Dr. Güncel Öztürk Estetik Cerrahı

selma_kactan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
1
0
36
Sivas
sekonder burun ameliyatı oldum ve şu an çok rahatım daha önce özel bir hastanede estetik ameliyatı oldum ama hiç memnun deyildim sonra doktorum güncel öztürkü tanıdım ve ameliyat oldum şimdi çok mutluyum hem rahat nefes alabiliyorum hemde görüntü olarak mükemmel oldu kendisine sonsuz tekşekkkürler

ben de mayıs ayında doktor Güncel bey' e ameliyat oldum.

Benim burnumda gelişim bozukluğu vardı, ve 4 sene önce bir kaza sonucu burnumu kırmıştım.Yine de burun amelitayımdan olabildiğince kaçtım.Çünkü çok korkuyordum.
Kuzenim 3 yıl önce Güncel bey e meme küçültme ameliyatı olmuştu. sonucunu ve kuzenimim memnuniyetini görünce ve ısrarları üzerine bende bide Güncel beyle görüşeyim dedim. işimden izin alıp İstanbul a gittim. Ve görüşmemizde evet dedim bu ... ve 2 gün içinde ameliyatımı oldum ...Bu kadar rahat bir operasyon geçirdiğim için (şişlik, morluk yok ) inanın cok memnunum. Güncel Bey' inde hastaları ile bu kadar ilgili olması belki beni bu kadar rahatlattı ve cesaretlendirdi. Ve şuanda burnumla ilgili hiçbir sıkıntım yok gercekten doğru karar verdiğimi anladım...

Canım çok geçmiş olsun. Ben burnunu görebilir miyim? Ve şunu merak ediyorum. Acıbadem hastanesinde yapıyo sanırım Güncel Bey ameliyatlarını. Ameliyat için istenen ücretin dışında bi ücret talep ediyorlar mı? Hastanede kaldığın için, tetkikler için vs.
???

evet bilgi alabilir miyiz? ve foto paylasırsanız harıkaa olurr :)

Sevgili 1 ve 3 mesajlı yazarlar ben de kendisine ameliyat oldum ve memnun değilim. Sevgiler...

Sevgili 1 ve 3 mesajlı yazarlar ben de kendisine ameliyat oldum ve memnun değilim. Sevgiler...
Memnun kalmama sebebiniz nedir acaba? Arkadaşım kendisine ameliyat oldu ve estetik olarak bakıldığında harika bir sonuç var ortada. Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ama internetteki yorumlarda iç açıcı bir şeye rastlamadım.

Herkes benimle aynı sorunu yaşamayabilir. Arkadaşınızın burnunu beğeniyorsanız neden vazgeçiyorsunuz ki? Her doktorun başarılı ve başarısız ameliyatları oluyor. Yorumlardan çok etkilenmeyin. Doktorlarla görüşüp kendi fikrinizi edinin. Geçmiş olsun şimdiden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…