Cilt Bakımı Ürünleri Dr. Hauschka - kil maskesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

QmraL

Rütbede ne demek? hmm :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
158
1
Kizlar, aranizda Dr. Hauschka - kil maskesi kullanan var mi? :-)
Yagli ve akne ciltler icin cok faydali diye duydum.... :KK52:

kil maskesi genel olarak yağlı cildi matlaştırır..ama maskeden bi süre sona cilt yine yağlanmaya devam ediyor..bu marka nasıl bilmiyorum hiç kullanmadım..ama kil maskesi çok kullandımm..etksi geçci..sadee maskeden sonra 1 saat cilt mat ve parlak görünüyo sonra yine yağlanıyor..

kilden marka maskeyi kulan bence .. her kil maskesi iyi olmuyor.. bu maskeyi ayşenur yazıcı bloğunda yazmıştı bende ordan gördüm..

FARKİMİZ

{"DhtmlHistory_pageLoaded":true}

Cilde sürüldüğünde kalıntı bırakmaz.Cilde uygulandığında saklanmanız gerekmez. kapı çalarsa rahatlıkla açabilirsiniz

Maske uyguladığınızı sadece bilirsiniz, karşınızdaki fark etmez.

Kullanmadan önce sulandırmanız gerekmez.

Krem gibi cilde uygulanır.

Cilt Kilden'i emer ve beslenir.

Uygulama bittikten sonra temizliği çok kolaydır. Suyla yıkayabileceğiniz gibi, ıslak pamukla silerek de temizleyebilirsiniz.

Uygulama Alanları

> YÜZ

> VÜCUT

> GÖĞÜS

> EL-AYAK

> SİVİLCE

> MANTAR

KİLDEN Gelen Tazelikle Farkı Yakalayın...

KİLDEN;

Cildi canlandırarak yumuşak ve ipeksi bir görünüme kavuşturur
Cildin nefes almasını sağlar.
Cilde daha sıkı ve sağlıklı görünüm kazandırır
Kırışıklıkları önleme veya azaltmaya yardımcı
Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır
Cildi yağdan arındırır, gözenekleri temizler.
Akne ve siyah nokta oluşumunu engeller

Vücudumuzu tüm dış etkilerden koruyan cildimizin düzenli bakıma ihtiyacı vardır. Bu bakımı sağlayacak en etkili yollardan biri de maske kullanımıdır. Çünkü maske ciltte birikmiş tüm ölü hücreleri derinlemesine temizler ve cildi canlandırır. Kil zengin doğal kaynaklarımızdan biri olarak, cildi rahatlatır, sivilce gibi cilt bozukluklarını iyileştirir ve kurutur. Kil, cilt kızarıklığını giderip cilde pürüzsüzlük kazandırıyor Kil maskesinin deri,saç,yüz,bacaklar gibi vücudun birçok bölgesinde göze çarpan etkileri bulunmaktadır. Kilin, kepeği önleyici ve saça canlılık verici özellikleri vardır.

KİLDEN kil maskesi besleyici olarak sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir.

Gizlilik ve Güvenlik | Hizmet Koşulları | Kargo ve Taşıma & Teslimat | Ürün iade şartları
Producer:SÜRENTÜRK YATIRIM LTD.ŞTİ-Ataşehir/İstanbul/Türkiye
Kilden Sklatrc Krem Maske - info@kildenmaske.com

kilden marka maskeyi kulan bence .. her kil maskesi iyi olmuyor.. bu maskeyi ayşenur yazıcı bloğunda yazmıştı bende ordan gördüm..

FARKİMİZ

{"DhtmlHistory_pageLoaded":true}

Cilde sürüldüğünde kalıntı bırakmaz.Cilde uygulandığında saklanmanız gerekmez. kapı çalarsa rahatlıkla açabilirsiniz

Maske uyguladığınızı sadece bilirsiniz, karşınızdaki fark etmez.

Kullanmadan önce sulandırmanız gerekmez.

Krem gibi cilde uygulanır.

Cilt Kilden'i emer ve beslenir.

Uygulama bittikten sonra temizliği çok kolaydır. Suyla yıkayabileceğiniz gibi, ıslak pamukla silerek de temizleyebilirsiniz.

Uygulama Alanları

> YÜZ

> VÜCUT

> GÖĞÜS

> EL-AYAK

> SİVİLCE

> MANTAR

KİLDEN Gelen Tazelikle Farkı Yakalayın...

KİLDEN;

Cildi canlandırarak yumuşak ve ipeksi bir görünüme kavuşturur
Cildin nefes almasını sağlar.
Cilde daha sıkı ve sağlıklı görünüm kazandırır
Kırışıklıkları önleme veya azaltmaya yardımcı
Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır
Cildi yağdan arındırır, gözenekleri temizler.
Akne ve siyah nokta oluşumunu engeller

Vücudumuzu tüm dış etkilerden koruyan cildimizin düzenli bakıma ihtiyacı vardır. Bu bakımı sağlayacak en etkili yollardan biri de maske kullanımıdır. Çünkü maske ciltte birikmiş tüm ölü hücreleri derinlemesine temizler ve cildi canlandırır. Kil zengin doğal kaynaklarımızdan biri olarak, cildi rahatlatır, sivilce gibi cilt bozukluklarını iyileştirir ve kurutur. Kil, cilt kızarıklığını giderip cilde pürüzsüzlük kazandırıyor Kil maskesinin deri,saç,yüz,bacaklar gibi vücudun birçok bölgesinde göze çarpan etkileri bulunmaktadır. Kilin, kepeği önleyici ve saça canlılık verici özellikleri vardır.

KİLDEN kil maskesi besleyici olarak sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir.

Gizlilik ve Güvenlik | Hizmet Koşulları | Kargo ve Taşıma & Teslimat | Ürün iade şartları
Producer:SÜRENTÜRK YATIRIM LTD.ŞTİ-Ataşehir/İstanbul/Türkiye
Kilden Sklatrc Krem Maske - info@kildenmaske.com[/QUOTE

arkadaşlar kil maskelerini kullanırken ve alırken dikkat ediniz. her kil maskesi cildinize iyi gelmez o yüzden dikkat ediniz. kil maskesinde en iyi ve kaliteli marka dermokil hem sağlık bakanlığından onaylı hemde SGS FRANSADAN onayı var.

Arkadaşlar ben dermokil kullandım hiç mennun kalmadım.Yağlı cilt için olan kil maskesini kulllanmıştım.Daha önce kullandığım innovanın kil maskesi dermokilden çok daha güzeldi.İnnova 20 dakika ciltte beklendikten sonra güzel sonuç veriyordu.Ama dermokil 10 dakikadan fazla beklerse (ben 15 dakika beklettim bir seferinde yüzüm kıpkırmızı oldu ve çabuk da geçmedi) yüzünüz kızarıyor ayrıca sonuç da alamadım inatla kullanmama rağmen hiç bir değişiklik yoktu.

Bu arada arkadaşlar bende avene nin kil maskesini almayı düşünüyorum innovadan daha iyi bir şeye geçmem lazım artık diye aranızda kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim:) Yada iyi bir kil maskesi markası önerebilirseniz yağlıya dönük karma ciltler için sevinirim

Dr Hauschka Kil Maskesi, Temizleme Kremi,Temizleme Toniği ve Normalleştirici Yağını aldım.Çok memnun kaldımÖnce maske hariç diğer ürünleri almıştım.Bir organik ürünler satan bir sitenin verdiği fırsat kuponuyla maskeyi de aldım.Çok memnunum sivilce akne ve leke problemi olanlar mutlaka kullanmalı.fiyatları da sıradan kozmetik markalarından çok daha iyi.

X