• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr İlker Koçak Burun Estetiği Olanlar?

makeupbyneslihan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
103
56
13
35
Kızlar merhaba, İstanbul'da Koç üni hastanesinde Dr İlker Koçak'a ameliyat olanlar var mı aranızda? Varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi? Bende yakın zamanda olacağım ancak bazı sorularım var..

Merhaba bende 1 ay sonra revizyon burun ameliyati olacagim ilker beye kaburgamdan kikirdak alinacak eklenecek, makeupbyneslihan simdi ameliyat olmussundur acaba dusuncelerini yazabilir misin nasil gecti suan burnun nasil benn ikinciyi olacagim.icin korkuyorum ilki baska bir doktordu ve kotu bir sonuc cikti

Aa bilmiyordum ama ben cok guveniyorum kendisine cunku arkadasim falanda yaptirdi orda ve cok guzel burnu cokta memnun

Karar sizin yaptıkları güzel oluyor bir tek alın burun geçiş hattı güzel durmuyor onun haricinde güzel yapıyor.

Benim 3 buçuk ay oldu ameliyat olalı. Çook memnunum. Hiç bir sorun yaşamadım ve çok ilgili bir doktor. Her muayeneye gittiğimde ayrıntılı muayene ediyor, sürekli kontrol altında tutuyor ameliyat sonrasında da. Burnum çok zor bir burundu hem eğrilik hemde kemer vardı, şimdi çok doğal bir burnum var :) İyiki İlker beye güvenip ameliyat olmuşum diyorum

Merhaba Neslihan Hanım acaba İlker bey fiyat olarak ne kadar istedi sizden yaptığı burunlar çok güzel görünüyor ve memnunmuşsunuz çok merak ettim cevap verebilirseniz çok sevinirim

Ilker Bey 'in kendine güvensizliğini sevmedim daha bi kaç yılı var oturması için bir arkadaşımı ameliyat etmedi güzel olucak mi diye sorunca güzel olmama ihtimali olabiliyor sonra sorun olur gibi saçma sapan bir konuşma yaptı kuzenimle görüşmeye gittik erkek burnu güzel yapıyor diye çocuğa mükemmel olacak diye bişey yok tam böyle olmayabilir gibi konuştu 18 yaşında ki kuzenim böyle doktor olur mu dedi istemem dedi sanırım başarısız olmaktan ödü patlıyor kk da adının gecmemesini istemesi bundan emin olamadığı burunları geri çeviriyor çok titiz detayciysan yine geri çeviriyor aslında iyi bir doktor bunu aşması lazım yoksa yükselemez

Ilker Bey 'in kendine güvensizliğini sevmedim daha bi kaç yılı var oturması için bir arkadaşımı ameliyat etmedi güzel olucak mi diye sorunca güzel olmama ihtimali olabiliyor sonra sorun olur gibi saçma sapan bir konuşma yaptı kuzenimle görüşmeye gittik erkek burnu güzel yapıyor diye çocuğa mükemmel olacak diye bişey yok tam böyle olmayabilir gibi konuştu 18 yaşında ki kuzenim böyle doktor olur mu dedi istemem dedi sanırım başarısız olmaktan ödü patlıyor kk da adının gecmemesini istemesi bundan emin olamadığı burunları geri çeviriyor çok titiz detayciysan yine geri çeviriyor aslında iyi bir doktor bunu aşması lazım yoksa yükselemez

Merhaba,
Burun estetiği ameliyatım için 15 doktora muayene oldum ve sonunda İlker Bey'i seçtim. Önümüzdeki ay ameliyatım var .Diğer tüm doktorlar Bahadır Baykal hariç beni detaylıca ilgili muayene etmemişti. Bahadır bey çok pahalı olduğu için yaptıramadım. İlker Bey'i seçme sebebim 3 görüşmede de detaylı ilgili muayene etmesiydi. fiyat olarak da bana makul geldi. Fakat yazdığınız yorum kafamı çok karıştırdı yapmış olduğu burunlarda başarısızları oldu mu acaba instagrama koydukları oldukça güzel. Olumsuz bir deneyim yaşayan var mı aranızda?

Merhaba,
Burun estetiği ameliyatım için 15 doktora muayene oldum ve sonunda İlker Bey'i seçtim. Önümüzdeki ay ameliyatım var .Diğer tüm doktorlar Bahadır Baykal hariç beni detaylıca ilgili muayene etmemişti. Bahadır bey çok pahalı olduğu için yaptıramadım. İlker Bey'i seçme sebebim 3 görüşmede de detaylı ilgili muayene etmesiydi. fiyat olarak da bana makul geldi. Fakat yazdığınız yorum kafamı çok karıştırdı yapmış olduğu burunlarda başarısızları oldu mu acaba instagrama koydukları oldukça güzel. Olumsuz bir deneyim yaşayan var mı aranızda?
Ameliyat oldunuz mu acaba?

Ben de yaklaşık 1 ay önce İlker beye muayene oldum. Daha önce ameliyat olmadığım halde kulağımdan kaburga desteği alacağını söyledi. Üstelik burnumun büyük ihtimalle güzel olmayacağını büyük olacağını söyledi. Burnum da öyle çok büyük değil biraz kemeri var ve çok değil orta kalınlıkta bi burun(diğer doktorların dediğine göre) Açıkçası gözümü çok korkuttu. Çok doktorla görüştüm ama sadece İlker bey burnum hakkında çok olumsuz şeyler söyledi. Kendisini baya araştırmıştım yaptığı burunları da beğeniyordum ama bu şekilde olumsuz konuşması vazgeçirdi beni.

Back