Dr Ibrahim Aşkar 'a meme büyütme / göğüs büyütme olan varmi?

Lalayom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
10
2
31
Dr Ibrahim Askara meme buyutme olan var no acaba? Acilen cevap lazim lütfen yardim edin!

iyi günler..1.5 yıl önce Femmeplast'ta İbrahim Aşkar'a kız kardeşimle beraber meme büyütme ameliyatı yaptırdık.muayene olmaya gittiğimiz gün bize 1 saat süreceği söylendi ama ben 4.5 kız kardeşim 6.5 saat ameliyatta kaldı..bize ne takılacak protezle ilgili bilgi verildi nede ilgilenildi..vazgeçecek gibi olunca apar topar bizi odalara alıp operasyon hazırlığına başlandı..mükemmel olacak çok güzel olacak ve protez kas arkası olursa asla hissedilmeyecek garantisi verildiği halde estetikten yoksun hala sarkık her tarafı dikişli ve patlak top gibi hissedilen meme sahibi olduk..
Sonuç resmen facia..kız kardeşim büyütme ve toparlama yaptırdığı halde meme hala sarkık ve memenin biri yuvarlak iken diğeri alttan dümdüz..berbat bir asimetri ve çirkin bir görüntü var..1 yıl sonra tekrar muayeneye gittiğimizde kız kardeşimle benim operasyon sonucunu görünce İbrahim Bey tekrar ameliyat gerektiğini söyledi..ben aynı doktorda tekrar ameliyat olmak istemedim ama kız kardeşim bir şans daha vermek istedi ve bu kez yine 6.5 saat süren bir ameliyat sonucu,daha fazla dikişle ( kol altından iki meme arasına kadar) biraz daha küçülmüş bir memeyle ameliyattan çıktı ..meme operasyonu ilkinde olduğu gibi ikincisi de facia hala fena halde sarkık hala biri dümdüz biri yuvarlak.. çok pişman durumda ve üçüncü ameliyat şart oldu..meme operasyonu olacak tüm bayanlara sesleniyorum lütfen doktorunuzu iyi seçin..ben ocak ayında bu kez çok iyi bir doktorda ikinci kez ameliyata gireceğim..protezin elle hissedilme sebebini İbrahim bey bizi aptal yerine koymaya çalışarak;zayıf olduğuma bağlarken muayene olduğum diğer tüm doktorlar bunun çok komik olduğunu zayıflıkla hiçbir ilgisinin olmadığını ve 47 kg olan 1.70 - 75 boy da mankenlerde bile hissedilmediğini söyledi. para iadesi istedik yapmadılar telefonlarımıza çıkmadıkları gibi umursamadılar da..olan bize oldu hem paramız hem umutlarımız hemde çektiğimiz acılar ve aldığımız gereksiz anestezi zararımız oldu..Onlara güvenen insanların çaresizliğinden para kazanmak hiç bir meslek te etik değildir.çok uzun süreli anestezi ve diğer sebeplerden dolayı tazminat davası açma hakkımızı kullanıp;hakkımızı sonuna kadar almak üzere gerekeni yapmaya kararlıyız.

Dr Ibrahim Askara meme buyutme olan var no acaba? Acilen cevap lazim lütfen yardim edin!
dr Ibrahim askar la bende mahkemelik oldum, femmeplast gördügüm en kötü hastahane. dr ibrahim askar in bende yaptigi ameliyat facia !!!!

İbrahim askar korkunç bir doktordur. Onun yüzünden nefes alamıyorum.
Sorunların ne olduğunu dinlemek için benimle konuşmadı. Beni odasına çağırdı, burnuma baktı ve tamam dedi, işlem tarihini ayarlayacağım ve odadan dışarı gönderdim.

Operasyon günü onu görmedim. Ameliyattan sonra alçıyı çıkarmak için 1 kez ve sonra 1 kez daha gördüm.

Nefes alma problemim var. Nefes alamıyorum. Doktorlara gittim ve tamir edemeyeceklerini söylediler. Excersie yapamam çünkü düzgün nefes alamıyorum. Bana yaptıklarından dolayı horlama sorunları var. Ameliyattan beri sesimi çok defa kaybettim çünkü ağzımdan nefes almam gerekiyor.

Riske girmeyin ve ona güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…