• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr.faruk onur başeğmezin doğum yaptırdığı kimse varmı lütfen yardımmmmmmmm

meloshko

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
78
10
288
İstanbul
merhaba fıstıklar;
avcılar mediana doktor faruk onur başeğmeze gidiyorum
21 haftalık hamileyim hastası olup doğum yağtırdığı kimse varsa lütfen birşeyler yazsın
çok tatlı sempatik biri ama içimde tam oturmayan bişiler var lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmm

Merhaba ben 34 haftalık hamileyim unur beye gidiyorum şimdilik memnunum doğumum 3 mart sezaryan olucak avcılar hospitalde yapalım dedi bakalım kararımız değişmezse şimdilik böyle...

Merhaba, Onur Bey'e ben de gitmeyi düşünüyorum. Sizlerin doğumu nasıl geçti. Neden Avcılar hospitalda yapalım dedi onu anlamadım...

arkadaşlar merhaba ; bende onur beye gidiyorum 14 haftalık hamileyim fakat memnunn değilim çok güler yüzlü faakat çok hızlı konuşuyor ve herşeyi geçiştiriyor buda beni rahatsız ediyor ultrasonda daha bebeğimi düzgünce 2li taramada görebildim çok hızlı gösteriyo hiç bişe anlamyrrz sizce napmalıyımm..:(((

Evet ben de gittim. Cok ilgili konuskan sicak kanli fakat cok cabuk gecistiriyor uzunca bakamiyosunuz. Bence bu ucrete boyle,aksi halde daha fazlasini bekliyorsak acibadem ya da ozel muayenanesi olan prof. Lara falan gitmeliyiz ki onlar da kapiyi 200 tl den aciyorlar. Ama yine de gercekten super denebilecek bir dr tavsiyesi olan varsa memnun olurum.

Back