- Konu Sahibi miss.simarik
Arkadaşlar meraba.. Ben çarşamba günü fuat yüksel'e meme büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatımdan önce defalarca açtığınız konuları okudum ameliyat tecrübesi olan arkadaşların yazılarını okudum ameliyat öncesi sonrası resimleri araştırdım konu açmak için ameliyat sonrasını bekledim. Yaşım 21, boyum 158, kilom 48 göğüslerimde 70a yı bile ancak dolduruyordu yok denecek kadar küçüktü ve meme başından kas altına 300 cc high profile yuvarlak protez takıldı iki göğsümede. Ameliyat sonram çok zorlu geçti şuan 4. Günümdeyim hala kendi başıma kalkamıyorum yemeğimi bile kendim yiyemiyorum annem yardım ediyo. Hastaneden 2. Gün çıktım çıktığımdan beri ağlıyorum. Sol memem daha hızlı iyileşiyor ama sağ tarafın acısı ayaktayken dayanılmaz ve çok şiş özelliklede göğüs uçları bugün pansumana gidicem 4 gibi doktorla iyice konuşucam ama sizin fikirleriniz tecrübeleriniz bana daha çok yardımcı olucak. Memelerim vücuduma göre kocaman ve dimdik füze gibi duruyo bu ödemler ne zaman geçicek daha doğrusu geçsede göğüslerim küçülecek mi pazartesi okulum var ne zaman kendi başıma kalkabilicem. Yardımlarınızı ve sorunlarınızı bekliyorum..