Dr. Haluk Duman Hasta Yorumları (Burun Estetiği Ameliyatı)

kesinlikle tavsiye etmiyorum burnun eskiisinden daha kötü olurr hayal bile etmee biz şuanyaptığı hatayı düzeltmekle meşgulüz

Ya bende ameliyat oldum ama dudak burun mesafesi dışnda çok kötü durmuyor. Oda zamanla oturumu görücez. Ameliyat olalı 22 gün oldu. Başka ameliyat olan varmı acaba

Aman aman aman bu doktor (?) dan uzak durun...Eşim ASM (Anadolu Sağlık Merkezi) Gebze hastanesinde 2011 yılında doktor (?) Haluk Duman'dan jinekomasti ameliyatı oldu. Tam bir rezaletti. Çıktıktan hemen sonra fark ettik ki bir meme diğerine göre büyük kalmış, sonra saatlerce dil döküp ekstra bir lokal anestezi ile büyük kalanı da küçülttü. İlk başta bunun için bir daha utanmadan para istedi, ama eşim tavrını net ortaya koyunca geri çekildiler. Aradan yıllar geçti ama hala iki mememin de koltuk altına giren kısmında alınmamış yağ duruyor.bunun şişlik olduğunu ve zamanla ineceğini söylemişti. Yani zaten baştan berbat bir iş yapmışlardı. Şimdi tekrar o kısımı da aldırmak için uğraşıyoruz. Biz bu hastaneyi ve bu doktoru (?) tercih ettik rezil olduk. Resimleri de koyuyorum ki başarısızlığı belgelensin. Sizleri uyarıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X