Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, ameliyat oldunuz mu acaba?Kızlar labioplasti için bu doktoru düşünüyorum. Ameliyat olan var mi memnun musunuz?
Yok ne yazık ki olamadim bi sure de olamayacağım gibi ..merhaba, ameliyat oldunuz mu acaba?
İsten ayrılmak zorunda kaldım maddi sorunlar nedeniyle yani. Gözde hanımla görüşmeyi çok istedim fiyatı da uygun ama kararsizim. Esra cabuk cömert var bakmak istersen labioplasti hakkında bilgili diyorlar. Eğer maddi durumu duzeltebilirsem İstanbul da özgür kartal da düşünüyorum. Zaten tek problemim tek taraflı asimetri. Kadın doğum doktorun biri gelişmemiş diğer dudak fazla gelişmiş dedi. Klitorisin de problemi varsa özgür kartali düşün derim. Sitede çok iyi sonuç alan hastalarını gördüm.Özel bi sebebi yoksa merak ettim, paylaşabilirsiniz. peki doktorlar hakkında fikriniz var mı? gözde erten kılıç'ı mı düşünüyorsunuz hala?
Canım bilgilendirdigin için çok tesekkur ederim. Gözde hanim da aklımda para isi şuan sorun bulursam inşallah halledeceğim. Senin klitorise de müdahale edilecek sanırım yine de iyi bi araştır derim özgür bey 3500 yapıyordu galiba. Gözde hanimin memnun hastalarini da memnun olmayanları da gördüm burada. Biraz da sans isi galiba. Her şey gönlünce olsun hayırlısı neyse kolayca halleder sin inşallahbence içini rahat tutmalısın. sadece tek dudağına müdehale edilcek olması çok güzel. klitorise müdehale edilmeden yapılan iç dudak ameliyatları kolay ve pek risk barındırmıyor bence(tabi yine de doktor önemli). mesela gözde hanımın gösterdiği ameliyat sonrası (iyileşmiş hastaların fotoları) fotoğraflarda iç dudaklar iyi görünüyordu oldukça, wedge yöntemiyle yapıldığı için doğal kenarı korunmuş ve dikiş izi olmayan iç dudaklardı. muayene ücreti almıyorlar, görüş bence yaptığı ameliyat öncesi-sonrası fotğrafları da görürsün. biraz daha netleşir kafandakiler belki