- 10 Ağustos 2016
- 103
- 56
- 13
- 35
- Konu Sahibi makeupbyneslihan
-
Benimkide revizyon ama kabul ettiben kendisiyle gorustum amma velakin kendisi revizyon burunlara pek yanasmiyor
İlker Bey resmen burun seçiyor bu benim fikrim. Kendisi bu sitede ismi geçmesini de istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam az sonra kitlenir sayfaBenimkide revizyon ama kabul ettisimdi siz oyle diyince bi cekindim acaba neden yanasmiyor
merhaba yaptırdınız mı acaba burnunuzu bende dr arayışındayımPeeeki kızlar :) madem burda hastası yok, yaptırıp yazacağım, benim gibi olanlara ışık tutacağım. Böyle bir neferimdir boş zamanlarımda
Son durum ne canım. Yaptırdın mı? Ben şimdi bir dr ile görüştüm ve 11 bin fiyat verdi. İlker koçak nasıl?Peeeki kızlar :) madem burda hastası yok, yaptırıp yazacağım, benim gibi olanlara ışık tutacağım. Böyle bir neferimdir boş zamanlarımda
canım burda yazdım nedeniniSon durum ne canım. Yaptırdın mı? Ben şimdi bir dr ile görüştüm ve 11 bin fiyat verdi. İlker koçak nasıl?
çok teşekkür ederim çok sağolcanım burda yazdım nedenini
Ilker Bey 'in kendine güvensizliğini sevmedim daha bi kaç yılı var oturması için bir arkadaşımı ameliyat etmedi güzel olucak mi diye sorunca güzel olmama ihtimali olabiliyor sonra sorun olur gibi saçma sapan bir konuşma yaptı kuzenimle görüşmeye gittik erkek burnu güzel yapıyor diye çocuğa mükemmel olacak diye bişey yok tam böyle olmayabilir gibi konuştu 18 yaşında ki kuzenim böyle doktor olur mu dedi istemem dedi sanırım başarısız olmaktan ödü patlıyor kk da adının gecmemesini istemesi bundan emin olamadığı burunları geri çeviriyor çok titiz detayciysan yine geri çeviriyor aslında iyi bir doktor bunu aşması lazım yoksa yükselemez
Ameliyat oldunuz mu acaba?Merhaba,
Burun estetiği ameliyatım için 15 doktora muayene oldum ve sonunda İlker Bey'i seçtim. Önümüzdeki ay ameliyatım var .Diğer tüm doktorlar Bahadır Baykal hariç beni detaylıca ilgili muayene etmemişti. Bahadır bey çok pahalı olduğu için yaptıramadım. İlker Bey'i seçme sebebim 3 görüşmede de detaylı ilgili muayene etmesiydi. fiyat olarak da bana makul geldi. Fakat yazdığınız yorum kafamı çok karıştırdı yapmış olduğu burunlarda başarısızları oldu mu acaba instagrama koydukları oldukça güzel. Olumsuz bir deneyim yaşayan var mı aranızda?
Ben de yaklaşık 1 ay önce İlker beye muayene oldum. Daha önce ameliyat olmadığım halde kulağımdan kaburga desteği alacağını söyledi. Üstelik burnumun büyük ihtimalle güzel olmayacağını büyük olacağını söyledi. Burnum da öyle çok büyük değil biraz kemeri var ve çok değil orta kalınlıkta bi burun(diğer doktorların dediğine göre) Açıkçası gözümü çok korkuttu. Çok doktorla görüştüm ama sadece İlker bey burnum hakkında çok olumsuz şeyler söyledi. Kendisini baya araştırmıştım yaptığı burunları da beğeniyordum ama bu şekilde olumsuz konuşması vazgeçirdi beni.Ilker Bey 'in kendine güvensizliğini sevmedim daha bi kaç yılı var oturması için bir arkadaşımı ameliyat etmedi güzel olucak mi diye sorunca güzel olmama ihtimali olabiliyor sonra sorun olur gibi saçma sapan bir konuşma yaptı kuzenimle görüşmeye gittik erkek burnu güzel yapıyor diye çocuğa mükemmel olacak diye bişey yok tam böyle olmayabilir gibi konuştu 18 yaşında ki kuzenim böyle doktor olur mu dedi istemem dedi sanırım başarısız olmaktan ödü patlıyor kk da adının gecmemesini istemesi bundan emin olamadığı burunları geri çeviriyor çok titiz detayciysan yine geri çeviriyor aslında iyi bir doktor bunu aşması lazım yoksa yükselemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?