Tüp Bebek Merkezleri DR FUAT ESEROL ?

Ya sabr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
20
6
88
33
Arkadaşlar İSTANBUL İKİTELLİ BATI BAHAT HASTANESİ DR FUAT ESEROL DA TEDAVİ OLAN , TÜPBEBEK YAPTIRAN VARMI ?

evet canım ben fuat eserol da tüp bebek yaptım çikolata kistim vardı benim çok şükür oğlum yanımda 18 aylık çok ilgili bir dr bende tavsiye üzerine gittim gidenler çok memnun hiç kötü bir yorum duymadım canım

Cevap baya geç oldu ama olsun sağol cnm bende yaptrdm yeni. Çok şükür pozitif sonuç aldm suan hamileyim senin sonucun kaçtı 12. Gün

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

Cevap baya geç oldu ama olsun sağol cnm bende yaptrdm yeni. Çok şükür pozitif sonuç aldm suan hamileyim senin sonucun kaçtı 12. Gün
çok sevindim canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah 11 gün 161 çıkmıştı canım

Amin sağol canım bişey sorcam kontrollerini ve doğumunu fuat beydemi yaptın ?
kontrollerimi fuat beyde yaptım ama doğumu sultangazideki bahatta dr mustafa balıkta yaptım ikitelli uzak ben arnavutköyde oturuyom canım

kontrollerimi fuat beyde yaptım ama doğumu sultangazideki bahatta dr mustafa balıkta yaptım ikitelli uzak ben arnavutköyde oturuyom canım
Peki bişey sorcam tüp bebekte illa sezeryanmı oluo senin nasıl oldu doğumun bide doğumundan memnun kaldınmı hastaneden ve doktordan .bide son aya kadarmı fuat beye gittin

Peki bişey sorcam tüp bebekte illa sezeryanmı oluo senin nasıl oldu doğumun bide doğumundan memnun kaldınmı hastaneden ve doktordan .bide son aya kadarmı fuat beye gittin
6 aydan sonra başka bi dr gittim sezaryan dedi oda sezaryalla oldum canım genel anestezi doğum yaptım normal doğumu pek önermiyolar zaten fuat beyde sezaryan dmişti

Hadiya bende hep normal istiyodum doğumundan memnun kaldınmı peki çok ağrın falan oldumu hemen ayaklanabildinmi bende o hastanede yapcam muhtemelen banada ora yakın

Arkadaşlar İSTANBUL İKİTELLİ BATI BAHAT HASTANESİ DR FUAT ESEROL DA TEDAVİ OLAN , TÜPBEBEK YAPTIRAN VARMI ?
Hayirli geceler...oncelikle hamileliginiz hayirli olsun.rica etsem nasil bir hastane oldugunu memnun kalip kalmadiginizi ve fiyatini yazar misiniz.ben daha önce iki kez klomanla asilama oldum ama tutmadi.sadece bati bahata gidip 5-10 dk bilgi aldım ama ilk kez yaptiracagim icin hic bir fikrim yok.netten bakiyorum bir suru hastane var.artik ruyalarima giriyor.na yapsam ne etsem kime danissam bilemiyorum.acele mi ediyorum sonucum kotu mu olur dusunmek bile istemiyorum.tek istedigim artik hayirli bir sekilde hamile kalabilmek.lutfen bana bilgi verir misiniz.benim tum tahlillerim yeniden yapildi devlette.igneli asilamaya basliyacaklar güya ama yine bahane bulup baslarindan gonderecekler diye simdiden stres oldum.o yüzden ugrasmadan Rabbim nasip ederse iyi bir doktora gitmek istiyorum.adetimin ilk gunu gidince hemen basliyorlar mi? Sizde de oyle mi oldu.ilk ay basladiniz mi.hastanenin başarısı nasil.lutfen bana yazar misinizzzz

Öncelikle merhaba, bence hiç canını sıkma sadece rabbine teslim ol dua et ve sonra dr fuat eserol cok cok basarılı bi doktor gider gitmez önce gereken tahlilleri yapıyor adetin 2. Günü muayene edip hemen tedaviye baslıyor tüp bebek ücreti orda 4.700 tl ilaçlar ekstra para tabi ama o doktora kim gitse hep olumlu sonuç alıyor bende bi örneğiyim bunun çok şükür 4 aylık hamileyim şuan inşallah rabbine sığınırsan sende hamile kalırsn bendede aşılama yapcaktı başta ama snra yumurtalar fazla tepki verince direk tüp bebek yapıldı iyikide tüp bebek yapmşm garanti en azından aşılamada tutmama riski daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…