• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hasan Beyhan Kanmaz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kardelen12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
28
1
36
Diğer
öncelikle herkese merhaba..siteye yeni üye oldum..burun estetiği konusunda burdaki paylaşımları görünce bendeki kararsızlığa sizlerinde görüşleriyle bir yön verebilir yada çözebilirim diye düşündüm..kesinlikle doğallıktan yanayım..ekstra bir şey istemiyorum...kalkık yada kavisli burunlardanda çok hoşlanmıyorum tamamen doğal olmasını istiyorum..ancak bunun için doktor araştırıyorum.bir tanıdığım H.beyhan kanmaz hocaya ameliyat olmuş onunki iyi görünüyor ancak burda olan başka kişiler varsa ve bana yardımcı olurlarsa sevinirim..nazım çerkeş yada naci çelik de düşündüğüm isimler ama gerçekten çok kararsız kaldım bilemedim..şimdiden teşekkür ederim

H.beyhan kanmaz hoca istanbulda duyan varmı bilmiyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim..hayati akbaşta var samsunda onuda araştırıyorum..aklım çok karışık..doğal bir buruna sahip,ameliyatından memnun arkadaşlardan resimlerini paylaşırsa ( isterlerse özelden) çok memnun olurum gerçekten arkadaşlar...

Back