• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hasan Hüseyin Ceylan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bu cumartesi hasan bey e ameliyat olacağım kendisi hakkında bilgisi olan, ameliyat olmuş olan varsa bilgi verebilir mi?

Arkadaşlar Hasan Hüseyin Ceylan'a estetik olmayı düşünyrum .Güzel görünüm verebiliyor mu ? yorumlarınızı alabilir miyim ?

kızlar yardım lütfen ben bugun nette hasan hüseyin ceylan hakkında yorumlar okuyunca aklım karıstı kemal ekberoğlunu düşünüyordum ceylan polikliniği de hemen bizim burada gitmeden önce sizden bilgi almak istedim fiyat konusunda bir fikriniz var mı acaba birde doktor fikirlerimizi önemsiyor mu shop yapıyor mu bunları benmle paylasırsanız cok sevinirim cok teşekkurler hepinize :)

kızlar yardım lütfen ben bugun nette hasan hüseyin ceylan hakkında yorumlar okuyunca aklım karıstı kemal ekberoğlunu düşünüyordum ceylan polikliniği de hemen bizim burada gitmeden önce sizden bilgi almak istedim fiyat konusunda bir fikriniz var mı acaba birde doktor fikirlerimizi önemsiyor mu shop yapıyor mu bunları benmle paylasırsanız cok sevinirim cok teşekkurler hepinize :)

ben geçtiğimiz yıl 2.500 tl ödeyerek ameliyat oldum. profilime girip fotograflarıma bakabilirsiniz.

Back
X