Dr. İbrahim Yilmaz Altarnatif Tıp !!!

byzmgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
24
10
38
34
Merhaba arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim bir bucuk ay evvel babamı kaybettim. Simdilerde 2 haftadır gözüme uyku girmiyor. Sürekli içimde korku var. Geceleri sabaha kadar hiç uyumuyorum. Kafamı yastıga bile koyamiyorum. Yine uyuyamayacagim korkusu ile sabah ediyorum sabah hiç uyumadan işe gidiyorum. Işte enerjim olmuyor özel Cocuklarla çalisiyorum ögretmenim. Lavaboya gitmek bile bende kaygı uyandırıyor. Gün icinde aniden nefes alamayacak gibi oluyorum camları açıyorum aglama nöbetleri geçiriyorum. Tüm bunlarla ugrasırken basvurmadigim yer kalmadı. Pazartesi psikiyatriye gidecegim ama hamile oldugum için ne olacak bilmiyorum ilac tedavisine pek gönlüm razi degil. Bu sürecte Konya da Dr. İbrahim Yılmaz diye bir Altarnatif Tıp Doktoruna ulaştım. Beni tedavi edebileceğini söyledi. Daha önce çevresinde doktor beye tedavi olup şifa bulan var mı? Ben artık çok yoruldum bir an önce bu uyku problemimden kurtulmak istiyorum.

Alternatif tıpa bi yerden sonra inanmıyorum, babam kemoterapi alırken alternatif tıpa baslamstık çok iyi bi yerde Sözde, kemoterapiyi bıraktırmıslardı bitkisel bir çok ürün kullanıyordu, Sonuç sadece zaman kaybı oldu tümörü büyüdü rahatsızlığı arttı, o günden sonra asla gğvenmiyorum diyebilirim bunların hepsi para tuzağı hastanede tedavi olmak varken, alternatif tıpta neyin nesi.. Gerçekten bunlar zaman kaybından başka bişey değil, fayda gören var mıdır vardır ama benim gözğmde sadece para tuzağı..

Spizella nin yazdigindan sonra kesinlikle uzak dur diyorum.Su halinizde böyle cözümler aramayin lütfen.Babanizi kaybetmissiniz.Önce yasinizi tutun.Sonra dünyaya yeni bir canli getirdiginizi düsünerek toparlanmaya calisin.Bunun icinde ölüm yas konularinda uzmanlasmis bir psikiyatristle görüsün..Kendinize dikkat edin.Basiniz sagolsun.

Spizella nin yazdigindan sonra kesinlikle uzak dur diyorum.Su halinizde böyle cözümler aramayin lütfen.Babanizi kaybetmissiniz.Önce yasinizi tutun.Sonra dünyaya yeni bir canli getirdiginizi düsünerek toparlanmaya calisin.Bunun icinde ölüm yas konularinda uzmanlasmis bir psikiyatristle görüsün..Kendinize dikkat edin.Basiniz sagolsun.
Tüm bunlarla baş edemedığim için artik tutunacak dal arıyorum ne yapmam gerektigi konusunda gercekten çaresizim. Bu sıkıntılara düşmeden önce bende sizin gibiydim ama şuan benim bu durumuma çözüm olacaksa denemeye değer gibi görüyorum. Rabbim yanlışa düşmekten yanlişta israr etmekten beni korusun insallah..

Düşünceleriniz için hepinize tesekkür ederim.. Gercekten hepsi benim için kıymetli çünkü şuan ne yapacagini bilmez bir halde arayistayim.

sakin sakin denemeyin lütfen.Gidin sevdiginiz yakin buldugunuz insanlara anlatin derdinizi, aglayin icinizi bosaltin ama bu türde ki insanlara gitmeyin.Alternatif tip diye diye bir sey var.Ama bunu gercekten yapan insanlarin sayisi bir elin parmaklarini gecmez.Ayrica alternatif tibbin tek basina psikolojik durumlarda yardimci olmasi zordur.Daha cok destekjleyici olarak görülür.Hamile oldugunuzu göz önünde bulundurarak kesinlikle bunu yapmamanizi öneriyorum.

Başınız sagolsun oncelikle. Yasanabilecek en agir travmalardan birini yasamissiniz. Oncelikle bir terapist ile gorusmeniz daha faydali olabilir simdilik sizin icin..
Saglikla gelsin bebeğiniz inşallah..

Merhaba arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim bir bucuk ay evvel babamı kaybettim. Simdilerde 2 haftadır gözüme uyku girmiyor. Sürekli içimde korku var. Geceleri sabaha kadar hiç uyumuyorum. Kafamı yastıga bile koyamiyorum. Yine uyuyamayacagim korkusu ile sabah ediyorum sabah hiç uyumadan işe gidiyorum. Işte enerjim olmuyor özel Cocuklarla çalisiyorum ögretmenim. Lavaboya gitmek bile bende kaygı uyandırıyor. Gün icinde aniden nefes alamayacak gibi oluyorum camları açıyorum aglama nöbetleri geçiriyorum. Tüm bunlarla ugrasırken basvurmadigim yer kalmadı. Pazartesi psikiyatriye gidecegim ama hamile oldugum için ne olacak bilmiyorum ilac tedavisine pek gönlüm razi degil. Bu sürecte Konya da Dr. İbrahim Yılmaz diye bir Altarnatif Tıp Doktoruna ulaştım. Beni tedavi edebileceğini söyledi. Daha önce çevresinde doktor beye tedavi olup şifa bulan var mı? Ben artık çok yoruldum bir an önce bu uyku problemimden kurtulmak istiyorum.

Nasıl tedavi edecekmiş? Bitkisel ilaçla mı? İnanın normal eczanedeki ilaçlardan daha tehlikeliler ve onlar gibi faz çalışmalarından geçmiyorlar. Bir de hamilesiniz hiç kendinizi riske atmayın.

İlaç dışı bir yöntemi varda bilemiyorum

O alternatif tıpçılardan böbrek ve karaciğer hastalıklarını tedavi ettiğini söyleyenlerden biri böbrek yetmezliğinden nalları dikti biliyor musunuz? Ürünleri hala satılıyor sanırım. Gerçekten doğru düzgün test edilmemiş şeyleri kullanmakta nasıl sakınca görmüyorsunuz?

Tüm bunlarla baş edemedığim için artik tutunacak dal arıyorum ne yapmam gerektigi konusunda gercekten çaresizim. Bu sıkıntılara düşmeden önce bende sizin gibiydim ama şuan benim bu durumuma çözüm olacaksa denemeye değer gibi görüyorum. Rabbim yanlışa düşmekten yanlişta israr etmekten beni korusun insallah..

Düşünceleriniz için hepinize tesekkür ederim.. Gercekten hepsi benim için kıymetli çünkü şuan ne yapacagini bilmez bir halde arayistayim.
Once psikologa git care olmazsa alternatifleri denersin. Sana bitkisel birseylwr verse bile bebege zararli olabilir.gwbelikte bitki caylarini bile onermiyorlar. Evet denize dusen yilana sarilir diye bir aoz var. Sen once tiptaki careleri tuket, sonra alternatife yonel.
Başı sağolsun zor bir durumların ama lütfen önce bir psikoloğa git. Sağ önce gittin mi bilmiyordu ama kulaktan dolma bilgilerle psikolog veya psikiyatrist gitmeyi eleme hemen. Iyi bir psikolog bul git.

Nasıl tedavi edecekmiş? Bitkisel ilaçla mı? İnanın normal eczanedeki ilaçlardan daha tehlikeliler ve onlar gibi faz çalışmalarından geçmiyorlar. Bir de hamilesiniz hiç kendinizi riske atmayın.

İlaç dışı bir yöntemi varda bilemiyorum

Ilaç tedavisi demedi tms yöntemi diye bir seyden bahsetti beyinde kaygı yaratan hormon bozuklugunun tedavisiymis..

Once psikologa git care olmazsa alternatifleri denersin. Sana bitkisel birseylwr verse bile bebege zararli olabilir.gwbelikte bitki caylarini bile onermiyorlar. Evet denize dusen yilana sarilir diye bir aoz var. Sen once tiptaki careleri tuket, sonra alternatife yonel.
Başı sağolsun zor bir durumların ama lütfen önce bir psikoloğa git. Sağ önce gittin mi bilmiyordu ama kulaktan dolma bilgilerle psikolog veya psikiyatrist gitmeyi eleme hemen. Iyi bir psikolog bul git.
Pazartesi günü Allah nasip ederse psikolok ile randevum var. Alternatif tıp için pazartesinden sonra karar verecegim aslinda ama aptalca bir sey yapmamak adına burada insanlardan fikir almak istedim. Yanlis yapmak istemiyorum. Karnimda düşünmem gereken bi canli var insallah dogru kararlar alırim.

Psikiyatri yerine psikoloğa gidebilirsin.Bazen hiç tanımadığın insanlar ile daha rahat konuşabilirsin .Bu alternatif tıpçı olduğunu söyleyip ortada gezinen şarlatanlara inanmayın .

Alternatif tıp yerine bi terapistle görüşün korkularınızın kaynağına inin. Hamilelik dönemimde benimde aynı sıkıntılarım oldu geceleri hiç uyumuyordum terapi aldım bir kaç seans ve sonrasında düzeldi. Çünkü nedenlerin köküne inip ortadan kaldırdık.

hamilesiniz, kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atmayın.
tıp doktoruna gidin lütfen.
bu alternatif tıpçıların çoğu kimyager, biyolog, eczacı vs..
bir ilaç piyasaya sürülene kadar bir çok aşamadan geçer. rastgele ot kaynatıp içmekten daha güvenlidir

bir de psikiyatri randevusu alsanız daha verimli olur.
psikolog sorunu zamanla çözecek. bu arada sağlığınız için uykuya ihtiyacınız var.

Ilaç tedavisi demedi tms yöntemi diye bir seyden bahsetti beyinde kaygı yaratan hormon bozuklugunun tedavisiymis..

Hormon bozukluğunuz varsa kan tahlillerinde çıkar zaten. Hormon bozukluğunun kaygı yarattığını da hiç duymadım şimdiye kadar. Bahsettiğiniz tedavi nasıl bir şey bilmiyorum ama zarar görmeniz olası şu durumda.

Tms bir alternatif tıp yöntemi değilmiş ki. Fda onaylı bir psikiyatrik tedavi yöntemiymiş. Geçerliliği ve işe yararlığı ne kadar kanıtlanmış pek bilgi bulamadım ama ilaçlar işe yaramadığı zaman son çare olarak uygulanıyormuş. Beyninize elektrik sinyalleri verecekler. Nöbet geçirmenize sebep olabilirmiş. Şu aşamada üstelik hamileyken böyle bir risk almaya değer mi?

Psikiyatri yerine psikoloğa gidebilirsin.Bazen hiç tanımadığın insanlar ile daha rahat konuşabilirsin .Bu alternatif tıpçı olduğunu söyleyip ortada gezinen şarlatanlara inanmayın .
Psikologa hemen randevu vermediler önce psikiyatriye gitmem gerekiyormuş. Psikiyatri uygun bulursa psikologa yönlendiriyormus..

Back
X