Dr. Hasan Fındığa meme küçültme ve protez ameliyatı olacaklar yada olanlar☺️

Benim dokum az. Boyunuzu kilonuzu ögrene bilirmiyim gerci ameliyat günü alındı vaz gecmek yok☺ama büyüklügünü merak ediyorum yani abartılımı durur göze cokmu batar diye korkuyorum

Benim dokum az. Boyunuzu kilonuzu ögrene bilirmiyim gerci ameliyat günü alındı vaz gecmek yok☺ama büyüklügünü merak ediyorum yani abartılımı durur göze cokmu batar diye korkuyorum
Siz de Hasan Fındık'a mı ameliyat olacaksınız? Mahsuru yoksa fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

Canım, sen nasıl bir gögüs istiyorsun o önemli. Şu anki cup ölçün nedir? A cup, B cup?? Ne kadar büyümesini istersin?
450 cc ile 2 beden kadar büyür gögsün, öyle düşün. Meme dokun azsa abartı büyük olmaz tabiki korkma. Doktorunla iyice konuş, foto göster örnek olarak begendigin şekilleri göster. Ama gögsün e dikleştirme yapılmayacaksa toparlaması için uygun büyüklük takılması lazım tabi.

Merhaba ameliyatının üstünden uzun bir süre geçmiş nasılsıniz sonuçlar istediğiniz gibi oldumu bende aynı anda gogus ve göz olmak istiyorum tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…