Dr. İlkay Hüthüt Meme Büyütme Ameliyatım

ayse duygu erkan

Dişi Aslan/İstanbul Sevdalısı/Dans Aşığı..
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
62
31
41
Merhaba kızlar..İlkay Bey ile burnumu yaptırdığım Dr. Emre İlhan vasıtasıyla tanıştım.
Meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 15.günüm ve çok mutluyum. Benim göğüslerim hiç yok denecek kadar küçüktü (Takribi 70A) Sürekli push-up sütyenler kullanıyordum. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri bu operasyon oldu. İlk 4 gün biraz ağrılı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. Hafif ağrı kesicilerle atlatıyorsunuz. Bana kas altı 250cc Mentor marka kullandı. Şuan çok şiş olmasına rağmen harika görünüyorlar.
Sosyal medyada çok fazla reklamı olmamasına rağmen gerçekten çok başarılı bir doktor. Siz aksini istemedikten sonra vücudunuza en yakışan, en ideal boyutta silikon kullanıyor. Bilgi almak isteyen olursa her zaman yardımcı olabilirim..

Merhaba kızlar..İlkay Bey ile burnumu yaptırdığım Dr. Emre İlhan vasıtasıyla tanıştım.
Meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 15.günüm ve çok mutluyum. Benim göğüslerim hiç yok denecek kadar küçüktü (Takribi 70A) Sürekli push-up sütyenler kullanıyordum. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri bu operasyon oldu. İlk 4 gün biraz ağrılı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. Hafif ağrı kesicilerle atlatıyorsunuz. Bana kas altı 250cc Mentor marka kullandı. Şuan çok şiş olmasına rağmen harika görünüyorlar.
Sosyal medyada çok fazla reklamı olmamasına rağmen gerçekten çok başarılı bir doktor. Siz aksini istemedikten sonra vücudunuza en yakışan, en ideal boyutta silikon kullanıyor. Bilgi almak isteyen olursa her zaman yardımcı olabilirim..
gecmis olsun 250 cc hemde kasalti biraz küçük diilmi ? boyunuz kilonuz kac acaba ?

gecmis olsun 250 cc hemde kasalti biraz küçük diilmi ? boyunuz kilonuz kac acaba ?
Çok teşekkür ederim. Boyum 170, kilo 50
İnce yapılıyım, göğüs kafesim dar. İşi doktora bırakınca inanın vücudunuza en uygun olanı yapıyorlar. Şuan ölçüsü çok ideal görünüyor, ödem gidince daha doğal olacak. Ben zaten kocaman olsun istemedim. A cup'ı bile doldurmazken şimdi B cup olacak (hatta biraz daha büyük bile olabilir).

ooo sen kürdan gibiymissin yaw :KK66: eminim cok guzel olmuştur. gule gule kullanin :) darisi bize insallah

Çok teşekkür ederim. Boyum 170, kilo 50
İnce yapılıyım, göğüs kafesim dar. İşi doktora bırakınca inanın vücudunuza en uygun olanı yapıyorlar. Şuan ölçüsü çok ideal görünüyor, ödem gidince daha doğal olacak. Ben zaten kocaman olsun istemedim. A cup'ı bile doldurmazken şimdi B cup olacak (hatta biraz daha büyük bile olabilir).
Aynıyız sizinle bende 1.67 45 kiloyum 14.gunlugum banada kas alti 325 cc takildii. Güle güle kullanalim :)

Mrb bende ilkay beye meme buyutme ameliyati oldum
Acaba ayin kacinda amrliyat oldunuz
Galiba ayni gun olduk
Sabah benden once bir hastasina 250 cc taktirdigini solemisti
Galiba o hastasi sizdiniz:KK25:
Size gecmis olsun beni takip edersrniz resimlerinizi gormek isterim

Mrb bende ilkay beye meme buyutme ameliyati oldum
Acaba ayin kacinda amrliyat oldunuz
Galiba ayni gun olduk
Sabah benden once bir hastasina 250 cc taktirdigini solemisti
Galiba o hastasi sizdiniz:KK25:
Size gecmis olsun beni takip edersrniz resimlerinizi gormek isterim
Merhaba Demet, 19 Mayıs sabah ameliyat oldum. Bugün 22.günüm..Sen nasıl oldun, nasılsın? Bu arada buradan nasıl takip ediliyor beceremedim :)

Bende 19 mayista oglegin ameliyat oldum
Su anda agrim hemen hemen kalmadi.
Günlük yaşantima tamamen geri döndüm.
Bende odem kalmadi gibi, asagiyada iniyorlar.
Yani bir sıkıntım yok.
Büyüklügü vucudunla orantili
Şekillendikce eminim daha guzel gorunecekler
Ama şu anda bile şekil olarak burada takip ettigim arkadaşlardan cok daha oturmuş odemi gecmiş bir şekli var.
Benim dual plandi bu arada

Biraz bundan yana endisem var
Silikonun kol yada kas hareketile oynamasi
Bundan yana korkularim var
Onun dişinda yasadigim herhangi bir sıkıntım yok.
Zaten cok yardimci bir doktor okonuda çok şansliyiz.

Bende 19 mayista oglegin ameliyat oldum
Su anda agrim hemen hemen kalmadi.
Günlük yaşantima tamamen geri döndüm.
Bende odem kalmadi gibi, asagiyada iniyorlar.
Yani bir sıkıntım yok.
Büyüklügü vucudunla orantili
Şekillendikce eminim daha guzel gorunecekler
Ama şu anda bile şekil olarak burada takip ettigim arkadaşlardan cok daha oturmuş odemi gecmiş bir şekli var.
Benim dual plandi bu arada

Biraz bundan yana endisem var
Silikonun kol yada kas hareketile oynamasi
Bundan yana korkularim var
Onun dişinda yasadigim herhangi bir sıkıntım yok.
Zaten cok yardimci bir doktor okonuda çok şansliyiz.
Çok sevindim sıkıntın olmamasına, ben tam tekniğimi bilmiyorum ama kas altı 250cc yuvarlak high profil kullandı. İz için kreme dün başladım. DermatixSİ diye bi jel önerdi, onu aldım. Ağrı yok gibi, göğüslerim yumuşamaya başladı ama bu aralar uçları inanılmaz hassas. 1 ay kullanılmak üzere verdiği sütyenden artık çok sıkıldım:) Akşamları 2-3 saat sütyeni çıkarıp dinleniyorum. Ben daha şimdiden görüntüden inanılmaz mutluyum, gerçekten çok iyi bir doktor. 18 Haziran'da aksilik olmazsa kontrole gideceğim. Bu arada buradan özelden nasıl foto koyabilirim vs bilmiyorum. Albüm yaparsam herkes görmesin:)

Album yaptiginda sadece izlediklerim diye yaparsan sadece senin izlediklerin gorebilir.
Albumune resimleri koydugunda alttan dedigim gibi secersin genele gizlemis olursun
Cok aciklici olmadi belki ama ben bu sekilde yaptim
Bende iz kremini kullaniyorum. Ama ilk bandi cikardigimda bile izler cok belirsizdi.
Protez asagiya biraz daha inse tamamen katlanti yerinde olucak
Ama cok iyi yapilmis izlerin durumu cok iyi.
Album yapmani bekliyorum. Sendeki durusunu cok merak ediyorum protezin.
Farkli ccler olsada ayni gun ayni doktora olduk.

1 hafta oldu kızlar hala bağrıma taş oturmuş gibiyim nefesim kesiliyor çabuk yoruluyorum henüz ise baslayamadim çünkü güzellik uzmanlığı yapıyorum yani isim yorucu kas ağda manikür pedikur hep kol hareketleri bişey olur diye çok korkuyorum ama tabiki ilk zamana göre daha iyiyim şükür ama hala şişler gerçek boyutunu anlamak şu an için çok zor herkese geçmiş olsun umarım kuculmez ya da küçük olmaz diyerek umud ediyorum ki onca acıya paraya degsin

Canım merhaba ben de İlkay beyde karar kıldım...Sen de İlkay beye ameliyat olmuşsun fotoğraflarını görebilir miyim

Canım merhaba ben de İlkay beyde karar kıldım...Sen de İlkay beye ameliyat olmuşsun fotoğraflarını görebilir miyim
Merhaba,
kusura bakma yeni gördüm mesajını. Ameliyat olmuşsun sanırım, çok geçmiş olsun. Benim 19 mayıs'da 1 yıl olacak ve çok memnunum. İlkay Bey'i tercih ettiğim için çok mutluyum. Çok geçmiş olsun, çok mutlu olacaksın bundan sonra, hayatın değişecek:))

Merhaba,
kusura bakma yeni gördüm mesajını. Ameliyat olmuşsun sanırım, çok geçmiş olsun. Benim 19 mayıs'da 1 yıl olacak ve çok memnunum. İlkay Bey'i tercih ettiğim için çok mutluyum. Çok geçmiş olsun, çok mutlu olacaksın bundan sonra, hayatın değişecek:))
Evet canım ameliyatımı oldum :)) Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun :nazar::anneadayı: Şimdiden çok mutluyum tek isteğim doktor tercihini doğru yapmaktı..Burdan doktor tavsiyesi istediğimde bir arkadaş tavsiye etmişti ondan sonra kendisiyle ilgili bütün forumları aradım taradım o esnada buldum yazdıklarını da :) Kendisiyle ilgili olumsuz bir yoruma denk gelmediğim için ve keza görüşmem de olumlu geçtiği için kendisini tercih ettim memnun da kaldım çok şükür ki sen de memnunmuşsun çok sevindim :)

X