Merhaba ah ne zor işler. Ben de sat 22 Mart. Geçen salı gittim. Bebek görünmedi. Beta hormonumda yavaş yükseliyor. Beklemedeyim. Haftaya carsambaya kadar bekleyip başka Dr gidicem. Hakkımızda hayırlısı. Bundan once 2 düsügüm var. Ama çok şükür bir oğlum var. Nasıl küserim kaderime. Bu duyguyu hiç yasamayanlar var. Rabbimden gelen başım gözüm üstüneHaklısınız. En iyisi biraz bekleyip sonra başka bi dr üzerinden kontrole devam edeyim çok teşekkürler dönen herkese
Keşke biz de aynı sonuca ulaşabilseydik. 10. Hafta ve hala bebek görülmedi. İki kese. Ve keseler büyümüyor. 22 ml 27 ml olarak kaldılar. Yeniden özele gitmedim ama burda yazdıklarınızı okuyunca acaba acele mi ediyorum diyorum.Arkadaşlar ilginiz için tekrar çok teşekkür ederim. Bugün dayanamadim 10 günü bekleyemedim ozel dr a gittim çok şükür ki bebeği gördük eşimle kalp sesini bile duyduk. 8 haftalik dedi dogumevi cihazları eski olduğu için gorememislerdir dedi. Gayet sağlıklı dedi o kadar rahat ettim li Rabbim saglikla kucağımiza da almak nasip etsin inşallah. Kesinlikle bi dr un dediğine bakmayın gidin tatmin olana kadar. Belki yine devlete gitseydim aynı şeyi diyeceklerdi goremeyecklerdi kürtaj olacaktım. Kaç kişinin bebeğine kıyıldi böyle kim bilir. İnşallah herken bebeğiyle ilgili en guxel haberleri alır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?