Dr. İbrahim Yilmaz Altarnatif Tıp !!!

Hz. Adem'den bu yana bitkisel, doğal tedaviler kullanılıyorsa, hacamat tedavisi Peygamber Efendimizden beri yapılıyorsa, sülük tedavisinin 5000 yıllık bir geçmişi varsa bu tedavilere alternatif diyemeyiz" dedi.

Şunu diyen birine mi gideceksin?? :işsiz:
Dogru ama gunumuzdeki adi bu ne yazikki. Kirikci cikikci bile alternatif tipa girebiliyor.

Buarada ben suna takildim konuda.. doktorun tedavi ederim demesine.. cevresinde bu sekilde insanlari iyilestrmis olsa dahi, bu sekilde net iyilestiririm demesi itici geldi inandiriciligini yitirdi. Her kisi kendine ozel. 1000 tane kanser tedavisi yapan doktor bilr bu kadar net konusmuyor. Insanlarin umutlari somuruluyor bazen dikkat etmek lazim

Kadın doğum uzmanına danışarak anason lavanta rezene demleyip icebilirsin rahatlatır (annemde uyku apnesi var ancak bununla uyuyor ) doktora danış senin önceliğin kadın doğum uzmanı görüşü

Hz. Adem'den bu yana bitkisel, doğal tedaviler kullanılıyorsa, hacamat tedavisi Peygamber Efendimizden beri yapılıyorsa, sülük tedavisinin 5000 yıllık bir geçmişi varsa bu tedavilere alternatif diyemeyiz" dedi.

Şunu diyen birine mi gideceksin?? :işsiz:
:)
Yani "alternatif demeyin tamamlayıcı, destekleyici deyin" demek istiyorlar.
Konu sahibi, hamilelikte pek uygun gelmedi bana.
Siz panik bozukluk geçiriyorsunuz galiba. Babamdan sonra benzer şeyleri biz de yaşadık. Hatta hassas yapılı birçok insanda aynı duruma şahit oldum.
Düşünün ki bir binanın yangın alarmı bozulmuş. Yangında alarm çalması gerekirken çakmak yaksanız alarm çalıyor, su fışkırıyor. Panik bozukluk da böyle. Siz gevşedikçe daha hızlı geçecek inşallah. Doktora mutlaka gidin, bir de nefes egzersizi öğrenin internetten, çok iyi geliyor

Psikologa hemen randevu vermediler önce psikiyatriye gitmem gerekiyormuş. Psikiyatri uygun bulursa psikologa yönlendiriyormus..
Özelden gidebilirsiniz
Seanslar biraz tuzlu ama sağlık için harcamayacağız da neye harcayacağız?

Alternatip Tıp ne ya? Umut tacirliği..
Buna başvuran insanlar beyinlerini kiraya vermiş demektir.Lütfen düzgün bir psikiyatriste gidin ya da psikolog da olabilir.

Öncelikle babanıza çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, sizlerinde başı sağolsun. Hamilelik döneminde ağır bir kayıp bu tip şeylere neden olabiliyor. Bu sizde ölüm korkusu yaratmış ve bu korkuyu alternatif tıp yenemez maalesef. Kaygı deyip geçmeyin. Kesinlikle bir doktora gitmelisiniz. Bu alternatif tıp ilaçları kullanacağınıza normal ilaçlar kullanın daha iyi bence. Hatta siz şöyle yapın bir psikologla görüşün. Eve gelin, namaz kılın ve dua edin. Bu tarz duygulardan dua ile kurtulabilirsiniz. Hem rahmetli babanızın ruhunuda rahatlatırsınız.

Lütfen şu alternatif tıpçılardan uzak durun.

Basiniz sagolsun. Yasadiginiz kaybetme olayini atlatmaniz/alismaniz zaman alacaktir. Bunun icin lutfen psikolojik destek alin.

+

Alternatif tip yardimcidir . Papatya cayinin bile alerji yaptigi insanlar varken hamile halinizle bu tur islere girismeden once cok dikkatli olmanizi tavsiye ederim.

Yine de alternatif tip yardimi alacaksiniz , tip egitimi alan bir fitoterapi doktoruna gidiniz.

Back
X