Dr gebelik kesen var ama bebek görünmüyor yine görünmezse kürtaj olacaksın dedi yardım edin

Dilemin52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
7
3
1
35
Selam aleykum arkadaslar yeni üye oldum ve yardiminiza ihtiyacım var. 2 hafta önce devlete dr a gittim 4 haftalık hamile idim. Kese göründü bebek yok 2 hfta sonra gel dedi Bugün tekrar gittim Yine kese görünmüyor dedi kanamam oldu mu dedi Hayır hiç olmadı lekelenmede mi Olmadı dedi Hayır o da olmadı dedim kese var dedi Hatta bana yazılı bir kağıt verdi GS izlendi YS görüldü Fetal Pol görülmedi yazmış kağıda Bir de bir şeye 22 milim yazmış ama anlamadım ne olduğunu 10 gün sonra tekrar gel Eğer yine görülmezse kürtaj yapacağız dedi Zaten ben ne olduğunu anlamadan ne masadan kalktığımı Anladım be eve nasıl geldiğimi anladım bir şey Soramadan çıktım hala şok içindeyim. bu şekilde başına gelen var mı Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba canım 22mm olan kese boyutudur. Kese 30 mm yi geçtiğinde hala bebek görülmezse evet boş gebeliktir ve kürtaj gerekir. Geç döllenme olması durumunda bebek hesaplanan tarihten daha küçük olacağı için henüz gorunmemis olabilir. Ben de geçtiğimiz pazartesi kürtaj oldum malesef. Bebek gorundu ama çok küçüktü 10 haftaya kadar bekledik kalp atışı olmadı. Hayırlı olsun hakkında, herşey insanlar için üzülme. Belki geç döllenme olmuştur ve bir sonraki kontrolde görürsün bebeğini.

Ben olsam bi doktora daha gorunurdum. Icim rahat etmezdi.

Zor bi durum. Ayni doktora gidiceksenizde biraz daha gec gidin bence. 10 gun dediyse 15 gun sonra gidin.

Allah hayirlisiyla bebek nasip etsin insallah

I ilkbahar_ çok üzüldüm sizin içinde Rabbim sabrınıZi verir inşallah. 2 gün oldu daha gerçi ama yarın bi de özel hastanede bi dr a gitmeyi düşünüyorum erken mi daha bilmiyorum o 2 gündür düşünceden bi haller oldum. Alttan muayenede anlasiliyomus galiba onu mu yaptırsam yarın bilemedim. Düşük riski olabiliyomus galiba onda da. Siz ne dersiniz

8.haftaya kadar zaten alttan muayene yapılıyor çünkü bebek karından gorunemeyecek kadar kucuk oluyor, dolayısıyla 8.haftaya kadar kesenin ve bebegin kalp atislari alttan bakılan ultrasonla gözleniyor. Hiçbir şekilde düşük riski yok, bu bilgi yanlis. Bence bir başka doktora daha gidin, doktorun baktigi makine eski ise o bile etkiliyor. Kaldı ki size de alttan ultrason ile bakılmalıydı ilk bakista kürtaji dillendirmesi sizin için de moral bozucu olur. Tabii yine de hakkınızda hayırlısı olsun, öyle bir durum oluşursa da üzülmeyin, daha çok yeni.

Haklısınız. En iyisi biraz bekleyip sonra başka bi dr üzerinden kontrole devam edeyim çok teşekkürler dönen herkese

Haklısınız. En iyisi biraz bekleyip sonra başka bi dr üzerinden kontrole devam edeyim çok teşekkürler dönen herkese
Merhaba ah ne zor işler. Ben de sat 22 Mart. Geçen salı gittim. Bebek görünmedi. Beta hormonumda yavaş yükseliyor. Beklemedeyim. Haftaya carsambaya kadar bekleyip başka Dr gidicem. Hakkımızda hayırlısı. Bundan once 2 düsügüm var. Ama çok şükür bir oğlum var. Nasıl küserim kaderime. Bu duyguyu hiç yasamayanlar var. Rabbimden gelen başım gözüm üstüne

Gerçekten de öyle T Tuyann inşallaj sende de bi aksilik olmaz stresi bile insanı düşünce delisi edebiliyo. Benim de sat 18 mart en azından bir hafta bekleyip haftaya muayeneye gidicem başka dr a dilerim Rabbim herkesin gönlüne göre ama hayırlısını versin

Arkadaşlar ilginiz için tekrar çok teşekkür ederim. Bugün dayanamadim 10 günü bekleyemedim ozel dr a gittim çok şükür ki bebeği gördük eşimle kalp sesini bile duyduk. 8 haftalik dedi dogumevi cihazları eski olduğu için gorememislerdir dedi. Gayet sağlıklı dedi o kadar rahat ettim li Rabbim saglikla kucağımiza da almak nasip etsin inşallah. Kesinlikle bi dr un dediğine bakmayın gidin tatmin olana kadar. Belki yine devlete gitseydim aynı şeyi diyeceklerdi goremeyecklerdi kürtaj olacaktım. Kaç kişinin bebeğine kıyıldi böyle kim bilir. İnşallah herken bebeğiyle ilgili en guxel haberleri alır...

Keşke biz de aynı sonuca ulaşabilseydik. 10. Hafta ve hala bebek görülmedi. İki kese. Ve keseler büyümüyor. 22 ml 27 ml olarak kaldılar. Yeniden özele gitmedim ama burda yazdıklarınızı okuyunca acaba acele mi ediyorum diyorum.
Öyle zor bi karar ki. Şimdi gidip kürtaj olsam ve eğer bebek varsa cihazlardan dolayı görülmemişse çok yıpranırım..
Ne yapacagımı bilmiyorum. Sizin kaç haftada kesinleşti. Kese boyutlarınız nasıldı. Belki karar vermemde yardımcı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…