Dr. Fatih dağdelen hakkindaki yorumlariniz !!!!

Hasretten93

Olacakk olacakk
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
2
0
37
Merhaba arkadaşlar daha yeni üyeyim istanbuldayim fatih dagdelen'e karin germe meme diklestirme + protez gerekirse yag cekme istiyorum 3 cocugum var acayip kilo aldim bukadar ameliyat beni yorarmi doktor secimimde dikkat etmem gereken nedir . Fatih dagdelen hakkinda iyi kötü yorumlarinizi bekliyorum onerebiliceginiz bir doktor varmi ?

Merhaba arkadaşlar daha yeni üyeyim istanbuldayim fatih dagdelen'e karin germe meme diklestirme + protez gerekirse yag cekme istiyorum 3 cocugum var acayip kilo aldim bukadar ameliyat beni yorarmi doktor secimimde dikkat etmem gereken nedir . Fatih dagdelen hakkinda iyi kötü yorumlarinizi bekliyorum onerebiliceginiz bir doktor varmi ?

Fatih dağdelenin hastalarını tanıyorum genellikle yurtdışı hastaları oluyor zaten ve çoğundan memnuniyet duydum ben

Kendisine kizim emmeyi biraktiginda 2005 yilinda meme kucultme ameliyati oldum.90 bile degil 80 85 arasi yapicam goguslerinizi dedi su anda toparlayici sutyende 90 D kullaniyorum ben tavsiye etmem.ameliyat olana kadar her turlu sizi kendisine bagliyolar ameliyat ve ilk pansuman bitiyo anliyolarki sorun var kendisine ulasamiyorsunuz.26 eylulde sayesinde prof.mustafa tezcana ameliyat olucam tekrar ve 13 sene once verdigim paranin aynisina

X