Bende Dilek hanıma gidecektim izinde olduğu için fethiye hanıma randevu aldım.ama dogumhaneden dilek hanımı önerdiler..aslında erkek dr. Sizin için sorun deilse Murat hoca en iyisiymiş tecrübeside çok sağlam
ben aslında doktor ve hastane araştırma aşamasındayım henüz.
şuan kolan hastanesinin sitesinden baktığımda dilek hanım ve murat bey in ismini göremedim.
fethiye hanım a muayene oldunuz mu memnun kaldınız mı?
ben aslında doktor ve hastane araştırma aşamasındayım henüz.
şuan kolan hastanesinin sitesinden baktığımda dilek hanım ve murat bey in ismini göremedim.
fethiye hanım a muayene oldunuz mu memnun kaldınız mı?
https://www.kolanhastanesi.com.tr/doktorlarimiz/m/op-dr-murat-ozturk/ bu linkten ulaşabilirsiniz.benim hemşire bir arkadaşımda onunla doğum yaptı..çok iyi bir kadın doğumcu..ben dilek acara gideceğim bidahaki muayenemde kadın dr.bizim önceliğimiz.fethiye hn bana biraz pasif bi dr. gibi geldi..bide ben sosyal medyada çok adı geçen dr.ları sevmiyorum.ama tecrübesini bilemem.hastane çok iyi ve temiz bi merkez..bence çokta aklınızı bulandırmayın.çünkü doğum yapmadan buna karar veremezsiniz yani hekimin tecrübesine..yinede Murat hocayı düşünün derim ben..kaç aylık hamilesiniz bu arada
çok teşekkür ederim. ancak murat bey Bayrampaşa da görünüyor şişli de bakmıştım ben evime de yakın olması açısından.
aslında hamile de değilim ama araştırma isteğime engel olamıyorum :)
araştırdıkça da dediğiniz gibi aklım bulandı. bir de bir arkadaşım kolan hastanesinde doğum yaptı acil olan doğumlarda hastanedeki nöbetçi doktor yaptırıyormuş doğumu kendi doktorunuz gelmiyormuş genel olarak tüm kolan hastanelerinde durum böyle mi bilemiyorum tabi.
çok teşekkür ederim. ancak murat bey Bayrampaşa da görünüyor şişli de bakmıştım ben evime de yakın olması açısından.
aslında hamile de değilim ama araştırma isteğime engel olamıyorum :)
araştırdıkça da dediğiniz gibi aklım bulandı. bir de bir arkadaşım kolan hastanesinde doğum yaptı acil olan doğumlarda hastanedeki nöbetçi doktor yaptırıyormuş doğumu kendi doktorunuz gelmiyormuş genel olarak tüm kolan hastanelerinde durum böyle mi bilemiyorum tabi.
onu bilemiyorumki hiç konuşmadık daha 17 haftalık daha eşim erkek dr.konusunda takıntılı olmasa murat hocaya giderdim ama..canım hastane genel olarak güzel ve tam teşkilli doğumda en önemlisi yeni doğan ünitesi ve yoğun bakım ünitesi olması..sen öncelikle çocuk düşünüyorsan bu konuda testler ve rutin tahliller yaptırabileceğin bi hastaneye gitmelisin çünkü zaten zamanı gelince mecburen karar veriyosun hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Fethiye hoca yaklaşık 2 ay önce Bayrampaşa'daki kolan hastanesindeydi kendisi tüp bebek uzmanı ben bir kaç kez ona muayene oldum ilgili bir bayan ben sevdim kendisini ama sürekli takip için başka doktorum var. Hastane evime çok takın olduğu için hamileliğimin ilk zamanlarında sık sık gitmiştim aklıma her takıldığında