35+4 ikiz hamileliğimde dr.çagdaş mavigök adındaki dr demek istemiyorum idrarda protein ve kanda pıhtılaşma sonucu sonuç bildirildi gece apar topar tekrar tahlile gittik hast.sonuçlar iyi dendi bizde inanaraktan (dr.güven duyarak) rahatladım 4 gün sonra gece bebeklerde hareketin olmadıgını fark ederek dr. aradım acil şehir hastanesine git dedi. vardıgımızda bebeklerin ex oldugunu 2 uzman hekim gördü alınması gerek dedi.hemen dr. aradık bebeklerin 1 ex olduysa digerini kurtarsınlar dedi cahil tek yumurta ikizi 3 saat olmuş öleli ilgili dr.oynuyor aklınca sezeryeni yapan dr 2 kez önlük degiştirdik su okadar çoktu dedi sizi takip eden dr söylemedi mi dedi ben 1 hafta içinde 2 dr. muayene olmuşum biri görmedi öbürüdemi görmedi sonuç ihmal yüzünden bebeklerimi kaybettim ailem defnetti ben göremedim.dr. beni aramak yerine her yerden engelledi acımı paylaşmadı sonuçta 9 ay boyunca beklediğim bebeklerimi bu adam sayesinde kaybettim allah bana yaşattığı evlat acısını onada yaşatmadan canını almasın belasını versin tez vakitte