Saç Uzatma Yöntemleri Dr garantili denenmiş saç uzatma yöntemi süperrr

death_girl_h

aleynam
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
132
0
96
İstanbul
kızlar halam kendisi sürekli bu uygulamayı yapıyor ve saçları belınde hem gür hem çok yumuşak eğer ssk nız varsa bu ilaçları sağlık ocağınadn yazdırabılırsınız ssk nız yoksa fazla tutmaz zaten

MALZEMELER
bepanten
evingen ampul
bemıx
badem yağı

UYGULANIŞI

badem yağının içine tüm ilaçları koyalım şişeye koy çalkala banyodan önce saçlarına sür ve yıka
eczacıya daha detaylı bilgi sorabılırsınız hepsi bu formulu önerıyor
HEM SAÇ DÖKULMESİNİ ENGELLEYİP,BESLENMESİNi,UZAMASINI SAĞLIYOR

BETOVİTE isimlı bir losyon satılıyor eczanede saç diplerne her banyodan sonra uygularsanız sağlarınız güçlenır bakım yapar dokulmesi durur
umarım bu tarifler işinize yarar kızlar

Bende uzaması için baya uğraşanlardanım, burdaki kürlerin çoğunu kullandım, hiç birindende istediğim etkiyi alamadım.Badem yağı ve bemixi kullanmıştım, onlarında çok fazla bi etkisi olmuyor uzamaya, ama beslediği doğru tabi :) Uzun zamandır arada sırada yaptığım zeytinyağı kürü hariç hiçbişey yapmıyorum ama bunu gördüm yine aklıma düştü zemuszemus Kullanıpta etkisi gören olursa bi yazıversin boshayallersmile

bende badem yağına 1 er ampül evigen bemiks ve bepanten karıştırıp uygulamaya başladım..hücre yenileyici zaten bu ampüller..eczacımızın önerdiği tarifte buydu..ayrıca ben betanten ve evigen ampullerden bir kaç damlasınıda yüzüme sürüyorum gece yatarken..bir taşta iki kuş,hem saça hem cildeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…