dr gözde erten kılıç ankara

Özel bi sebebi yoksa merak ettim, paylaşabilirsiniz. peki doktorlar hakkında fikriniz var mı? gözde erten kılıç'ı mı düşünüyorsunuz hala?

Özel bi sebebi yoksa merak ettim, paylaşabilirsiniz. peki doktorlar hakkında fikriniz var mı? gözde erten kılıç'ı mı düşünüyorsunuz hala?
İsten ayrılmak zorunda kaldım maddi sorunlar nedeniyle yani. Gözde hanımla görüşmeyi çok istedim fiyatı da uygun ama kararsizim. Esra cabuk cömert var bakmak istersen labioplasti hakkında bilgili diyorlar. Eğer maddi durumu duzeltebilirsem İstanbul da özgür kartal da düşünüyorum. Zaten tek problemim tek taraflı asimetri. Kadın doğum doktorun biri gelişmemiş diğer dudak fazla gelişmiş dedi. Klitorisin de problemi varsa özgür kartali düşün derim. Sitede çok iyi sonuç alan hastalarını gördüm.

Gözde hanıma muayene oldum, rahatlatıcı samimi biriydi. Olumsuz yorum yapabileceğim bi şey yoktu. belki sadece biraz daha ayrıntılı anlatabilirdi yapacağı işlemleri, o kadar. maddiyat açısından da diğer doktorlara göre uygun. kafamda baya belirgin bu doktor aslında ama yine de hep bi şüphe var içimde, özellikle özgür kartal kafamı karıştırıyor. sitesindeki fotoğraflar güzeldi gerçekten. sadece iç dudak olsa bu kadar düşünmezdim, ama klitoris etrafına da mudehale edilmeli bence. gözde hanım bunu pek uygun görmemişti, wedge yöntemiyle kesi alıp aşağı dogru gerdirip dikerken klitoris etrafındaki dokuların da azalacagını söyledi. gözde hanım hakkındaki tek şüphem bu klitoris mevzusu.
Maddi sebeplerden dolayı özgür kartalı elemek durumunda kalıcam gibi duruyor .part time çalışarak para biriktiriyorum zorlayıcı bi süreç azcık. muhtemelen haziranda ameliyat olucam. o zamana kadar birkaç doktorla daha görüşüp fikirlerini almak istiyorum. sonra kesin kararımı vericem.

bence içini rahat tutmalısın. sadece tek dudağına müdehale edilcek olması çok güzel. klitorise müdehale edilmeden yapılan iç dudak ameliyatları kolay ve pek risk barındırmıyor bence(tabi yine de doktor önemli). mesela gözde hanımın gösterdiği ameliyat sonrası (iyileşmiş hastaların fotoları) fotoğraflarda iç dudaklar iyi görünüyordu oldukça, wedge yöntemiyle yapıldığı için doğal kenarı korunmuş ve dikiş izi olmayan iç dudaklardı. muayene ücreti almıyorlar, görüş bence yaptığı ameliyat öncesi-sonrası fotğrafları da görürsün. biraz daha netleşir kafandakiler belki

Canım bilgilendirdigin için çok tesekkur ederim. Gözde hanim da aklımda para isi şuan sorun bulursam inşallah halledeceğim. Senin klitorise de müdahale edilecek sanırım yine de iyi bi araştır derim özgür bey 3500 yapıyordu galiba. Gözde hanimin memnun hastalarini da memnun olmayanları da gördüm burada. Biraz da sans isi galiba. Her şey gönlünce olsun hayırlısı neyse kolayca halleder sin inşallah

Merhaba, konunun üzerinden bayagi geçti ama labioplasti ameliyati oldunuz mu gözde hanima olmayı düşündüğünüzü yazmıştıniz özelden bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…