How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr. Ferit Demirkan Meme Estetiği

elmalimonlu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
32
3
6
34
İstanbul
Kızlar selam,
hala kafam karışık, meme büyütme operasyonu hakkında. bütçem kısıtlı fakat kendisinin çok iyi meme estetiği yaptığını duydum, aramızda hiç mi kendisine meme estetiği yaptıran yok, gerçekten bilgiye ihtiyacım var. Önceden meme estetiği geçirmiş birinin tavsiye ve önerilerini duymak isterim, kendisinden muayene için randevu aldım, o ana kadar fikir sahibi olmak istiyorum, ameliyata karar vermek için.

merhaba. ben de internette ferit demirkan a rastladım aradım ama telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar oraya gidip de doktor güven verir ve fiyat çok gelirse o da mutsuz eder beni bir bilgisi olan var mı ?

merhaba. ben de internette ferit demirkan a rastladım aradım ama telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar oraya gidip de doktor güven verir ve fiyat çok gelirse o da mutsuz eder beni bir bilgisi olan var mı ?

Canım selam, ben doktor beyden randevu aldım. Evet telefonda fiyat bılgısı vermedıler, sebebı hastayı daha net gormelerı gerekıyormus yanı bır fıyat soylerlerse sonrasında yanlıs verıp fazla masraf cıkarmaktan kacınıyorlar. Hersey duzgun ılerlesın dıye. Benım haftaya randevum var sana bılgıler verıcem takıpte kaal :) merak ettıgın bırsey varsa ben senın ıcın kendımmıs gıbı sorabılırım hem ben de bılınclenırım fenamı.

Canım selam, ben doktor beyden randevu aldım. Evet telefonda fiyat bılgısı vermedıler, sebebı hastayı daha net gormelerı gerekıyormus yanı bır fıyat soylerlerse sonrasında yanlıs verıp fazla masraf cıkarmaktan kacınıyorlar. Hersey duzgun ılerlesın dıye. Benım haftaya randevum var sana bılgıler verıcem takıpte kaal :) merak ettıgın bırsey varsa ben senın ıcın kendımmıs gıbı sorabılırım hem ben de bılınclenırım fenamı.

canım ben aradım dedim muayeneye gidim bari meğer muayene ücretliymiş az buz da değil hatta vazgeçtim sinirlendim biraz:) ilker manavbaşı ile görüşmüştüm ona olucam kararımı verdim.

arkadaşlar merhaba, ben 5 yıl önce Ferit Demirkan'a meme büyütme ameliyatı oldum. hiç memnun kalmadım. hala çok sert, hala zaman zaman sızlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back