arkadaşlar cmt.i günü beta hgd 105.30 çıkmıştı bugün tekrar gittim 44 e düşmüş doktor düşük demektir dedi ama muayene yapmadı. ben de belki bi yanlış olabilir diye 2. bi doktora gittim orda da 42 çıktı ve vajinal ultrasyonla rahimde kalınlaşma var çarşamba değişmezse kürtaj yapacağız dedi. neden dedim açıklama yapmadı beni tatmin etmedi açıkcası ne yapsam bu kimyasal gebelikmiş ama kanama falan yokkk ne yapayım yarın başka bir doktora mı gitsem ilk gebeliğimdi çok korktummm
allah razı olsun ama rahimde kalınlaşma 15 mm gibilerinden bir şey dedi çok korkuyorum çok tşk. ederim. bebek düşmüş yok dedi ama kanama falan da olmadı neden olabilir dedim nedenini açıklamadı doktor kimyasal gebelik dedi ilk gittiğim doktor senin adetinden kaç gün geçmişti. ben de sadece akıntı çok arttı ve göğüslerim çok acıyor zaman zaman da kasıklarımda ağrı var ama kanama yok
kafamı karıştıran netteki araştırmalarıma göre kürtaja gerek yok diyor fakat doktor çarşamba hala kalınlaşma devam ederse içini bi temizleyeceğiz dedi bebek yoksa ne gerek var dedim tatmin etmedi beni açıklaması acaba başka bir şey mi var diye korkmaya başladım açıkcası
ben de parça yokmuş kese oluşmamış inşallah sorun olmadan regl olurumda sıkıntı olmaz çok korkuyorum kürtajdan burda ailemden kimse yok kendimi o kadar çaresiz ve kimsesiz hissediyorum ki rabbim yardımcımız olsun çok tşk.ler bu arada. sizin ki de mi kimyasal gebelikti
göründüğüm 2 doktorda özeldi, 2 farklı hastaneye gittim biri kürtaja gerek yok dedi ama sadece kan değerine baktı. diğeri de inşallah çarşambaya kadar normalle dönerde kürtaja gerek kalmaz dedi. şimdi diyorum acaba yarın bi de devlete mi gitsem ne dersiniz?
arkadaşlar cmt.i günü beta hgd 105.30 çıkmıştı bugün tekrar gittim 44 e düşmüş doktor düşük demektir dedi ama muayene yapmadı. ben de belki bi yanlış olabilir diye 2. bi doktora gittim orda da 42 çıktı ve vajinal ultrasyonla rahimde kalınlaşma var çarşamba değişmezse kürtaj yapacağız dedi. neden dedim açıklama yapmadı beni tatmin etmedi açıkcası ne yapsam bu kimyasal gebelikmiş ama kanama falan yokkk ne yapayım yarın başka bir doktora mı gitsem ilk gebeliğimdi çok korktummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?