Kuzum henüz ameliyat olmadım ama tevfik Sözen e karar verdimCanım oldun mu ya da karar verdin mi ben de senin gibi arada kaldım bi sonuca vardıysan yazabilir misin
Bugun senin sordugun diğer doktorun yaptıgı burnu gördüm cok sorunluydu ve harika olmus ama ben de tevfik hocaya olcam
Selam kızlar.Ben Ferruh Bingüle burun estetiği ameliyatı oldum.bugün 12.günüm.inanılmaz memnun kaldım.Ferruh Beyle ilgili bilgi ararken amleiyat öncesi boyle bi yorumun sizlerede faydalı olacagını düsündüm.öncelikle Ferruh bey işinde çok tecrübeli ve çok yoğun biri.ilgi çok fazla.Ofisi next level loft ta.ilk muayene için biraz beklemiştim.ama inanın değdi.muayene ücretsiz.nefes problemi yaşıyordum eğrilikten dolayı.içten bir eğrilik vardı ve bu dışada vurmaya başlamıstı.Ferruh bey hemen anladı ne şikayetm olduğunu ve letdown tekniği ile bütün problemlerimi ve şeklinide birlikte düzeltebiliceğini söyledi.2hafta sonra karar verip ameliyat tarihi aldım.Ameliyatımın ilk günü hiç ağrı çekmedim.morluklarımda okadar azdıki.sonrasında hafif bi şişme oldu gözlerimde eve gittigimde.Birkaç gün sonrada inmeye başladı.Gözüme kan oturdu birtek o da yavaş yavaş geçiyor Ferruh bey çok normal olduğunu söyledi.Tamponlarım çıkarılırkende hiç acı hissetmedim burnumu gördüğüm ilk dakika kendisine teşekkür ede ede bitiremedim harika ve doğal duruyordu o şiş haline rağmen ve nefes alabiliyorum artık kendisine bir ömür ne kadar teşekkür etsem az.Son bantlarımın çıkmasını bekliyorum şimdi .arkadaşlar merhaba ameliyat oldunuz mu? memnunmusunuz lütfen bilgilendirin beni, bende olmayı düşünüyorum ama doktor bakımından çok kararsızım
Ayy canim kopyala yapistir yapmissin her yere gecmis olsun. Bende sali gunu ferruh beyle gorusmeye gittim. Cok yogun ve kalabalik di burun ameliyati yeni olmus hastalar lada yan yana oturuyordum fena degildi. Beni gorusmeye randevumdan 1. 5 saaat sonra gibi aldi. Gorustuk mutavazi birisi olabilir yapariz dedi. Ama ucreti fazla geldi bana..sen ne kadara oldunSelam kızlar.Ben Ferruh Bingüle burun estetiği ameliyatı oldum.bugün 12.günüm.inanılmaz memnun kaldım.Ferruh Beyle ilgili bilgi ararken amleiyat öncesi boyle bi yorumun sizlerede faydalı olacagını düsündüm.öncelikle Ferruh bey işinde çok tecrübeli ve çok yoğun biri.ilgi çok fazla.Ofisi next level loft ta.ilk muayene için biraz beklemiştim.ama inanın değdi.muayene ücretsiz.nefes problemi yaşıyordum eğrilikten dolayı.içten bir eğrilik vardı ve bu dışada vurmaya başlamıstı.Ferruh bey hemen anladı ne şikayetm olduğunu ve letdown tekniği ile bütün problemlerimi ve şeklinide birlikte düzeltebiliceğini söyledi.2hafta sonra karar verip ameliyat tarihi aldım.Ameliyatımın ilk günü hiç ağrı çekmedim.morluklarımda okadar azdıki.sonrasında hafif bi şişme oldu gözlerimde eve gittigimde.Birkaç gün sonrada inmeye başladı.Gözüme kan oturdu birtek o da yavaş yavaş geçiyor Ferruh bey çok normal olduğunu söyledi.Tamponlarım çıkarılırkende hiç acı hissetmedim burnumu gördüğüm ilk dakika kendisine teşekkür ede ede bitiremedim harika ve doğal duruyordu o şiş haline rağmen ve nefes alabiliyorum artık kendisine bir ömür ne kadar teşekkür etsem az.Son bantlarımın çıkmasını bekliyorum şimdi .
Evet canım biraz yogun bende o kadar beklemistim ilk gittigimde ama inan degdi.ilk ameliyatım oldugu icin 8bintl ödedimAyy canim kopyala yapistir yapmissin her yere gecmis olsun. Bende sali gunu ferruh beyle gorusmeye gittim. Cok yogun ve kalabalik di burun ameliyati yeni olmus hastalar lada yan yana oturuyordum fena degildi. Beni gorusmeye randevumdan 1. 5 saaat sonra gibi aldi. Gorustuk mutavazi birisi olabilir yapariz dedi. Ama ucreti fazla geldi bana..sen ne kadara oldun
Kimseye tavsiye etmiyorum burnum çöktü ve domuz burnu gibi burnum buyurun nasıl burnumKızlar selam hepinizee
Araştırmalarıma hız kesmeden devam ediyorum :) Bugün arkadaşımın ameliyat olduğu doktoru öğrendim. Dr Ferruh Bingül. Forumda Ferruh bey ile ilgili detaylı bilgilere ulaşamadımyardımcı olabilecek yakınlarda ameliyat olan birileri var mı?
Arkadaşımın doktoru olan Ferruh beyi öğrenmeden önce aklımda sadece forumda bir çok olumlu yazıya rastladığım Dr. Tevfik Sözen vardı. Şu an iki doktor var kafam karmakarışık. İkisiyle de görüşmeye gitcem mutlaaka.
Yardımcı olabilecek arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
Not: Reklam yaptığı bariz olan hep aynı doktoru övüp diğer doktorları köttüleyen arkadaşlar yazmazsa sevinirim. Kafa karıştırmaktan ve yanlış yönlendirmekten başka etkileri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?