Dr. Ferruh Bingül burun estetiği hakkında hasta yorumları

misery89

Kendi masalımda kayboldum
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
1.285
1.006
333
Kızlar selam hepinizee

Araştırmalarıma hız kesmeden devam ediyorum :) Bugün arkadaşımın ameliyat olduğu doktoru öğrendim. Dr Ferruh Bingül. Forumda Ferruh bey ile ilgili detaylı bilgilere ulaşamadım yardımcı olabilecek yakınlarda ameliyat olan birileri var mı?

Arkadaşımın doktoru olan Ferruh beyi öğrenmeden önce aklımda sadece forumda bir çok olumlu yazıya rastladığım Dr. Tevfik Sözen vardı. Şu an iki doktor var kafam karmakarışık. İkisiyle de görüşmeye gitcem mutlaaka.

Yardımcı olabilecek arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

Not: Reklam yaptığı bariz olan hep aynı doktoru övüp diğer doktorları köttüleyen arkadaşlar yazmazsa sevinirim. Kafa karıştırmaktan ve yanlış yönlendirmekten başka etkileri yok.

Son düzenleme:
Reactions: eoe
Canım oldun mu ya da karar verdin mi ben de senin gibi arada kaldım bi sonuca vardıysan yazabilir misin

Bugun senin sordugun diğer doktorun yaptıgı burnu gördüm cok sorunluydu ve harika olmus ama ben de tevfik hocaya olcam

Bugun senin sordugun diğer doktorun yaptıgı burnu gördüm cok sorunluydu ve harika olmus ama ben de tevfik hocaya olcam

Nerde gördün tatlım bu sitede mi?

yok ferruh beyde iyi bir hekim şüphem yok annemin arkadaşının kızı ona olmuştu güzel burnu

merhaba bende ferruh beyi dusunuyorum burun ucu ameliyati icin ama cok kararsiz kaldim cunku ne resim gordum ne dogru duzgun yorum konu actim kimse yazmadi

arkadaşlar çok zaman geçmiş yorumlarınızın üstünden. ne yaptınız. şuan nasılsınız yazar mısınız

arkadaşlar merhaba ameliyat oldunuz mu? memnunmusunuz lütfen bilgilendirin beni, bende olmayı düşünüyorum ama doktor bakımından çok kararsızım

Selam kızlar.Ben Ferruh Bingüle burun estetiği ameliyatı oldum.bugün 12.günüm.inanılmaz memnun kaldım.Ferruh Beyle ilgili bilgi ararken amleiyat öncesi boyle bi yorumun sizlerede faydalı olacagını düsündüm.öncelikle Ferruh bey işinde çok tecrübeli ve çok yoğun biri.ilgi çok fazla.Ofisi next level loft ta.ilk muayene için biraz beklemiştim.ama inanın değdi.muayene ücretsiz.nefes problemi yaşıyordum eğrilikten dolayı.içten bir eğrilik vardı ve bu dışada vurmaya başlamıstı.Ferruh bey hemen anladı ne şikayetm olduğunu ve letdown tekniği ile bütün problemlerimi ve şeklinide birlikte düzeltebiliceğini söyledi.2hafta sonra karar verip ameliyat tarihi aldım.Ameliyatımın ilk günü hiç ağrı çekmedim.morluklarımda okadar azdıki.sonrasında hafif bi şişme oldu gözlerimde eve gittigimde.Birkaç gün sonrada inmeye başladı.Gözüme kan oturdu birtek o da yavaş yavaş geçiyor Ferruh bey çok normal olduğunu söyledi.Tamponlarım çıkarılırkende hiç acı hissetmedim burnumu gördüğüm ilk dakika kendisine teşekkür ede ede bitiremedim harika ve doğal duruyordu o şiş haline rağmen ve nefes alabiliyorum artık kendisine bir ömür ne kadar teşekkür etsem az.Son bantlarımın çıkmasını bekliyorum şimdi .

arkadaşlar merhaba ameliyat oldunuz mu? memnunmusunuz lütfen bilgilendirin beni, bende olmayı düşünüyorum ama doktor bakımından çok kararsızım
Selam kızlar.Ben Ferruh Bingüle burun estetiği ameliyatı oldum.bugün 12.günüm.inanılmaz memnun kaldım.Ferruh Beyle ilgili bilgi ararken amleiyat öncesi boyle bi yorumun sizlerede faydalı olacagını düsündüm.öncelikle Ferruh bey işinde çok tecrübeli ve çok yoğun biri.ilgi çok fazla.Ofisi next level loft ta.ilk muayene için biraz beklemiştim.ama inanın değdi.muayene ücretsiz.nefes problemi yaşıyordum eğrilikten dolayı.içten bir eğrilik vardı ve bu dışada vurmaya başlamıstı.Ferruh bey hemen anladı ne şikayetm olduğunu ve letdown tekniği ile bütün problemlerimi ve şeklinide birlikte düzeltebiliceğini söyledi.2hafta sonra karar verip ameliyat tarihi aldım.Ameliyatımın ilk günü hiç ağrı çekmedim.morluklarımda okadar azdıki.sonrasında hafif bi şişme oldu gözlerimde eve gittigimde.Birkaç gün sonrada inmeye başladı.Gözüme kan oturdu birtek o da yavaş yavaş geçiyor Ferruh bey çok normal olduğunu söyledi.Tamponlarım çıkarılırkende hiç acı hissetmedim burnumu gördüğüm ilk dakika kendisine teşekkür ede ede bitiremedim harika ve doğal duruyordu o şiş haline rağmen ve nefes alabiliyorum artık kendisine bir ömür ne kadar teşekkür etsem az.Son bantlarımın çıkmasını bekliyorum şimdi .

Bende Ozan Bitik e ameliyat olucam hayırlısıyla. Ozan hoca hakkında bilginiz var mı?

Ayy canim kopyala yapistir yapmissin her yere gecmis olsun. Bende sali gunu ferruh beyle gorusmeye gittim. Cok yogun ve kalabalik di burun ameliyati yeni olmus hastalar lada yan yana oturuyordum fena degildi. Beni gorusmeye randevumdan 1. 5 saaat sonra gibi aldi. Gorustuk mutavazi birisi olabilir yapariz dedi. Ama ucreti fazla geldi bana..sen ne kadara oldun

Evet canım biraz yogun bende o kadar beklemistim ilk gittigimde ama inan degdi.ilk ameliyatım oldugu icin 8bintl ödedim

Kimseye tavsiye etmiyorum burnum çöktü ve domuz burnu gibi burnum buyurun nasıl burnum

Eklentiler

• 169A0141-7D77-45FD-8EE8-DBB2F916EDB8.jpeg
    190,8 KB · Görüntüleme: 226
Ben geçen yıl Ferruh Bingül'e burun dolgusu yaptırdım. Öncelikle benim için doktorun sadece işini yapması değil hastasına olan muamelesi ve verdıgı guven de cok onemli. Ferruh Beye gittiğimde kafamda tonla soru vardı fakat 1-2 tanesını ancak sorabılırdım. Kendisi zoraki cevaplar verıyor agzından lafı kerpetenle fılan alıyosunuz.. Her ne kadar dolgu dedıgınız ıslem basit bir işlem de olsa ilk defa yaptırdığınız için dogal olarak ınsanın kafasında bazı sorular olabılıyor. Kendisiyle aslında ameliyat mı olmalıyım yoksa dolgu mu yaptırmalıyım konusunda bıraz konusmak nıyetındeydım.kafam karısıktı. Feruh bey bu konuda yardımcı olur dıye dusundum fakat dedıgım gibi agzından lafı kerpetenle alıyorsunuz. hadi yapalım da gidin mantıgında bir doktor..Kendısı pek konusmamıza ızın vermedıgı gibi kovar gibi sız ıstersenız dısarda dusunun fiyat bılgısını de arkadaslarımız verıcek ona gore karar verısınız gibi bıseyler dıyerek cıkarttı odasından. o ankı heycanla ve duyguyla fark edemedım ve tamam yapılsın dedım ve dolgumu yaptı.Kötü yaptı ya da memnun kalmadım diyemem . Evet begendım . cok kucuk bır degısıklık bıle olsa burnundan sıkayetcı olanlar ıcın o kucuk degısıklık bıle cok buyuk farklar yaratıyor bılen bılır. Daha sonrasında dolgumdan sonra 1-2 kere kontrole cagırdı. Fakat kontrolde de sormak ıstedıgım soruları soramadım kendısıne. hemen bakalım yapalım gıdelım kafasında oldugu için. İşini yapıp hadı gule gule dıyen bir doktor. Tek bır soruyu sormak ıcın bıle pesınden kosturarak sormak gerekıyor. Cok uzattım fakat demek istediğim bu sene dolgumu yenıletıcem ve tekrar Ferruh beye gitmeyı asla dusunmuyorum. İlgisizligi benı hıc memnun etmedı. Hastaya guven vermek ya da konusmak ıkna etmek gibi cabaları yok. ısımı yapar paramı alır gecerım mantgında. Ozellıkle estetık gibi hassas konularda ınsan sadece basarı degıl ılgılı doktor beklıyor karsında ama bulamadım.

Merhaba arkadaşlar. Bundan 8 yıl önce ferruh beye rinoplasti ameliyatı oldum. Keşke olmasaydım üzerine bide salak gibi 2 kerede revizyon oldum .hala daha onun mahvettiği burunla yaşamaya çalışıyorum.psikolojim çok bozuldu hiç yakından fotoğraf çektiremiyorum.hem eğri hemde burnumun üzerinden göz altına hava giriyor sanırım kemiği açık bıraktı .Anlıyacağınız hayatımı mahvetti.daha öncede buraya yazmıştım ama silmisler sanırım.şimdi istanbulda 3.revizyon için dr arayışına girdim .sakın rinoplasti için ferruh bingüle gitmeyin dolguya gidebilirsiniz .

Ferruh Bey evvelden iyiydi. Yine sonrasında ilgilenmezdi ama ilk iletişimi iyiydi. Ücret konusunda uçuk değildi. Şimdi ne yazık ki astronomik rakamları zorluyor üstelik işinin devamını getiremiyor. Üzdü beni gerçekten. Nefes alamıyorum resmen ve güvenimi kırdığı için doktor arayışındayım.

2011 yılında rinoplasti ameliyatı oldum. Hayatımın en büyük pişmanlığı oldu.Ameliyatın çok başarılı geçtiğini çok doğal bir burun olduğunu söyledi.Alçılıyken eğri gözüküyordu,bende zamanla düzelir diye bekledim kontrollerde hep geçiştirdi .Nefes alamaz hale geldim.1.yıl kontrolünde septumu açık bıraktığını anladı .Küçük bir operasyon yapacağını söyleyip bana revizyon yapmış .Zaten ağzından cımbızla laf alınıyordu.İki operasyondada kamyon çarpmış gibi oldu yüzüm.2.operasyondan sonra burnum dahada kötü oldu.Tam 10 yıldır aynalara bakamıyordum, fotoğraf çektiremiyordum .O kadar acılardan sonra cesaretimi toplayıp Türkiye 'nin en iyi revizyon yapan doktorunu buldum ve ameliyat oldum.Tabi parçalanan burnumu toparlaması zor oldu.Burnumda hiç kıkırdak ,burun dokusu bırakmamış.Benim gibi pişman olmak istemiyorsanız sakın araştırmadan yorumları okumadan ameliyat olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…