Dr.Hasan Findik Meme Estetigi

esira83

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
9
3
34
Iki gün once 18 subatta hasan beye meme buyutme operasyonu oldum.kas altina 325 cc mentor marka yuvarlak silikon koyuldu.Su an sisliklerim var ve tam sekli zamanla oturacagini bunun 1 ay sonra tam seklini alacagini söyledi doktorum.Su an cok mutluyum ama gercekten cok zor bir ameliyatmis.Kas agrilarim var yatip kalkarken cok aciyo ve asla bunu tek basiniza yapamiyosunuz.Yinede buna deger tabi bunlar gececek ve sonucunda bu agrilara degecek buna inaniyorum.Ben dr hasan beyi tavsiye ediyorum burdan bilgilendirmek istedim tüm bu operasyonu olmak isteyen arkadaslari.Biraz agri oluyor ama tabi kalici degil.Dr.hasan beye en cok vucuduma en uygun boyutta silikonu koydugu icin minnettarim..

Iki gün once 18 subatta hasan beye meme buyutme operasyonu oldum.kas altina 325 cc mentor marka yuvarlak silikon koyuldu.Su an sisliklerim var ve tam sekli zamanla oturacagini bunun 1 ay sonra tam seklini alacagini söyledi doktorum.Su an cok mutluyum ama gercekten cok zor bir ameliyatmis.Kas agrilarim var yatip kalkarken cok aciyo ve asla bunu tek basiniza yapamiyosunuz.Yinede buna deger tabi bunlar gececek ve sonucunda bu agrilara degecek buna inaniyorum.Ben dr hasan beyi tavsiye ediyorum burdan bilgilendirmek istedim tüm bu operasyonu olmak isteyen arkadaslari.Biraz agri oluyor ama tabi kalici degil.Dr.hasan beye en cok vucuduma en uygun boyutta silikonu koydugu icin minnettarim..

cok gecmıs olsun güle güle kullanın :)

Çok geçmiş olsun :KK16: Bende 3 sene önce Ameliyat oldum Hasan beye :KK66: Hatta sonrasındada bazı ufak tefek ameliyatlar ve dokunuşlar yaptırdım.Çok şükür memnunum :nazar:
Bir ayda gögüs tam olarak oturmaz yalnız,inanın bana senesine kadar çok değişiyorlar.Ama 6 ay daki süreç inanılmaz oluyor.. O yüzden sabırlı olun derim ben.. Yaza kadar harika bir görünüme ve kıvama gelirler merak etmeyin :KK66:

Tesekkur ederim canim seninkide hayirli olsun.benim su an cok yeni ve her gecen gun degisiyo guzellesiyo.benim sag gogsum uyusuk bu normal zamanla gecer dediler ama dokunuyorum hissetmiyorum bu sendede oldumu ?

Tesekkur ederim canim seninkide hayirli olsun.benim su an cok yeni ve her gecen gun degisiyo guzellesiyo.benim sag gogsum uyusuk bu normal zamanla gecer dediler ama dokunuyorum hissetmiyorum bu sendede oldumu ?
Tabiki oldu..Ödemden kaynaklanıyor bu durum..Zamanla uyuşukluga dönüşecek.Hani ayagımız uyuşur ilk başta ignelenir,dokundugumuz zaman kütük gibi hissederizya öyle hissedeceksin.Fakat dokundugunu az çok hissedeceksin tabiki..Ara ara batmalar olacak,bıçak saplanması tarzı hisler ağrılar olacak..Bu dokuların kendini yenilediğini,hissin geri gelmeye başladıgını gösterecek :KK66: Herşey zamanla tatlım endişe etme :KK34:
Birde canim ufak tefek dokunuslar ameliyatlar oldum dedin bu gogsunlemi alakali
Gösümle alakalı olarak meme ucu asimetrim vardı.Birde benim gögüs üst lobumda fazla doku yoktu.Zaman sonra sağ gögüs üst lobumda protezin dalgalanmasını hissettim.O bölgeye karın bölgemden alınan yağdan enjekte ettirip doldurttum..Tabi karın bölgemden ufak bir lipo oldum o ameliyatta..Gitmeyen,inatçı yağları aldırttım :KK66: İki kezde dudak dolgusu yaptırdım Hasan beye..Biri Hyalüronik asit idi,diğer ikinci dolgumdada yağ enjekte ettirrip doldurttum :KK66:

Sagol cnm icim rahatladi.Bende dudak dolgusu yaptirmak istiyorum ama her 6 ayda tekrarlanmasi falan gerekiyo diye duydum birde komik dururmu diye endiseleniyorum ne bileyim yakismaz falan diye korkuyorum ust dudagim biraz kalinlassin istiyorum.

Sagol cnm icim rahatladi.Bende dudak dolgusu yaptirmak istiyorum ama her 6 ayda tekrarlanmasi falan gerekiyo diye duydum birde komik dururmu diye endiseleniyorum ne bileyim yakismaz falan diye korkuyorum ust dudagim biraz kalinlassin istiyorum.
Evet,yenilenmesi gerekiyor.Fakat kişiden kişiye göre kalıcılık değişiyor.Kimi 8 ay kullanıyor kimi bir iki sene..Metabolizmanın çalışma durumuna göre değişiyormuş.Hızlı çalışırsa çok daha çabuk eriyormuş..
Bende çok korkmuştum,ördek gibi olursam diye..Tabi ilk balta şişlik oluyor.Yemek içmek biraz zor oluyor :) Ama güzel oluyor yani :KK52:Arkadaş olarak ekledim,25 yorum yaptıgında fotoğraflarımı görebilirsin :KK34:

bende siteye yeni girdim. goguslerimi yaptirmak istiyorum. yurtdisindan katiliyorum. o yuzden doktorlarla birebir gorusmek icin sansim yok ne yazikki. maddi anlamda onemli degil. bu konuda en uzaman kimse ona gitmek istiyorum. cok iri olmayan, dogal gorunen B cup gogus istiyorum. Hasan beyi yada bir baskasini tavsiye eder misiniz?

bende siteye yeni girdim. goguslerimi yaptirmak istiyorum. yurtdisindan katiliyorum. o yuzden doktorlarla birebir gorusmek icin sansim yok ne yazikki. maddi anlamda onemli degil. bu konuda en uzaman kimse ona gitmek istiyorum. cok iri olmayan, dogal gorunen B cup gogus istiyorum. Hasan beyi yada bir baskasini tavsiye eder misiniz?
4 eylülde hasan beye ameliyat oldum benim 0 dokum vardı yada çok az diyelim 325 cc takıldı cc farkı büyüklük sağlamıyor aslında aralarında 0.2 gibi bi fark oluyor o yüzden cc lere takılma Dr un sana en uygununu yapacaktır izlemeye alıyorum sonuçları kendin gör.. benim tavsiyem tabi ki hasan bey :) insan çok alışıyo Dr a ben özlüyorum bile  :KK70::KK19:

Merhaba..Mail ile bilgi alabilirsin,hatta fotolarını gönder amil adresine sana uygun olan önerilerde bulunurlar :KK66: Hasan bey birtanedir..Ben çok memnun kaldım tüm işlemlerden sağolsun.Bir doktor,cerrahtan önce çok iyi bir insan.. Hastanın isteklerine önem veren ve ona göre ameliyat planı yapan bir doktordur kendisi.Netten iletişim bilgilerini bulabilirsin canım :KK66:

4 eylülde hasan beye ameliyat oldum benim 0 dokum vardı yada çok az diyelim 325 cc takıldı cc farkı büyüklük sağlamıyor aslında aralarında 0.2 gibi bi fark oluyor o yüzden cc lere takılma Dr un sana en uygununu yapacaktır izlemeye alıyorum sonuçları kendin gör.. benim tavsiyem tabi ki hasan bey :) insan çok alışıyo Dr a ben özlüyorum bile  :KK70::KK19:
merhaba, ben de gogus estetigi dusundugum icin dun uye oldum siteye. mumkun oldugunca her yorumu okumaya calisiyorum cesaretlenmek icin. yorumlariniz dikkatimi cekti,operasyondan sonra cekilmis fotograflariniz var mi acaba

merhaba, ben de gogus estetigi dusundugum icin dun uye oldum siteye. mumkun oldugunca her yorumu okumaya calisiyorum cesaretlenmek icin. yorumlariniz dikkatimi cekti,operasyondan sonra cekilmis fotograflariniz var mi acaba
fotoğraflarım var ama her isteyenin görmesine izin veremem. siz de bi albüm yapabilirseniz yardımcı olurum ya da özelden yollayabilirsiniz.

Merhabalar, yaptirdiniz mi ameliyatinizi? Ben de yurtdisinda tasiyorul, deneyimlerinizi duymak isterim.

Bende Hasan Bey e ameliyat olmayi dusunuyorum, fotolarinizi gorebilir miyim.

X