yinemi farlutal kullanayım. Yumurtam çatlamassa gercekten hamile kalmazmıyım bunları dr. sormadım o heyecanla unuttum. Burdaki tüm anne adayları ve anneler dr. gide gele gide gele tecrübeliler artık. Herkese Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah AMİNNNN

merhaba sudeyonca..bende senınle hemen hemen aynı durumu yasıyorum canım..ama benım duzensızlıgımı korunmayı bırakıp bebıs ıstemeye baslayınca oldu..senağlamabende senın gıbı gecen ay duphastonla adet oldumsenağlamakkendı kendıne farlutala baslama canım..bebıs dusunuyormusun belkıde hamılesındır..eger bu ayda olmazsan yenıden doktoruna gıtmenı tavsıye ederım..henuz cok yenısın bıran once hormonlarına felan baktır..ınsallah bır sorun cıkmaz sevgıler canım..yerimseniben

Adet düzensizliği hormonal birşey bende de kendimi bildim bileli var bence testler var ona baktır.Hormonla ilgili düzensizlikle çocuğun bir alakası olduğunu sanmıyorum çünkü doktorum bana korkucağım birşey olmadığını söyledi bu doktorlardan hangisi doğru söylüyor şimdi üffff.

off ama yaa bu 25 mesaj 100 mesaj kısıtlaması sıktı beni salak saçma her konuya mesaj yazar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…