dr.ihmalinden bebeklerimi kaybettim

gul catal

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
159
18
18
46
35+4 ikiz hamileliğimde dr.çagdaş mavigök adındaki dr demek istemiyorum idrarda protein ve kanda pıhtılaşma sonucu sonuç bildirildi gece apar topar tekrar tahlile gittik hast.sonuçlar iyi dendi bizde inanaraktan (dr.güven duyarak) rahatladım 4 gün sonra gece bebeklerde hareketin olmadıgını fark ederek dr. aradım acil şehir hastanesine git dedi. vardıgımızda bebeklerin ex oldugunu 2 uzman hekim gördü alınması gerek dedi.hemen dr. aradık bebeklerin 1 ex olduysa digerini kurtarsınlar dedi cahil tek yumurta ikizi 3 saat olmuş öleli ilgili dr.oynuyor aklınca sezeryeni yapan dr 2 kez önlük degiştirdik su okadar çoktu dedi sizi takip eden dr söylemedi mi dedi ben 1 hafta içinde 2 dr. muayene olmuşum biri görmedi öbürüdemi görmedi sonuç ihmal yüzünden bebeklerimi kaybettim ailem defnetti ben göremedim.dr. beni aramak yerine her yerden engelledi acımı paylaşmadı sonuçta 9 ay boyunca beklediğim bebeklerimi bu adam sayesinde kaybettim allah bana yaşattığı evlat acısını onada yaşatmadan canını almasın belasını versin tez vakitte

Ya okurken gözlerim doldu diken diken oldum nasıl doktor oluyor ya bunlar caniler acımasızlar o kadar emek o kadar hayal vardı nasıl ihmal ederler ya. Aklım almıyor gerçekten çok üzüldüm rabbim sabır versin ahiretliğiniz oldu öbür dünyada sizi karşılar inşallah. Rabbim tekrar yaşatmasın böyle bir acıyı. Rabbim sabır versin. Başınız sağolsun

başsaglıgınız için teşekkür ederim 23 gün oldu inanın nefes alamıyorum yiyemiyorum uyuyamıyorum tüp bebekle 5 denememde oldu benim zor buldugumu dr.demek istemediğim adam elimden aldı çok üzgünüm

başsaglıgınız için teşekkür ederim 23 gün oldu inanın nefes alamıyorum yiyemiyorum uyuyamıyorum tüp bebekle 5 denememde oldu benim zor buldugumu dr.demek istemediğim adam elimden aldı çok üzgünüm
Allah yanlarına bırakmaz. Size gebelik duygusunu tattiran rabbim kucağınıza alıp büyütmeyi de tattiracak inşallah. Sabırlı olun demesi çok kolay ama biliyorum çok zor. İmtihandan geçiyorsunuz. Bir de bakmışsınız kendiliğinden hamile kalmışsınız. Allah bu kadar büyük bi acıdan sonra size çok güzel bir bebek hediye edicek belki inşallah. Tevekkül edin ve inşallah çok daha güzel sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok üzüldüm çok. Allah acınızı dindirsin sabır versin. Kendinizi azda olsa toparlayınca elinizdeki evraklarla şikayet edebiliyor musunuz bunu araştırın. Böyle büyük acılarla sonuçlanan doktor hatalarına hata değilde cinayet diyesim geliyor.

Gebeliğin başında pıhtılaşma olduğunu bilmiyor muydunuz? Başınız sağ olsun çok üzüldüm lütfen destek alın atlatılması zor bir durum. İnşallah rabbim sağlıcakla nasip etsin tez zamanda.

elimde birşey yok çünkü muayenede iyi deyip gönderdi inanın bebeklerin ultrason resmini bile net çıkmıyor diye vermedi allah o dr. bildiği gibi yapsın.avk.konuştuk dr.a açılan davalarda kazanma şansı yüzde 1 yüzde 99 dr,u haklı çıkarıyorlar dedibu yüzden birşey yapamadık bize yaşattığı acıyı yaşamadan canı çıkmasın inşaalah

hamileliğimde hiç sorun çıkmadı herşey çok güzeldi taki 35 haftaya girdik muayneye gittik iyi dedi .bebeklerde hareket azaldı dediğimde yerleri darlaştı ondan saglıklılar dedi.tansiyon 17/18 ölçüldü küçük 9 a çıkmadıktan sonra korkma dedi,bizi hep oyalamış o gün istedi tahlili kanda pıhtılaşma ve idrarda protein çıkmış dedi bebekler tehlikedeyse alın dedim tahlili tekrar yapalım diyerek gecenin 10,30 da tekrar gittim yarım saat içinde aradı tahliller iyi dedi ona inandık inanmaz olaydım.4 gün sonra bebeklerde hareket yok hemen aradım gecenin 1,30 da beni şehir hast. gidin diyerek tl.kapadı acilde bebeklerin ex oldugunu söylediler yine aradıgımda biri ex olmuşsa diğerini alsınlar diyor cahil tek yumurta ikizi 3 saat olmuş öleli sezeryeni yapan dr. gerçi sonra agzını degiştirdi çünkü öncesinde aynı hast. çalışmışlar yani tanıdıgı çıktı. allaha havale ediyorum hepsini gerçekleri söylemeyen dilsiz şeytanlar

Benim size tavsiyem genetik olarak pıhtılaşma testlerini yaptırmanız. Bundan sonrası için bence en önemli kısım burası. Allah sabırlar versin

Benim size tavsiyem genetik olarak pıhtılaşma testlerini yaptırmanız. Bundan sonrası için bence en önemli kısım burası. Allah sabırlar versin
sagolun daha 30 gün oldu toparlanayım başka bir dr.gidecem kontrole sabrıda mukafatıda veren rabbim hayırlısını versin kucagıma alacagım büyüteciğm evlatlar versin inşaalah

sagolun daha 30 gün oldu toparlanayım başka bir dr.gidecem kontrole sabrıda mukafatıda veren rabbim hayırlısını versin kucagıma alacagım büyüteciğm evlatlar versin inşaalah
biliyormusunuz bebeklerimin isimlerini arya /lina koyacaktım olmadı sizin isminizi görünce o çagrıştı

biliyormusunuz bebeklerimin isimlerini arya /lina koyacaktım olmadı sizin isminizi görünce o çagrıştı
Onlar cennette sizi bekleyecek inşallah. Bu dünya gelip geçici. Allah’ın bir bildiği vardır. Bazen iyi insanlar sınanır sabırlı olan kazanır. Şöyle düşün bir çok peygamberin imtihanı evlatla olmuş. Umudunu kaybetme çok zor yaşadığın şey ben de farklı bir nedenden dolayı yaşadım buna benzer bir acıyı. Sezaryen olup kucağım boş çıktı o ameliyathaneden. Ama 4 ay sonra yeniden umut yeşerdi içimde. Şimdi bir buçuk yaşında kızım var.Kızıma gelene kadar 5 gebelik kaybettim. Ama Allah’a sığındım sabrettim Rabbimin bir bildiği vardır. O doktoru Allah’a havale et er ya da geç herkes yaşattığını yaşar.

Çok zor çok acı rabbim yardımcınız olsun, keşke şikayet etseydiniz bu doktoru birşey çıkmasa da biraz uğraşsaydı, siciline işlenseydi. Ahlaksız şerefsiz hastasını engellemeyi çözüm bulmuş. Sağlıkla doğsaydı Instagramında çarşaf çarşaf reklam yapmayı bilirdi, iyiki adını yazmışsınız. Google da dr çağdaş mavigök ü araştıranlar buyursun okusun. Umarım en kısa zamanda tekrar gebe kalır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız, bugünleri atlatmanızı temenni ederim

amin avk. danıştım birşey olmaz doktor milleti birbirine tanık olur paçayı kurtarır ,bu tür davalarda maalesef kazanma şansı yok dendi .ayrıca prenotolog dr. h.korkut daglar da gittim düşük risklli gebeliğe bakan. hep iyi dedi bir hafta birine bir hafta birine gittim kanka çıktılar,ben bebegimin öldüğünü söylemek için aradım ayrıca sebep bulmak için tl konuşması e,evet gibi umursamaz bir tavırla tabi yaptılar yapacaklarını aldıkları o paralar zehir zıkkım olsun inşaallah.benim ciğerimi yaktıgı gibi rabbimde aynı acıyı onlara yaşatsın beni benim yaşadıgım acıyı tadan anlar.tek duam rabbim yanan yüregime yeni bir evlatla müjdeler kucagıma almayı nasip eder inşaalah.allaha emanet

inşaallah yaşamadan gebermesin.size katılıyorum söylediğiniz her sözde rabbim büyük ama unutamıyorum yapılanları,bebeklerimi hayallerimi çaldı ben hergün gözyaşı dökerken o hayatına bakıyor çocugunu okula götürüyor yeni doğan bebegini seviyor bana yaptı yapacagını hayat ona devam ediyor haksızlık bu allah bildiği gibi etsin inşaalah. sizde benzer bir acı diye yazmışsınız geçmiş olsun benim yaşadıgım gibi bir şeymi yaşadıgınız ?allah evladınızı size bagışlasın korusun

Allahim sabır versin bende 37haftalikken karnimda melek oldu kizim evliligimin 7yilinda onca tedavi sonrası doğal olarak hamile kalmıştım acinizi çok iyi anlıyorum...
2sene sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım kızım 6.5 yasinda
Geçen sene yıne tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bu sefer ikiz iyi bir Dr arayışından sonra buldum Doktorumu perinatologa fln göndermedi
25 haftaya kadar her hafta kontrole cagirdi sonra haftada 2 3 kez cagirdi 34.haftadan sonra sabahlari msj atip sekerimi tansiyonumu sorardı
Gitmedigim gunler

35+1 az hareket ettikleri için acil sezeryana alındım doktor çok önemli ikiz gebelikte
Rabbim tekrar nasip etsin size sabirlar diliyorum bir melek annesi olarak acinizi anlıyorum

sizin acınızda büyük allah sizede sabır versin.rabbim kızınızı korusun mürüvetini görmeyi nasip etsin inşaalah,evlat isteyen her kadına hayırlı evlat versin banada ,sizede versin rabbimin deryası büyük duamızı kabul etsin hayırlısıyla tez vakitte

Amin canım ikizlerim saglikli çok şükür biri 11gun yoğun bakımda kaldi ilk bebegimi kaybettim odasi herseyi hazirdi yasasaydi 9yasinda olacaktı
İmtihandı diyorum artık bende ilk zamanlar doktorumu suçladım

Doğum yaptıktan birkaç ay sonra bu konuya denk gelmiştim, üzüntüm bir yana dursun okudum okuyalı hala o doktora öfkeliyim.
Şimdi bile aklıma geldi yazmak istedim...
Ben de Mersin'de yaşıyorum hamilelik dönemimde benim de yüksek tansiyon kaynaklı alel acele sezaryen ile doğumum yapıldı şu sıralar ikinciyi planlıyoruz ve bu doktoru instagram keşfetimde gördükçe içim bir huzursuz oluyor.
Dilerim sizin de tekrar gebeliğiniz olur en güzel ve sağlıklı bir şekilde doğum yapar bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Hiç tanımasam da dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…