İyice araştırın isterseniz çünkü revizyon daha zor bir süreç olabiliyor bende ameliyat olmayı düşünüyorum ancak henüz karar veremedim ayşe özlem gündeşlioğlu ağır basıyor birçok doktorla görüştüm ancak tatmin etmedi
İyice araştırın isterseniz çünkü revizyon daha zor bir süreç olabiliyor bende ameliyat olmayı düşünüyorum ancak henüz karar veremedim ayşe özlem gündeşlioğlu ağır basıyor birçok doktorla görüştüm ancak tatmin etmedi
Ben de Ibrahim Bey'i dusunmustum ama bana Euro olarak fiyat verdiler ve itti acikcasi. Sonradan da zaten piezo yonteminin benim icin daha uygun olacagina karar verdim. Ama yaptigi burunlar guzel, dogal gorunuyorlar.
Ben de Ibrahim Bey'i dusunmustum ama bana Euro olarak fiyat verdiler ve itti acikcasi. Sonradan da zaten piezo yonteminin benim icin daha uygun olacagina karar verdim. Ama yaptigi burunlar guzel, dogal gorunuyorlar.
Henüz olmadım ama hala araştırıyorumibrahim korhanın yaptığı burunlar instagram fotolarında evet güzel görünüyor ancak ellerindeki programlarla her türlü güzel görünmesini zaten sağlayabilir önemli olan hastaları canlı görmek
O zaman en taze bilgiyi ben vereyim.kesinlikle koyduğu resimler hastalarının kendi shopsuz resimleri.biraz önce 7. Ay kontrolüm vardı.ben kimsem Instagram hikayesindeki de bendim.ysni oynama filan kesinlikle yok.gonul rahatlığıyla sayfasını inceleyebilirsiniz.fiyat konusuna gelince piyasa şartları dahilinde yükselmeler olmuştur.ama vereceğiniz paranın hakkını sonuna kadar hakediyor.bir kere daha karar verecek olsam İbrahim bey derdim.canim.doktorum ses tonunuz bile sakinleştirici etkili iyi ki sizi seçmişim.