Dr. Firat Ozer revizyon burun estetiği

Gamze3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
7
1
34
Herkese merhaba cok ihtiyac oldugunu dusundugum bir konuya deginmek istiyorum. Ben 2009, 2018 yillarinda burun estetigi gecirdim. Bana revizyon oldurmayi dusunduren sebep sol tarafimdaki kanat cokukluguylu fakat ikinci ameliyatimi istanbul da E....a adi verilen hastane de gecirdim doktor burnumu cok kotu bir hale sokunca burunda cokmeler egrilik vs yasadim. Daha sonra 2019 yilinda Firat hocayla tanistim 3. Ameliyatimdi karar vermek cok zordu bir sene gidip geldim ve beni sabirla dinledi en sonunda o kadar kibar ve nazik bir tavirla beni ameliyat etti 5 saat burnumla ugrasmis ameliyatta ve inanilmaz bir sonuc ortaya cikti fotograflarini da ekleyecegim fikriniz olmasi icin 3. Ameliyatta nefes problemlerini, burun egriligimi, sol cokuk kanadimi ve yamuk burnumu sifirdan bir burun adasiyla oylesine duzeltmis ki hayatimin sokunu yasadim bu kadarini asla beklemiyordum. Birinci hafta sislik ve morarmam neredeyse sifirdi bandajin ilk ciktigi halini de fotografa ekliyorum size tavsiyem Dr Firat özer le tanismaniz, hem harika bir cerrah hem mukemmel bir insan o kadar ozverili ki iki kez ameliyatla duzelmeyen burnum ve nefes problemlerini 5 saatte cozdu kendisine minnettarim iyi ki var. Sizde revizyon dusunuyorsaniz gitmenizi tavsiye ederim. Fotografimi eke ekliyorum oncesini ve sonrasini anlarsiniz egri ve cokuk bir burundu simdi egrilik ge cokukluk yok su an birinci haftam hic bir sorunum ve sisligim yok fotograflar alcinin ciktigi dikislerin alindigi ilk gune ait. Sevgiler herkese

Eklentiler

• 3F3332D0-76D9-48AA-B302-1FA977F39A0F.jpeg
    3F3332D0-76D9-48AA-B302-1FA977F39A0F.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 412
Herkese merhaba cok ihtiyac oldugunu dusundugum bir konuya deginmek istiyorum. Ben 2009, 2018 yillarinda burun estetigi gecirdim. Bana revizyon oldurmayi dusunduren sebep sol tarafimdaki kanat cokukluguylu fakat ikinci ameliyatimi istanbul da E....a adi verilen hastane de gecirdim doktor burnumu cok kotu bir hale sokunca burunda cokmeler egrilik vs yasadim. Daha sonra 2019 yilinda Firat hocayla tanistim 3. Ameliyatimdi karar vermek cok zordu bir sene gidip geldim ve beni sabirla dinledi en sonunda o kadar kibar ve nazik bir tavirla beni ameliyat etti 5 saat burnumla ugrasmis ameliyatta ve inanilmaz bir sonuc ortaya cikti fotograflarini da ekleyecegim fikriniz olmasi icin 3. Ameliyatta nefes problemlerini, burun egriligimi, sol cokuk kanadimi ve yamuk burnumu sifirdan bir burun adasiyla oylesine duzeltmis ki hayatimin sokunu yasadim bu kadarini asla beklemiyordum. Birinci hafta sislik ve morarmam neredeyse sifirdi bandajin ilk ciktigi halini de fotografa ekliyorum size tavsiyem Dr Firat özer le tanismaniz, hem harika bir cerrah hem mukemmel bir insan o kadar ozverili ki iki kez ameliyatla duzelmeyen burnum ve nefes problemlerini 5 saatte cozdu kendisine minnettarim iyi ki var. Sizde revizyon dusunuyorsaniz gitmenizi tavsiye ederim. Fotografimi eke ekliyorum oncesini ve sonrasini anlarsiniz egri ve cokuk bir burundu simdi egrilik ge cokukluk yok su an birinci haftam hic bir sorunum ve sisligim yok fotograflar alcinin ciktigi dikislerin alindigi ilk gune ait. Sevgiler herkese
çok geçmiş olsun. ben de bir plastik cerrahla görüştüm bana çok genç olduğumu, kesi şeklinde ameliyat olursam çok fazla iz kalacağını söyledi. Kaş kaldırma ameliyatını tavsiye etti. Göz kapağım açılacak, gözümün daha dinç olacağını söyledi. Temmuz ayının sonunda kombin ameliyat oldum o doktora güvenip. 1 hafta sürmedi kaşım tekrar aynı hale geldi. burnum hala yamuktu. neyse burnumu bir şekilde yamukluğun tersine bastıra bastıra düzeltmeye çalıştım. bu konu hakkında ayrı bir başlık açmayı düşünüyorum. kaşımı söyledim bir fark yok diye tekrar kaş kaldırma yapalım dedi. tamam dedim, lokal anestezi ile ameliyat oldum. bir hafta sonra yine aynı şekilde düştü. sanki hiçbir şey yapılmamış gibi. doktora tekrar gittim bir fark yok diye bana söylediği şey çok az var ki hiçbir fark yok. ben fark yok dedikçe de sen yaşlandığında düşmeyecek, orası kaşını tutacak. ilk ameliyat olmak için görüşmeye gittiğimde kesinlikle düşmez ömürlük kullanırsın diyen adam!! kendini savunmak için bu sefer böyle diyor. şimdi de botox yapalım diyor. bu doktora olduğuma o kadar pişmanım ki aldığı para haram olsun. ne burnumdan ne kaşımdan hiçbir şekilde memnun değilim. ayrıca burnumda nasıl becerdiyse doku kaybı da var ikinci ameliyatımdı. böyleleri bu işi yapmasın gerçekten. çok uzun oldu ama ben de sizin gibi mutsuzum. nerdeyse aynı durumdayız.
Ben de üst göz kapağı ve ip askı yaptırdım çok kötü oldu. Askılar tutmadığı gibi şakaklarımda fındık büyüklüğünde şişlikler oluştu ilk başta böyle bir ley söylemedi dıştan hiç belli olmayacak dedi. Sonra ben şikayetimi dile getirince 3ay sonra geçicek dedi 5ay geçmesine rağmen hala devam ediyor şişlikler hiç bir çözüm bulmadı ilgilenmedi. Sürekli olarak söylemediği şeyleri söyledim deyip söylediklerini de ben öyle bir şey demedim deyip inkar ediyor. Önce ödem dedi 15güne geçicek dedi sonra ödem demedim şiş dedim dedi sonra deri katlaması dedi 3ay dedi. Göz kapaklarım desen dikiş izleri çok kötü oldu şakaklarımdan aşağı doğru uzanıyor ayrıca birinden fazla yap dokusu çıkarıp çökmesine ve iki tane kat izi olmasına sebep oldu. Ameliyat olana kadar kibar ameliyat sonrası çok kaba davrandı. Hiç tavsiye etmiyorum uzak durulmalı.