Dr.kas üstü dedi.......

BATINCIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
100
0
96
45
Ankara
Arkadaşlar merhaba; öncekikonumda takip eden arkadaşlar bilirler.bugün dr.gittim şu an zaten ufak değiller fakat bayağı bir asimetri sorunu var ama hallederiz dedi.büyük olan 80 beden falandır dedi.

nasıl bir büyüklük isteidğimi sordu bende 85 d iyimi dedim.bence 90 olsun uzun boylusun omuzlarında geniş 90 hoş durur dedi. kaç cc koyacaksınız dedim KAS ÜSTÜ 250cc YUVARLAK yeterli olur dedi.Kızlar sizler çok tecrübelisiniz 250cc ile 90 beden olurmu bu gögüs ya şaştım kaldım ben 300cc dmeiştim ama ona biz karar veriyoruz dedi benneyaptımki

ayrıca meme başıda gögüs dokusuda yeterli ama ben kas üstü yapacağım dedi.bir akıl verin bana bu dr.ne diyor arkadaşlar bilmiyorumkismile

ona niye kendileri karar veriyolarmış anlamadım senin seçme şansın yok mu yani belki sen 300 istiyosun devlet hastanesi olunca mı öyle oluyormuş

ona niye kendileri karar veriyolarmış anlamadım senin seçme şansın yok mu yani belki sen 300 istiyosun devlet hastanesi olunca mı öyle oluyormuş

VALLA anlamadımki hayatım.tahlillerim yapıldı.sonra konuşuruz detayları dedi.zaten bayağı yoğunlar kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı

peki ne zaman ameliyat edeceklermiş o belli mi

sanırım ay sonuna olacağım çünki regl zamanım geldi.hafta içi tekrar gideceğim kan sonuçlarım ve gögüs rontgeni çekildi.o zaman tekrar konuşacaz dedi.zaten ssnein içinde dr.soracaklarım var unutmadım snei zeynocum :1hug:

birde tatlım prosedür hakkında bilgi verebilir misin çünkü bende aynen dışkapı hastanesini ve birol beyi düşünüyorum ama nasıl hareket etmem gerektiğini bilemiyorum ya:kedi: mesela yarın direk gitsem görüşebilme şansım var mı acaba

yerimseniben aynı anda yazdık sanırım tşk ederim tatlım

canım benim belki direk gidince görüşme şansın az olabilir çünki biz bile randevu aldığımz halde bayağı bekledik tel.aradık falan istersen ben snein için tüm ayrıntıları öğrenirim.yarın sonuçları aldık müsaitmisiniz die bir arıcam dr.yanına gidincede snein için hepsini öğrenecem azıcık sık dişini inşallah hepimiz hayalimize kavuşuruz :dance:

inş canım bnm düğün yakın olduğu için bu kadar kasıyorum 20 güne herşeyi halledip toparlanmam lazım malesef:Saruboceq: ilgin için çok tşkr ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…